| AllForOneAndOneForAll a întrebat:

va rog ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac mi-am cumparat un catel are 1 luna si face peste tot in casa iam facut loc in baie sa isi faca treburile dar nu face acolo face in toate camerele dar in baie nu face.sa il scot afara I prea mic.cum sa mai fac sa il cert nui bine mie mila de el.sincer sa va zic este dea rasu-plansu ca am mai avut catei dar am uitat cum am procedat

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Eu am procedat in urmatorul fel la toti cainii si majoritatea s-au prins destul de repede.
Am urmarit sa vad cam cand le vine lor sa se "duca". In general dupa masa. Dupa masa sunt ca artezienele! laughing
Cand ma prindeam ca ii vine il luam si il duceam in locul lui special. Eu foloseam pad-uri. Tot in baie. Uneori nu voiau sa faca acolo, dar insistam. Nu pleca de acolo pana nu facea ceva. Si in timp au prins toti ideea. Cel mai repede a invatat un metis de ciobanesc. L-am pus de doua ori pe pad si acolo s-a invatat happy Cand a facut 4 luni si l-am scos afara ii era dor de pad. Il mai cauta prin baie. Si a fost nenorocire ca tocmai aveam catel de 2 luni si eram nevoita sa tin pad-urile in continuare. La mine in casa era coada la pad-uri laughing

2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Cumpara-i niste lavete speciale ( se gasesc la pet-shop), iar el o sa faca pe acele lavete.
Asigura-te cam dupa 20-30 de minute dupa cea bea lichid sa fie in jurul lavetelor pentru a se obisnui cu ele, sa faca pe ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.zooland.ro/......r-loc-3268