Iphone 4 este mai nou ...deci mai bun!
are o camera mai mare, un touch screen mai bun!, memorie mai buna etc!
deci in cocluzie iphone 4! "
Http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3275 aici este o comparatie intre ele, poate ca este mai bun iphone 4 dar am un prieten care are iphone 4 si el este de parere ca iphone 3gs este mai bun, insa parerea mea este ca nici unul nu merita in primul rand ca are Bluetooth dar nu il poti folosi si trebuie sa iei muzica din appstore si costa, si aplicatiile de asemenea eu am avut un iphone 3g si chiar nu am fost multumita de el acum urmeaza sa imi cumpar un Nokia, din experienta proprie te'as sfatui sa iti cumperi un Nokia dar daca tu doresti un iphone este alegerea ta. aaaa si era sa uit touchscreen'ul este deplorabil, poate la iphone 4 este mai bun touchscreen'ul.
Mda, hai sa subliniem evidentele, camera mai mare si touch, e mai mult de atat, cea mai importanta chestie e multitaskingul, care la 2G, 3G si 3Gs nu era, acu poti sa rulezi mai multe aplicatii simultan, si procesorul care este de 1GHZ, singurul dezavantaj al lui Iphone 4 este ca pierde semnalul si chiar a fost o mare problema la scara larga, cica trebuie sa il tii in mana nu stiu cum, eu zic sa nu iei iphone pentru ca e un mar muscat pe el, ci sa te documentezi foarte mult si sa te uiti la alte variante, parere personala, eu am avut iphone, si stiu implica, uitete cum se pun aplicatiile pe el, intra pe forumuri unde se discuta chestia asta si pe site-uri de gen gsmarena.com si compara cu alte teluri. nu te grabi ca sunt multi bani
Buna SHINee4ever,
Eu zic sa iti cumperi iPhone 4. O diferenta mare intre iPhone 3 si 4 este faptul ca iPhone 4 are blitz (in rest e cam la fel)
Pa, pa