| oxannabelle a întrebat:

Hii ^_^
Am un iepure pitic, de apartament.si nu stiu ce sa-i dau sa roada straight face
Ceva recomandarii?
ThnXx big hug Funda : x

20 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Am si eu unul foarte scump pe nume Linda,de ros,ii dau morcov,salate,brocoli,castraveti(ce este verde sa nu-i dai in exes pentru ca nu-i face bine la burtica),poti sa-i cumperi o jucarie de ros,a mea are un morcov de plastic(bineinteles,cumparat din pet shop pentru iepuri)toata ziua sta cu el in gura si-l roade, este asa draguta, este foarte necesar pentru ca ii cresc dintisorii si trebuie mereu sa roada! mult succes!
P.S:ce rasa este?

| lovem3 a răspuns:

Sai dai sa roada sa se joace? am avut si eu acum 1 an un iepuras si i-am cumparat de la pet shop niste jucarioare speciale din lemn uite aici exact asa erau:
http://www.animal-vet.ro/......puri_P2988
si se juca foarte mult cu ele plus ca isi tocea dintii acolo si nu imi strica mie mobila prin casa.
daca te referi sa roada in sensul de mancare: ii cumparam tot de la pet shop mancare speciala si ii mai dadeam salata morcovi.

| iulikka a răspuns:

Morcov love struck

| LonelyLoner92 a răspuns:

Da-i morcovi, iepurilor nu trebuie sa le lipseasca morcoviiwinking!

| fuckThisLife a răspuns:

Salata varza ardei morcovi

| mdany a răspuns:

Telina,morcovi,ardei,castraveti.

| Purple_4057 a răspuns:

Dai morcov! Si du-te pe la PetShop si intreaba acolo ce mancare pentru. iepuri mai au aia! Poti sa-i dai si salata verde!

| viooiv a răspuns:

De unde l-ai luat nu tea spus ce mananca?
Dai salata verde, paine uscata.morcovi,trifoi si iarba verde.

| NitrowsDwt a răspuns:

Http://www.animale.ro/articole/cum-ingrijim-iepurii Aici e despre cum sa ingrijeasti iepurii si inclusiv cu ce trebuie sa ii harnesti. Daca vrei poti intra pe site-ul Animale.ro.De acolo e acest link.Si tebuie sa dai la cum ingrijim iepurii? Fundita?:D

| mat31new a răspuns:

Cum a zis melissa, daca nu te referi la mancare atunci dai ceva din lemn (dar sa nu fie vopsit ca sa nu fie toxic). am avut iepuri de rasa medie vreo 3 ani si rodeau podeaua si usa (din lemn) de la cusca.

| Danyel a răspuns:

Morcovi sau varza verde.

| GabrielaSandica a răspuns:

Ti-as recomanda morcovi laughing. Mai bine te duci la un cabinet veterinar sau magazin si ii intrebi, iar cei de acolo iti vor recomanda tot ce este mai bun. Du-te la cele din Militari (gorjului )eu sunt foarte multumita big grin. Dr. Grivei asa se numeste cabinetul veterinar

| Anndddra a răspuns:

Dai morcoviwinking mancare specifica:*

| annonnimus a răspuns:

Morcov taiat de tine mai mic ca sa il poata roade.

| dididiana a răspuns:

Morcovi, salata, varza si cam atat big grin

| Amelia94 a răspuns:

Ii poti da sa roada morcovi, mere, salata verde cam asta le place sa roada iepurasilor tongue

| LoadedGun a răspuns:

Http://www.maxi-pet.ro/Rozatoare/Ingrijire-iepure-pitic/menu-id-28

Aici ai tot ce trebuie sa stii legat de un iepure pitic;) Sper sa mearga bafta :*

| kissdead a răspuns:

E fata sau baiat?

| BiscuitexPapusaaa a răspuns:

Si eu am avut un iepuras, ii dadeam morcovi si salata/varza, iar primavara cregutse de mar(sa fie tanar) si cu muguri. P.S.: da-i ciocolataaa, dar ai grija nu exagera. Ii va placea sigur.

| Theodora_3826 a răspuns:

Morcovi?