| Byencutzz a întrebat:

Imi e frica sa-mi iau maltez din cauza ca la maturitate va fi uratcrying

15 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Daca spui asa, inseamna ca nu-ti plc bichonii, atunci nu-ti lua, alege alta rasa la care nu-i creste asa parul, ia-ti un pomeranian sau un papillion, sunt mici draguti si nu le creste parul asa tare. Bichonii nu sunt urati cand sunt mari, daca vrei intri pe net, ai id-ul meu si iti arat poze cu mamica lui Max al meu :) e o frumusica. Daca nu sunt corciti cu alta rasa, sunt niste frumusei! Nici eu nu-l vreau cu par luuung dar pentru asta exista cosmetica pentru caini, il voi tunde dar asta nu inseamna ca e urat :(( gandeste-te ca nici un caine nu ramane vesnic pui, cand iti cumperi unul trebuie sa fii 100% sigura, ei traiesc cam 18-20 de ani (cei d talie mica) nu poti renunta dupa aceea asa usor, daca nu iti doresti caine atunci las-o balta, ia-ti pisica, doar ca si ea va creste :))) Un caine inseamna muuulta munca si multa daruire si dragoste din partea ta dar daca ti-l doresti cu adevarat iti va fi usor! Pe mine nu ma deranjeaza sa sterg toate cele dupa el :D sa il spal sub codita cand se murdareste, sunt multe chestii care in mod normal ti se pot parea scarboase dar daca iti iubesti catelul poti sa faci sacrificii si sa suporti miros neplacut sau sa-i speli funduletul daca e nevoie :P astea sunt chestii care te pot face sa te razgandesti, nu freza lui :))) asta e cea mai mica problema! uite un papillon http://www.google.ro/......tp?/imgres r:8, s:0&tx=75&ty=78
si aici un pomeranian http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:15&biw=991&bih=573
poate iti plac mai mult, nu au parul in continua crestere. Dar un caine inseamna responsabilitate muuulta, daca crezi ca te dai batuta la primul obstacol mai bine lasa :( ca il vei chinui doar, ei se ataseaza tare, nu-i intereseaza cum iti va sta tie parul, oricum te vor iubi :)

| Giovanna a răspuns:

Am mai citit o data afirmatiile tale laughing tie chiar nu iti plac bichonii, nu-ti lua rasa asta, nu cred ca ti se potriveste, orienteaza-te spre altceva, ti-am indicat niste rase in raspunsul anterior sau ia-ti chihuahua, ramane mic si nu are par lung big grin e simplu. Daca nu-ti place maltese-ul nu te obliga nimeni sa-ti iei happy gandeste-te ca dai o groaza de bani pe el si e bine sa fii sigura ca asta iti doresti! Dar iti repet, nici un animal viu nu va ramane pentru tot restul vietii lui pui laughing ma repet, ia-ti chihuahua, mie personal nu-mi plac dar daca vrei catel mic si fara par mult...

| Șttefania a răspuns:

Glumesti?
Bichoni [toti] sunt frumosi orcum.Fi multumita ca macar poti sa iti iei unul.NU cred ca asta e urat http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:0&tx=69&ty=41

| glamour a răspuns:

Daca iti iei un caine numai pentru frumusete si ca sa fii la moda mai bine nu-ti lua. nu meriti dragostea si atasamentul unui caine.

| glamour a răspuns:

Si daca va avea parul lung ce? nu inteleg de ce vrei matlese daca nu iti plac...

| Psihiatra a răspuns:

Sunt foarte frumosi, chiar si la maturitate.

| pinguinuVerde a răspuns:

Draga mea Bianca, iti iei un caine de rasa ca sa fii la moda? Nu`ti iei un caine pe care sa-l iubesti asa cum e si nu doar atunci cand este mic si zici tu, ca doar atunci e frumos. Un caine e facut sa`si apere stapanul si stapanul sau la randul lui sa-l iubeasca, sa-l ingrijeasca asa cum e, urat sau frumos.
Sa sti ca au fost multe cazuri : Oameni care si-au luat caini ca i`au vazut frumosi cand erau mici [habar n`aveau ca au mai multa minte decat oamenii], au facut o schimbare ca doar ajung la maturitate, sunt putin mai uratzei unii, iar apoi i`au lasat pe strazi. unde`au apucat. Si multe alte cazuri.
Nu ti-ar conveni sa fii un caine urat, si nimeni sa nu te vrea straight face deci. gandeste`te.
Oricum nu stiu ce`ai vazut urat la cainele asta, cauta mai multe imagini pe Google.ro si convinge`te. happy
Bafta! Sper sa-ti iei cainele dorit. :*

| casandra2222 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei pentru ca si eu am un maltez i-am pus numele luck dar acum e la maturitate dar inca tot dragalas e asa ca sa nu iti mai fie frica pentru ca si la maturitate tot un ingeras ramane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se face urat pentru ca am catel maltez are ceva...ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti o pisica sa vezi ce frumoasa e si la maturitate laughing

| MyWorld a răspuns:

Sa nu-ti fie ca nu-i asa...
am un coleg care are si el bichon maltese(matlez cum ii zici U) si e matur si e ffff scump (nu e urat de loc)

| Byencutzz explică:

Nu e chestia de moda, dar problem este ca la maturitate are par lung ceva in genu:http://animalulmeu.ro/blog/wp-content/uploads/2010/07/home.jpg

| Byencutzz explică:

Frate chiar nu intelegeti?
nu-mi plac aia latosi asa nu-mi plac deloc chiar
vreau sa-l am asa km e la inceput pui vreau sa-l tund nu sa-l las asahappy asa ca...

| Byencutzz explică:

Giovanna, nu ma intelege gresit dar eu de mica sunt un mare " fan" sa zic asa al cainilorhappy imi plac dar sunt unii care sunt uratei de exp pozele alea zici ca sunt sobolani(imi pare rau pentru cine are) al tau imi place mult e perfect eu asa vrea cu parul sa fiehappy

| STrigOiMaIeFic a răspuns:

Buna! Sunt noua! Deci...bischonul maltez este cel mai frumos catel din rasa bischonilor! Si eu am un baietel si o fetitatongueinky(Printesa)si Zizu(Bolofanos), sunt mari si sunt foarte dragalasi.Adica nu sunt urati, daca de mici ii iubesti o sa se faca ffff...frumusei!