Buna!
hmmmm... e real ce spui?![]()
in fine, nu sunt eu aia care merg la biserica regulat, sau etc. dar si eu visez urat daca nu ma rog inainte de culcare, incearca sa faci si tu la fel, sau du`te la biserica, nu stiu...
Nu ma prea pricep...paa![]()
Brr. mo luat o briza. foarte ciudat. chiar. pentru nobel!
Foarte ciudat. 1 se intampla des?
Si 4 mi se pare foarte bizar! brr.
Ar trebuii, sa vina un parinte sa sfinteasca casa, cat mai curand, sa nu se intample ceva.
Mai am o intrebare daca te crede parinti, prieteni, frate/sora daca ai!
Si mai am o intrebarea! Daca. de curand ati renovat casa!
LionDen faza cu periuta, adica da atentia ca mai este o persoana in casa, un spirit, stiu ca nu crezii in chestii de genu asta, dar macar nu te mai baga. nu te uiti si tu la filme de astea, ca cel care nu crede in asa ceva. "alikufa"!
Daca te-ar auzi Diaconescu... Poate. Du-te la preot si spune-i tot. Mai mult ca sigur te ajuta. Zi ca vrei o şfeştanie si de ce o vrei.
Dupa lexicul tau presupun ca nu ai mai mult de 15 ani.Deci este o faza foarte interesanta. Fantoma tine la igiena ei dentara. Poate e domnul Colgate.Sunteti penibil cu intrebari de genu.Traieste cineva la noi in casa? Normal ca nu.Se misca vasele? Si eu am vazut farfurii zburatoare."Sufletul" fiicei fostei proprietare va bantuie, o sa va manance noaptea'n somn. Ftw. Fantome care nu vad pe intuneric, tin la sanatatea orala, probabil asculta heavy-metal si spala vase.Sa am asa spirite la mine in casa as face slujbe sa mai vina vreo doua. Ce sa vrei mai mult? Numa sa nu vad PC deschis dimineata si Un buhuhu sa se joace FIFA cu tigara'n bot si Facebookul in bara.Slow-boz de unde scoateti dumele astea?
Aveti dreptate sunt penibila! cum as putea crede astfel de lucruri! cred ca iubirea imi lipseste cred ca imi lipseste cineva care sa ma iubeasca ( un baiat ). o sa ma rog mai des incep sa innebunesc! multumesc tuturor!
Cred ca e ceva foarte grav.In curand vor invia peretii si se vor misca casele din loc.Afara nu-ti recomand nicidecum sa iesi, toti sunt zombi, doar tu ai ramas om pe acest pamant.Totul e in miinele tale. Da sunt sigur ca ar trebui sa te ingrijorezi ca traieste cineva cu tine in casa, Prostia.
Bizar, cu periutsele, dar, un lucru cert este ca nu cred ca mananci *** si mie mi s.au intamplat astfel de lucruri, si da. unii te cred nebuna...la fel mi se intampla si mie...deci fara shto eram cu mama in casa si in bucatarie se auzeau oale cazand si nu ca sunt nebuna pentru ca auzea si mama, mergeam sa vad, absolut nimic, nu era cazut pe jos, si era foarte straniu ca nu auzeam doar eu ci si mama si tata, si numai crede ce spun altii sa te duci la psiholog pentru ca, chestiile astea chiar exista dar stii ce trebuie sa faci? Ignora, eu ma kkm pe mine de frica pentru ca uneori eram si singura in casa, si na.iti imaginezi, dar ignoram, aaaaa sau cand stateam la comp cu castile pe urechi, parintii dormeau simteam fiori pe sira spinarii si nu mint ca sa te sperii, dar ignora, e cea mai buna solutie, pentru ca daca vede acel spirit ca. l ignori te va lasa sigur in pace te rog da. mi idu. l tau pe privat! sa vbim :*
OMG nu stiu ce sa zic. Ar trebui sa discuti cu un psiholog sa te mai linisteasca. In nici un caz sa iei pastile pentru ca poate crezi ca esti nebuna sau ceva de genu. Asta ar fi o solutie proasta. Vorbeste cu parintii inainte de psiholog. Poate mama ta a pus inca o periuta pentru ca vrea sa o inlocuiasca pe cea veche si a uitat sa o arunce. Sau tatal tau. Nu are rost sa-ti faci astfel de griji. Cel mai bine e sa discuti chestiile astea cu persoanele din familie.
Daca ce spui e adevarat cheama un preot sa sfinteasca casa. Asta doar daca spui adevarul
Eu zic sa te muti pana nu se intampla ceva grav. Spiritul fetei poate nu a putut sa treaca de lumea de dincolo si a ramas blocata. zic sa te muti pana nu se agavaeaza situatia.adica te poatwee poseda