| animale a întrebat:

Mama mi-a zis ca imi cumpara papagal nu sunt sigur daca se tine de cuvant eu am crezuto dar acum nu mai stiu ce sa cred este prea stresant dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| ddanaraluca a răspuns:

Incearca s-o convigi cat de mult iti doresti
lasa gandurile sa vorbeasca, vorbeste-i ca la o prietena si exprima-ti dorintele
spune-i sa iti spuna un raspuns clar, deoarece esti foarte emotionat pe zi ce trece si decat sa iti faci iluzii spune-i sa iti zica

7 răspunsuri:
| emil a răspuns:

Daca o rogi o sa iti cumpere. intrebo pe eabig grin merit funda pls

| deeitza a răspuns:

Pai o mai poti intrba odata daca vrei cu adevarat dar iti zic ca nu vei dormi nopti intregi daca iti ei mai ales daca iei perus

| BLABLAGAGA a răspuns:

Satai linistit mama ta o sa iti cumpere papagalu mamicile nu mint

| killyou a răspuns:

Si ce raspuns astepti?rolling on the floor

| Roメette a răspuns:

Asa mi-a facut si mie mama. si am incercat sa ii arat ca pot sa am grija de un papagal. : -M-am documentat, incepeam sa vorbesc mai mult despre ei. si astfel intr-o zi mi-a luat perus. Te asiggur ca sunt ff dragalasi [winking]

Sper sa-ti fi fost de ajutor. big grin

| elly_4799 a răspuns:

Uite, daca mama ta este asistenta, doctorita va fi cam greu sa o convingi! mama mea este doctorita si nu mai luat un papagal deoarece imi spunea ca fac multa mizerie si sunt foarte obraznici.acum insa s-a schimbat. a inceput sa-l iubesca si sa-l indrageasca! daca o vei convinge incearca sa-l inveti pe papagal sa vorbeasca sau sa se joace cu mingea.asa intregii familii ii va cadea drag! multa bafta! crede-ma stiu ce spun pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel!

| animale explică:

Ati avut dreptate cu totii multumesc tuturor nu doar celui cu funda tuturor! chiar mi-a luat perus!