Incearca s-o convigi cat de mult iti doresti
lasa gandurile sa vorbeasca, vorbeste-i ca la o prietena si exprima-ti dorintele
spune-i sa iti spuna un raspuns clar, deoarece esti foarte emotionat pe zi ce trece si decat sa iti faci iluzii spune-i sa iti zica
Pai o mai poti intrba odata daca vrei cu adevarat dar iti zic ca nu vei dormi nopti intregi daca iti ei mai ales daca iei perus
Asa mi-a facut si mie mama. si am incercat sa ii arat ca pot sa am grija de un papagal. : -M-am documentat, incepeam sa vorbesc mai mult despre ei. si astfel intr-o zi mi-a luat perus. Te asiggur ca sunt ff dragalasi [
]
Sper sa-ti fi fost de ajutor.
Uite, daca mama ta este asistenta, doctorita va fi cam greu sa o convingi! mama mea este doctorita si nu mai luat un papagal deoarece imi spunea ca fac multa mizerie si sunt foarte obraznici.acum insa s-a schimbat. a inceput sa-l iubesca si sa-l indrageasca! daca o vei convinge incearca sa-l inveti pe papagal sa vorbeasca sau sa se joace cu mingea.asa intregii familii ii va cadea drag! multa bafta! crede-ma stiu ce spun pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel!
Ati avut dreptate cu totii multumesc tuturor nu doar celui cu funda tuturor! chiar mi-a luat perus!