Ar fi 3 posibilitati:
1. A murit si a fost mancat de ceilati pesti din acvariu.
2. A murit si este la fundul acvariului pe sub scoici sau pietre sau ceva ornamental daca ai asa ceva in acvariu.
3. A putut sari din acvariu si sa cada pe jos pe sub mobila sau ceva.
Si ar mai fi o posibilitate: Sa fi sarit din acvariu si sa il fi mancat o pisica daca ai asa ceva in casa.
Altcumva nu pot sa iti explic mai bine doar ca nu are cum sa dispara si sa nu il gasesti.
Ori ti-a murit si l-au mancat ceilalti, ori ti-a sarit afara din acvariu si atunci cauta-l pe jos, daca nu s-o fi stricat(cauta-l dupa miros!). Sau poate a fost deja maturat de catre mama ta de pe jos!
Nimica nu dispare, nici macar un peste.
A murit, s-a descompus, a fost mancat de altii, a sarit din acvariu, si asa mai departe.
Daca a disparut este probabil sa-l fi mancat un alt peste. eu am un "mustacios" care mi-a mancat jumatate din pesti. dar il ador caci este o frumusete.
Iti zic eu, lau mancat ceilalti
Nu avea cum sa dipara
ALta solutie e sa fi sarit din acvariu, si sa fiu mort pe acolo, pe langa acvariu
Poi daca era mai mic e posibil sa ti`l fi mancat un peste mai mareAsa am patit si eu
Poate a sarit din el[daca are cum]si sa zbatut pana a ajuns sub ceva si a murit.Cauta in cele mai neobisnuite locuri in care ar putea fi, chiar si in alta camera. Daca nu are cum sa sara din el poate l'au mancat altii[glumesc].