Bună! Îmi pare foarte rău pentru căţelul tău şi pentru tine. Şi mie mi-a murit căţeluşa acum câţiva ani şi am suferit foarte mult, deşi mi-a rămas de la ea un pui. Eu zic să stai puţin să te linişteşti, apoi să iei alt căţel, dar nu de aceeaşi rasă. Dacă îl iei la fel, ai să faci mereu comparaţie şi o să îţi aminteşti mereu de cel care a murit şi ai să-ţi prelungeşti suferinţa la nesfârşit. În locul tău, eu mi-aş lua un Jack Russel Terrier. E robust, dar nu prea mare, jucăuş şi curajos, nu lasă păr mult, nu e bolnăvicios, nici pretenţios la mâncare. Îţi va fi un frăţior bun!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/
Pai ce poti face? 1.Maidanezi nu`s javre.2 stiu cum este insa cu timpul vei trece peste toate.Crede-ma ca un maidanez este un caine mai bun insa intradeva-r te inteleg! Nici eu nu pot spune ca maidanezi sunt cei mai cuminti caini.Da au microbi si bacterii dar acum asta este imi pare foarte rau pentru catel el este cel mai bun prieten al omului nimeni nu te poate sfatuii cum sa treci peste aceasta depresie numai thu poti face asta!
Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti iei alt catelus :x
Poate asa o sa-ti mai treaca supararea...si o sa aiba cine sa te inveseleasca.; x
Poate o sa fie ca si cel care a murit:(
incearca unul micut si dragut:x
http://www.google.ro/......tp?/imgres
sau ce rasa preferi:D
Imi pare rau pentru catelusul tau![]()
Stiu cum este cand pierzi animalutul tau
Anul trecut in noiembrie mi-a murit motanelul![]()
.Era bolnavior.Eu cred ca a murit din cauza doctorului...(am motivele mele sa cred asta)x(
Cu timpul o sa treci peste asta...altceva nu ai ce sa faci
Cand mi-a murit motanelul am pus o intrebare pe TPU si multi oameni mi-au spus sa imi iau alt motan.Si ma gandeam ca nu pot sa fac astaa...nu pot sa-l inlocuiesc ...si acum sunt de parere ca nici un motan nu il poate inlocui si totusi am adoptat unul care sa imi tina companie.
M-am gandit sa imi iau un alt pechinez, care sa arate exact ca Bernard al meu. Sa ii pun acelasi nume, sa vorbesc cu el exact cum vorbeam cu "fratiorul meu mai mic"...
Dar nu stiu daca voi fi la fel de fericit alaturi de el...
Incerc sa trec peste asta. dar cand vad pozele cu el si cand imi vin in minte acele frumoase amintiri petrecute alaturi de el izbugnesc in plans. Si totusi sunt o persoana puternica, stiu sa ies la mal mereu. Dar problema asta chiar m-a blocat.
anonim_4396 întreabă: