Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Aveam si eu un hamster pitic sau nu mai stiu si era nou(nu ma cunostea deloc dupa voce...etc)si il tineam pe hol intr-o cusca si in seara aia mama a uitat sa scoata ceva mai inalt din cusca si a lasta si cusca fara capac.A doua zi dimineata nu mai era.L-am cautat cat l-am cautat si l-am gasit in spatele unui dulap din bucatarie.Idee e ca ei se ascund exact unde nu poti sa ajungi si e foarte ferit.
Nu am avut hamster, dar o prietenă de-a mea da.
Mi-a spus că de câte ori fug de acolo unde îi lași, se ascund în locul în care te aștepți cel mai puțin.
Caută în continuare, dacă nu reușești, ar trebui să îi pui mâncare pe hol, (sau într-o încăpere FĂRĂ UȘĂ), și să urmărești foarte des acel loc cu mâncare pentru a-l prinde.
Sper să îl găsești rapid.
Mult, mult succes!
Multumesc mult dar din fericire l-am scos de dupa dulap cu matura
as putea chema pe cineva sa-mi puna lucrurile la loc eventual
mersi mult
o zi frumoasa!
Zenithf - ai dreptate. am doar o cusca unde imi tin hamsterul meu iar cel in cauza il am de doua zile caci intentionez sa il dau cadou uneoi bune prietene. n-am crezut ca va roade cutia in conditile in care am mai avut doi care i-am tinut in cutie si nu s-a intamplat nimic. multumesc de ajutor tuturor
(30 Aprilie 2011 19:53 )
deeaubita12- de anul trecut si eu am asa pentru hamsterelul meu
si e mai mult decat eficienta
Pai ii poti pune mancare intr-un coltisor al casei
.sau trebuie sa chemi pe cineva ca sa prinda shoricutzul
Mult noroc
Zentif nu prea are dreptate...hamsteriku meu statea in acvariu (cu capac) si a reusit sa scape de 2 ori cum? pai s-a suit pe roata si s-a prins de capacul acvariul; ui si l-a dat la o parte si a 2-a oara a iesit prin capac>))))
)) acum il tin in cusca cu tava de palstic si bare de fier(pentru capc) si n-am probleme
Pai cu cat lipseste mai mult cu atat i se face foame pune o farfurie cu mancarea lui si asteapta o sa vina inapoi doar daca nu a reusit sa iasa din casa.
Pai pune ceva de mancare undeva...sau o cusca(capcana) poate o sa reusesti...mult noroc