Deci, catelul pana la 4-5 luni nu se poate ''controla'' ( de ex: sa iasa afara ) deoarece are vezica foarte mica.
Ii poti cumpara pampers special pentru catei, dar eu te-as recomanda sa-i cumperi covorase absorvante pentru catei. Ele atrag mirosul, iar cainele face pe el. Acesta nu lasa nici un fel de miros.
Treptat poti sa-i muti covorasul catre usa de la iesire sau unde vrei tu, pana cand nu va mai avea nevoie si va cere afara.
Sper ca te-am ajutat, Fundita?
Ce caine vrei sa iti iei? pai cred ca are la farmacie nisip special pentru nevoile cainilor si a pisicilor
intreaba![]()
sau daca nu nu ai altceva de facut decat sal pui sa faca in cada sau sa iei cu el pe afara la anumite ore.
oricum tebuie sa il scoti 3-4 ore pe zi
Invatal de mic daca face pe jos eartal invatal a faca numai afara sau la ladita de mic iti recomand sa-ti iei u pui de cateva saptamani sa fie mic ca sal dresezi mai usor funda :d
Am un chihuahua, l-am luat cand avea 1 an aprox. E mic si e numai bun intr-un apartament. In timp a invatat sa isi faca nevoile unde ii puneam un ziar. Ar fi cea mai buna alegere, parerea mea.