| cristi_2881 a întrebat:

am un perus si nu bea apa ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| IIII a răspuns:

Păi poate nu îi trebuie.Acum,iarna,e mai puţin probabil să le fie sete.Totuşi, dacă nu poti să te duci la veterinar, du-te la un magazin de mâncare de animale şi întreabă vânzătorul.De cele mai multe ori ştiu şi ei. Dacă în rest mănâncă, e sănătos, n-ai de ce să-ţi faci griji happy

| Gentiana a răspuns:

Buna! Si eu am perusi.Am doi, o fata si un baiat.
Acum, pe timpul iernii nu prea beau apa, pentru ca nu le este cald.Doar daca nu bea chiar deloc, deloc, atunci du-l la un veterinar.

| oOSebbiXx a răspuns:

Cea mai buna varianta este sa il duci la veterinar...

| 00Mariposa00 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te gandesti la riscul de deshidratare pentru ca, daca corpul nu este indeajuns hidratat (se deshidrateaza la cel putin 12 ore) poate duce la lesin, voma(cazuri particulare) stare de molesala.Trebuie sa te asiguri daca el chiar nu bea apa, cand il lasi afara etc. el poate bea apa fiindca propile simturi ii spun, si pe timpul ierni ei diminueaza lichidurile in proporti mari. Dupa ce te asiguri ca nu bea apa incearca sa ii pui in gura(indicat pe limba) cateva picaturi de apa, dar ai grija sa nu il ineci; daca nu reusesti din prima nu mai incerca. Apoi dupa ce l-ai hidratat cat de cat;(daca ai reusit sa il hidratezi) mergi cu el la veterinar! Pe curand.

| Trist_Inger_1988 a răspuns:

Peruşul meu nu bea apa e molesit, nu merge am fost la trei veterinarI si lau vazut are penajul oky ochi sunt oky arata bine mi s-a spus cai de la caldura mi-a dat o reteta pe care o tin cu bolnaviorul meu acum incep sa-i iau greutatea daca se ingrasa e bine mergem spre bine abia astep saşi revina, ii dau vitamina cu siringa doua liniuţ de vitamine, iaurt cu liguriţa sI ceai dw mwnta pentru. diare va intreb e bine cum ii dau sau fac rau? o doamna mia zus sa-i dau forțat doua boabe dw piper dar nu pot pt.ca unyk la mana nu stiu daca iI face bine sau rau, mi-e frica sa nu moara gen, miw mila sal chinui cu cwva dw ce nu-s siguea piper. spuneti-mi ce sa fac?

| urania a răspuns:

Mergi la doctor, trebuie glucoză. Acum și eu am aceiași problemă.
I-a dat două picături din complexul de vitamine B. Văd că abia își trage piciorușul al meu. Mâine mi-a spus să
îi dau picături din 2 în 7 zile