| Nikolaus a întrebat:

Salut,azi am fost cu motanul meu in varsta de un an la doctor si i-a facut 2 injectii pentru ca a racit la plamani(parca viroza a zis doctorul). Acum cand am venit cu el acasa nu a mai apucat sa se culce(ca si ieri i-a facut,dar a dormit si era bine),iar acum parca se misca, miauna si sta cu gura deschisa si respira de se aude tare.Maine iar trebuie sa il duc si a zis ca il trece pe pastile vreo 3 zile pentru ca e greu pentru el cu vaccinuri.Ce pot sa ii fac acum sa il calmez sa nu mai faca asa?

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Nu ai cum, asa respira din cauza bolii. Si al meu a racit zilele astea si respira zici ca tragea sa moara dar i-a facut doctorita niste injectii si ia trecut intr-o saptamana. Tu ai platit injectiile alea, daca da, cat?

| Nikolaus explică (pentru AtateaConditii):

Nu am platit deocamdata.Matusa mea se cunoaste cu veterinarul asa ca nu am platit.Mi-a dat o pastila de deparazitare(nu a mai fost deparazitat din ianuare) si inca 4 pastilute mici pentru boala cred...Luni dupa amiaza il duc iar la control. Sper sa nu platesc prea mult.Azi arata mult mai bine motanul. Fuge, da din coada, a si dormit, a mancat...

| AtateaConditii a răspuns (pentru Nikolaus):

E bine, eu am dat 20 de lei pe zi.