Nu mi se pare prea stralucit... sa-ti spun de ce : dupa L'am umilit pe -> iti arata arma si apoi numele lui. Mai bine incerci Te-am omorat cu -> sau ceva in genu' asta.
Bafta la CS
1. Acest nume l-am mai auzit de n-șpe mii de ori, nu știu ce vă place la acest nume, te face mai șmecher pe counter?
2. Nu știu de ce ne ceri părerea despre acest nume pe care îl știm de la atâția jucători c.s.
3. Se scrie "l-am", cu cratima între "l" și "a".
4. Pe lângă aceste mici greșeli nu înțeleg ce caută întrebarea la categoria Hobbies & Pets, ai mici greșeli, dar puțin cu puțin se face mult.
P.S. dacă ai un astfel de nume, când pierzi un frag, numele pare unul stipud, în dreapta sus apare numele adeversarului->arma-> și urmat de acest nume care in această situație nu are nici un sens, în primul rând pentru că numele este "l-am umilit pe" dar nu mai apare nici un nume ca să aibă o continuare și în al doilea rând pentru că ai pierdut fragul și nu ai umilit pe nimeni(cel care a inventat acest nume nu a gândit deloc). Între noi fie vorba, caută-ți un alt nume pe C.S, unul care să fie al tău, gândit de tine, dar să fie gândit nu doar inventat.
Cred că glumești, nu l-ai inventat dar ti-a venit odată în minte și l-ai scris? Deci nu tot aia înseamnă?
Știu că nu l-ai inventat(gândit) tu, pentru că am mai întâlnit acest nume sau derivate ale acestuia de nu știu câte ORI atunci când mai jucam CS și ultima oară am jucat în 2007(acest nume era folosit de nici acum nu am uitat de acest nume). După cum am zis, caută-ți un alt nume pentru CS, unul care să fie al tău, gândit de tine, dar să fie gândit NU DOAR INVENTAT.