Raspunsul este : Foarte multe exercitii. De exemplu abdomene, la picioare etc.Si cel mai mult conteaza practica... Funda?
Cu antrenament. Pentru inceput incearca langa un perete, astfel nu vei putea sa cazi pe spate.Bafta!
Intai invata sa iti tii echilibrul si asta poti face doar daca ai in perete in fata ta.Te asezi in maini si incerci sa-ti lasi picioarele pe spate, dar o sa reusesti doar prin multa practica si sa nu-ti fie frica de cazaturi.Eu am cazut si in cap incercand sa ma ridic in maini in timp ce stateam in cap, dar nu am patit nimic. Uite aici un tutorial si sper sa te ajute http://www.youtube.com/watch?v=FwSjRtn6Eng.
E foarte simplu sa stai in maini nu e chiar asa greu cum zic toti eu am invatat din prostie ma jucat cand eram mic si tot incercam sa stau in maini in fiecare zi si intr-o zi mi-a iesit
trebuie sa iti indoi coloana sa stai cu picioarele inclinate in fata si capul cu privirea inainte nu trebuie sa iti fie frica, ca vei cadea pe spate
Mai întîi trebuie să ai coniție fizică pentru asta dar nu te descureja fă exerciții la perete zi de zi ți vei reuși cam ăn două săptămâni dacă vrei cu-adevărat.Baftă la antrenamente!
Eliza4u întreabă: