Spunea-i că stă în altă parte după ce e dezlegat. Înseamnă că ăla e culcuşul lui. Câinii, asemenea pisicilor, au culcuşul lor.
De ce nu-i mutaţi cuşca lângă locul unde-i place să stea? E ceva în locul acela ce nu-i place şi e cam greu să-l obişnuieşti să-i placă la vârsta asta.
Caucazienii sunt câini superbi, dar şi încăpăţânaţi. Nu în sensul rău.
Bun venit si eu sunt pe aici noua...
de aia sta cainele in ploaie pentru ca se simte singur...
pune-i si tu in cusca o paturica, ceva jucarie, dar cusca sa fie potrivita pentru el sa aiba loc sa doarma.
Pai sai pui o patura in cusca :d si sal bagi tu acolo odata de cateva ori. si apoi cand se invata probabil ca se va baga singur :d daca i va place
In primul rand, Bun venit printre noi! ![]()
chestia cu cainele. mi se pare si mie cam ciudata. nu stiu poate il pai ademeni cu un os sau cu mancarea lui preferata... poate simte el ceva...
sper sa te descurci!
nu cred ca te-am ajutat ff mult da sper sa reusesti totusi
Are o prostie in el
de exemplu toata vara seara cherlaia de ti-se rupea sufletu sa il lasi liber. in fine il lasam. acum i-a facut tata cusca. nu intra in ea de parca il MANANCA... daca ii dau drumu se duce in alta parte unde e adapost si sta
cu mancare am incercat. cu patura la fel:\ i-am pus si rumegus poate i-o tine de calD
nimic sta ca prostu si se uita
A fost rasfatat de mic si de aia cred
si cusca nu prea am cum sa o mut pentru ca o sa vina chiar la usa bacatariei. nu mai e ca vara
Or fi ei superbi dar chiar au ceva la cap cateoadatA