| hamham_1461 a întrebat:

azi am mai adoptat un catel pe bella am luato si am mai adoptat unul se numeste lolla si este o corcitura de lup este de vreo 5 luni este foarte jucausa si se intelege foarte bine cu bella! parintii m-au lasatcu catelul si ei mi-au zis la o vor lua ei pe lolla ca si cainele lor si eu am ramas cu bella, dar asta nu inseamna ca doar pe lolla o vor iubi! nu! au de acordat atentia amandurora. dar ei o vor plimba pe lolla vor avea grija ei de ea, bine ca si eu voi avea dar in mare parte ei! eu cred ca am facut bine ca am luato si pe lolla mie mi s-a facut mila de ea si stiti am luato acum sta la mine in camera doarme pe covor si ea si bella amandoua. nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat! de obicei doua femele diferite nu se impaca bine! le iubesc pe amandoua la fel. m-am gandit ca ar fi bine sa o duc la dresaj pe lolla.ar fi bine pentru ea! voi credeti ca am facut bine?

5 răspunsuri:
| glamour a răspuns:

Da e ok sa o dresezi insa ai grija cui ii dau cateaua pe mana, sa nu plece de la dresaj speriata, sa fie batuta acolo sau mai stiu eu ce. Bafta.

| hamham_1461 explică:

Da asta se va intampla si cu bella dar nu acum

| AcidCuSange a răspuns:

In privinta despre cateluse, mda... Dar nu numai pe lolla sa o dresati, dar si pe bella, daca nu nu va avea o educatie buna...

| Nume a răspuns:

Nu e nu va mai fi niciodata la fel

| LorDLeoN a răspuns:

Da