Mda...tipic lor....cainilor mici, normal ca puiutul in primele 3-4 zile sau chiar mai mult depinde de fiecare catel,plange, pentru ca l-ai luat din mediul lui, de langa mama, frati, din culcusul in care era obisnuit.Tu l-ai luat asa brusc si acuma toti ii pareti straini.Dar daca ii arati ca va avea siguranta in bratele tale sigur va inceta.Bafta in continuare cu piticul! Sa iti traiasca!
Pai asa mi-am luat si eu o catelusa(bea, manca se juca) ...schiorlae fiindca i e dor de mama ei si fiindca nu cunoaste locul,,,, dupa o saptamana sau chiar cateva zile se va acomoda si nu va mai schirlai ...bafta!
Alint-o mai mult, iubeste-o, se va opri din plans.Fa-i un culcus potrivit pentru marimea ei, va dormi mai bine.In 3-4 zile nu va mai plange, o sa vezi.
Daca e mica, atunci schiorlaie dupa mama ei.E intr-o casa noua, nu cunoaste teritoriul, nu cunioaste pe nimeni.In cateva zile(cel mult o saptamana) se va acomoda.
Schiorlaie pentru ca-i lipseste mama ei si nu e obisnuita inca cu, casa ta! O sa vezi ca se va oprii singura dupa 3-4 zile, poate o saptamana!
UnchiulRamiz întreabă: