| PredatoR a întrebat:

Unde e protectia animalelor? http://www.meatvideo.com/
Nu te uita daca NU ai sange. (Imagini socante)
O sa ma criticati pentru. ca am pus link-ul, dar vreau sa vedeti pana unde pot ajunge oamenii.

10 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Lasa ca vad ei la JUDECATA?
Voi unde credeti ca vor merge? Rai sau Iad?
Eu cred ca Iadul ii asteapta

| alexxandra a răspuns:

Doamne cat rau pot face oamenii ei nu se gandesc in ce chinuri mor acele animale.Eu as vrea ca si acei oameni sa treaca prin acele chinuri la care au fost supuse acele animale.Eu sunt o mare iubitoare de animale si dupa acest videoclip am inceput sa plang este ff tragic ce se intampla acolocrying

| pwp a răspuns:

Nu ma uit...

| ToxicSmile a răspuns:

Frate ma alsi astia sunnt chiar de totcryingdeci cand am vazut ce a facut aia la vacutacryingaia si la porcusorul ala mic cryingpe bune aastiaa vor da cu ochii de poarta iadului sper ca Dumnezeu sai pedepseasca chiar cu moarte si nu mi-e mila de aia care iau facut rau animalelelor pe bune deci sa fim seriosi ce iau facut animalutele ale nevinovate lu urati si ...sa nu le zic chiar aici ca pe bune deci mi-a venit sa plang pur si simplu deci eu credeam ca nu exista asa ceva off deci nu mai mananc niciun fel de carne daca o mananca dar doar ca ma fortzeaza mama dar nu mananc si ce capu meu prost a facut delfinu? si porcusorul cu jumate de limba si pentru ce le trebuie ciocul de la puisori aia dragalasi? deci pe bune ma enerveaza imi vine sai omorcrying ok si bafta si sa nu ajungeti ca aia deci pe bune pentru nimic in viata nu asi face ce fac aiacrying

| ToxicSmile a răspuns:

Off ce oameni eu nas face asa ceva pentru nimic in viata nici pentru toti bani si jur pe ce vreti voi mie mi-ar fi mila de vaca,porcusorii aia care ii dadea de pamanat,puisorii,curcani,pesti,delfini, pesti, de tot ce a fost acolo si jur ca aia nu au inima o sa dea ochii cu poarta iadului si cu ala

| Birjaru a răspuns:

Cata vreme suntem omnivori genetic...bagam la reactor si carne.

| WhateverX a răspuns:

Doamne... astia chiar nu-si dau seama ca daca o sa tot faca asa veriga cu animalele astea o sa dispara si asa se rupe tot lantul vietii dar o sa vada ei ca doar... Dumnezeu e sus si-i vede (creca de aia vine apocalipsa cat de curand doamne fereste)

| Oαnα a răspuns:

Ce oameni fara sufletoh go on.Ma bucur ca nu mananc carne de(vita,porc, gaina, etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste...aaa prefer sa nu mai mananc carne decat sa vad astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu, deci nu-mi vine sa cred ce am vazut...
M-am uitat cam 10 secunde, e imposibil sa rezisti sa vezi tot!
Astia sunt oameni disperati! Omorati-va frate intre voi, nu animalele :-s
Si da, protectia animalelor ciu-ciu happy

Întrebări similare