| andreutzaRBD a întrebat:

Unde pot gasi episoadele 61 si 62 din nini pentru ca de cateva zile am observat ca nu sa mai difuzat. dau funda

Răspuns Câştigător
| dana_9056 a răspuns:

Draga mea episoadele alea o sa se dea dar acum e o mica pauza pentru ca organizatiile se pregatesc de noul serial funda?

27 răspunsuri:
| AlexandraFoo a răspuns:

Daca vrei sa le vezi pe toate (in romana),(de fapt nu sunt toate, le adauga doar cand sunt in premiera la noi in tara, pana acum sunt toate 62) . Intra aici:http://www.desene-animate-online.net/search.php?keywords=nini&btn=Cauta

| Anche a răspuns:

Si verisoara mea se uita la nini si mi-a tot spus si ea ca saptamana aceasta nu s-au difuzat deloc! e foarte dezamagita! mai ales ca in programul tv scrie ca de la 21. 25 e nini si mereu e altceva! crede-ma nu stiu unde le poti gasi! eu am dat aceste mesaj sa te informez ca mai exista persoane nemultumite! si verisoara mea e fana nini! pupici!

| Sw33ty_9502 a răspuns:

Le poti gasi pe desene-animate-online.net si le poti vedea la 21:25

| Sw33ty_9502 a răspuns:

Imi dai fundita pentru raspuns?

| Lucaci a răspuns:

Pai de pe youtube
http://www.youtube.com/watch?v=0UWyM2NP2yw
http://www.youtube.com/watch?v=tEUiahHw9lk
sper ca nu te superi daca sunt in alta limba ca nu se gasesc chiar deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scriind nini episodul cutare si iti da ei incearca sa puna in fiecare zi episoade noi dar e greu cu tritarea / am facut si eu asta si crede-ma ca e foarte greu am postat asta sa vedeti si-turi noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ni8ci eu nu am gasit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am asta incerc sa-l gasesc pe net dar e in spaniola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt mare fana ''Nini''. Am cautat pe net, si daca intri pe mozzila firefox si bagi ''nini episodul 60'', dai cautare, si dupa apesi pe primul link, acolo apar toate episoadele. Dar episodul 61 nu a fost postat, episodul 62 se va difuza peste 23 de ore(asa spun ei).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe youtube telenovela nini episodul 61 si cad se termina scrie telenovela nini episodul 62!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta si tu pa google e simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu nu sa mai difuzat scrie episodul 61 sau 62 si ti-l da dar pe alta limba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place foarte mult nini dar eu cred ca e din cauza noului serial"shake it up" pentru ca sunt prea multe seriale si mai reduc din ele si eu cred ca nu vor mai difuza niciodata acest serial, pacat, chiar mi a placut acest serial dar cum iti place un lucru imediat acesta dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai apare in martie nu te mai stresa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma ca si eu sunt suparata, dar reapare in martie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am gasit pe net ca o sa apata in martie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa apara in 1 martie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata esti toata nu este bagat pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fepelor voi sunteti nebune am incercat ce a spus ghina nu amers voi nu aveti minte nu a fost difuzat ati inteles sper ca intelegeti limba romana ciudatelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai scrie cineva sau numai eu stiu sa scriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai toti vorbesc ca se va difuza pe 3 martie episodul 61 si tot asa pana al ultimul adica 128 pace si baftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe google

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna crede-ma ca si eu sunt disperat ca nu gasesc si am vazut pe youtube dar e in spaniola.vad ca nu le mai da la DisneyChanel dc habar n-am dar am fost cu nervi la pamant cand am vazut ca nu le mai da eu si multi colegi de la scoala suntem dezamagiti ca nu il mai da era singurul serial care mil placea si sunt baiat cea ce e cumea dar sunt un mare fan Nini si abia astept ce se va intampla in episodul 61 cand nini va fi prinsa de celina ca se intalneste cu tomas si apropo Celina e frumoasa dar e o scorpie.

| DonPablo a răspuns:

Pai este februarie pe sfarsite si nu se difuzeaza inca.dc? nu se poate face ceva post pe disney channel si sa se voteze daca sa mai mearga sau nu?

| Ghina_8754 a răspuns:

Da stiu am vazut ca nu s-a mai difuzat aceasta saptamana...sunt foarte dezamagita dar uitate astazi 30 IANUARIE pe disney il va difuza cred... dar daca nu il va difuza, peste 2 ore si 20 de minute il vei gasi pe site-u asta poti sa intri pe site-u asta si aici se face "numaratoare inversa"
http://www.desene-animate-online.net/nini/episodul-61-video_45468ec01.html

| vanessa7anne a răspuns:

Conform unui articol aparut pe protvmagazin.ro telenovela Nini va reveni in luna martie in grila de programe la Disney Channel cu un nou sezon. Asa ca trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa asteptam revenirea frumoasei telenovele.