| DelilahhValillah a întrebat:

Va rog, ajutati-ma! Nu stiu ce se intampla cu bichonul meu... De cand am venit de afara, acum o ora, tot sughita f des. A vomitat, dar continua sa sughite (desi nu cred ca este un sughitat normal : "sughita si isi apleaca, capul, apoi tuseste si suna ciudat, ca si cum ar vomita iar) Va rog, nu stiu ce sa-i mai fac! Ieri i-am schimbat boabele, dar nu cred ca are legatura, ptc ieri se simtea ok. Astazi a mancat putine bobite si i-am dat si putin covrig, oare de la asta sa fie? Nu mai stiu ce sa fac!

9 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Poate frunza aceea pe care a înghiţit-o era tratată cu ceva, încearcă să-i dai puţin lapte sau prepară o soluţie din apă cu sare să neutralizezi cumva otrava şi du-te la un medic cu el cît mai repede posibil, sau dă un telefon la un cabinet veterinar urgent.

| whatevernvm a răspuns:

Buna, Delilah.

Nu e de la covrig.

Vrea sa moara, cu siguranta. Iti sugerez sa il arunci pe cea mai la indemana fereastra. In schimb poti sa iti iei o pisica, e mai buna si mai curata.

Bafta.

| annahandball a răspuns:

Buna...si eu am un metis de canis care are vreo 12 ani! Caini manca tot timpul iarba cand le e rau si apoi o vomita! Asa isi curata ei stomacul! Probabil cainele tau a macat ceva ce nu ii prieste si incearca sa il dea afara! Oricum cel mai bine acum e sa mergi cu el la un doctor ca sa stai fara griji!
P.S Lasati cainele sa manace iarba pentru ca ii face bine!

| BruneTTe a răspuns:

Asa a facut si bichonul meu. A vomitat o data si a sughitat putin dar pe urma a adormit. Ar trebui sa ai o pastila speciala pentru asa ceva in caz ca nu ii trece. E posibil sa fie o simpla problema la stomac dar bichonul reactioneaza asa pentru ca e un catel foarte sensibil. Si ar trebui sa iei in calcul si posibilitatea ca frunza sa fi fost otravitoare. Mai asteapta 1 ora, 2 si daca e tot asa du-l la un veternar.

| rapa a răspuns:

Dai apaaa

| AliiB a răspuns:

Nu stiu.probabil i-a ramas frunza in gat si incearca sa o "dea" afara.
Oricum nu te poti baza pe ce zicem noi (nu suntem doctori), ar trebui sa il consulte un veterinar.

| DelilahhValillah explică:

Mentionez ca a mancat o frunza in drum spre casa, a inghitit-o pana sa i-o scot din gura.

| DelilahhValillah explică:

I-am dat putin laptic cald si a adormit, acum se simte mai bine, multumesc. happy

| Printza a răspuns:

Daca il tii prea mult in brate s-ar putea sa il strangi prea tare de burtica.