Eu de obicei - peisaje pentru. ca, chair imi ies si plus ca sunt usoare, trebuie sa respecti doar cateva proporti, in rest trebuie sa ai doar imaginatie
iar acum mai nou m-am apucat de portrete, si cum la inceput faceam la apropiati, dupa poze, nu imi prea ieseau ...adika ieseau cahir bine doar ca eu sunt o perfectionista, asa ca m-am apucat sa fac portrete la tot felul de idealuri de a le mele la oameni
, dap ...am si un gram de nebunie in imaginatia mea
)
ma rog, dar daca chair te plicti si nu ai ce face poti sa faci desene gen desene animate : ex : eu am facut doua ciupercutze vazute din profil foarte dragute, care isi transmit pupici, is li se vad buzele
, mi se pare amuzant, daca stii sa iti folosesti imaginatia nu este nici o probleme, sau poti sa faci ceva cu lini - ce apartine de geometrie, daca te pasioneaza + sau ceva abstract ( nu ce desenezi trebuie sa reprezinte ceva )
sper ca te-am ajutat!
Eu sunt specializata in portrete( m-am axat mai mult pe asta), dar pot face si peisaje( in acrilice, acuarela si ulei). Un sfat: daca vrei sa inveti sa desenezi oameni, incerca sa creionezi un personaj cu o poza in fata( sa nu fie anime sau chestii de gen). Spor la desen
Floricele, linii, cerculete, dar cel mai mult linii care se intersecteaza si nu formeaza mai nimic.
Eu cand nu am ce face ori intru pe site-ul meu www.idealworld.tk(inca se mai lucreaza dar se poate intra fara probleme) ori desenez o inima mare cu aripi de inger si stelute si multe bazaconii... si i-o daruiesc persoanei iubite... deci succes!
Acum am desenat o inimioara cu aripioare, cornite si o codita cu o inimioara mai mica la capat
[ apropo. intrebarea ta se aseamana cu un mass de pe messenger
]
Cand ma plictisesc imi iau o hartie si un creion in fata si ma apuc sa fac ce modele imi dau prin cap sau daca nu intru pe google imagini si ii dau modele desenate asta functioneaza pentru mine.
Desenez primul lucru care imi vine in minte...![]()
Sau mazgalesc ceva si ma gandesc,, asta ar putea fi...'' si continui desenul
Nu am un dans special eu de obicei improvizez dar daca e ceva lent dansez vals ceva mai repede melodii de al lui alex velea de exemplu improvizezi
Llolal întreabă: