| aaaa12345 a întrebat:

Voi invatati miercuri?

19 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Da.Profit de ziua libera sa mai exersez.Pe langa asta, normal ca-mi acord cateva momente de recreere mai mult decat de obicei.

| ApofissPapaya a răspuns:

Daca te referi la faptul daca fac scoala...nu, nu fac scoala miercurea(1 dec)
dar...Doamne ca nu injur, joi dau teza, deci da invatlaughing

| AnaEindragostita a răspuns:

Daaaaaaa crying((((((( va trebui am la istorie la mate dar incerc sa scap marti de ele mai am si meditatii marti crying( funta ca sufar de atata invat crying(

| doroteea a răspuns:

Nu ca e 1 dec:X abia astept:X... o zi acasa si scapa de o ora de mate:X laughing

| MaDaMadalina18 a răspuns:

Nu, la mine la liceu nu se învață!
Oricum nu o sa stau acasă, deoarece am spectacol la casa de cultura din orașu' meu și voi dansa alături de alte fete!big grin

| ALice_4674 a răspuns:

Nu

| gabriela007 a răspuns:

Nu

| Laminin a răspuns:

Hei!
Nuuu, o zi libera love struck
Gbu :]

| vivi_5803 a răspuns:

Nu deoarece 1 decembrie este declarata zi libera, din cate stiam!

| pwp a răspuns:

NU invat happy
dar tu?

| Ana a răspuns:

Nu invata nimeni

| DeMentaa a răspuns:

Daa eu fac scoala pentru ca suntem mai " sppeciali"

1 decembrie este a 335-a zi a calendarului gregorian şi a 336-a zi în anii bisecţi.Marea Unire din 1918 a fost si r�m�ne pagina cea mai sublim� a istoriei rom�nesti. M�retia ei st� �n faptul c� des�v�rsirea unit�tii nationale nu este opera nici unui om politic, a nici unui guvern, a nici unui partid; este fapta istoric� a �ntregii natiuni rom�ne, realizat� �ntr-un elan t�snit cu putere din str�fundurile constiintei unit�tii neamului, un elan controlat de fruntasii politici, pentru a-l c�l�uzi cu inteligent� politic� remarcabil� spre telul dorit. [...]
Im idai funda ptt asta?

| Simona a răspuns:

Nu...doamne 1 zi libera...:X:X:Z

| Aℓida a răspuns:

Nu happy
e declarata zi libera [1 Decembrie]

| timeea7 a răspuns:

Nuhappy. este zi libera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu cred ca invata cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Pentru ca de 1 DECEMBRIE este liber.Asa ca pentru miercuri nu. Dar gandeste-te un lucru; materia care o ai pentru miercuri si la care ai de invatat trebuie sa o inveti pentru saptamana viitoare.Asa ca faci cum vrei.

| CobraLeon a răspuns:

Nu, 1 decembrie=zi libera

| YUSTY a răspuns:

NU, pentru ca este 1 decembrie : Ziua Romaniei

Întrebări similare