TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 1999
  • 2000
  • 2001
  • 2002
  • 2003
abcdefgh
în 6 Iunie 2011 | abcdefgh întreabă:

Vreau sa invati si eu limba italiana(cuvintele, expresiile de baza) nu toata italiana! Stiti vreun site (nu vreau google translate!) de incredere?

4
Răspunde Raportează
Ali?a00000000000
în 6 Iunie 2011 | Ali?a00000000000 întreabă:

Cine imi da si mie un site unde pot vedea cum se pun salurile acelea pe cap la arabi?:>[funda]

2
Răspunde Raportează
diana_6858
în 6 Iunie 2011 | diana_6858 întreabă:

As vrea sa citesc chipul fara masca de sidney sheldon imi puteti povesti despre ce este vorba amanunt cu amanunt dau funda promit

4
Răspunde Raportează
GabrielStefan
în 6 Iunie 2011 | GabrielStefan întreabă:

dati-mi si mie un link de unde pot descarca harti pentru nokia 5200 slide va rog. dau funda+vot!(harti pentru orasele din romania) sau un fel de gps(in afara de ovi maps ca nu merge)

1
Răspunde Raportează
AlbertPanel
în 6 Iunie 2011 | AlbertPanel întreabă:

as dori un antivirus bun dar sa fie free va rog lasati un link de descarcat va rog eu mult ...am avira si nu face fata mi se inchide calculatorul singur PS.calculatorul meu este ff bun

3
Răspunde Raportează
alienware
în 6 Iunie 2011 | alienware întreabă:

Salut, am si eu o problema cu combina frigorifica, cand se dezgheata peretele frigiderului apa curge in frigider si se si se prelinge sub frigider. Ce pot face? Cum pot desfunda canalu de scurgere?

1
Răspunde Raportează
natasha_2517
în 6 Iunie 2011 | natasha_2517 întreabă:

Nu ma prea pricep prea bine aici... Abia astazi m-am inregistrat... ma ajuta cineva?

1
Răspunde Raportează
Viviluka
în 6 Iunie 2011 | Viviluka întreabă:

Va rog frumi dati-mi si mie niste informatii despre " literatura romana" NU "literatura română" eu vreau " literatura romana" e urgent pentru istorie va rog, si daca mai puteti " constructii romane"...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UtilizatorTotiPentruUnu
în 6 Iunie 2011 | UtilizatorTotiPentruUnu întreabă:

Pinnacle studio 15 de pe ce site il iau? PLZZZ funda garantat! PS: stiu ca am pus de 3-4 ori intrebarea asta dar niji un rasp nu avea siteul bunnNNn va rogg funda+ vot...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
EnergyLife
în 6 Iunie 2011 | EnergyLife întreabă:

Am un PS3 si nu merge sa conectez nici un cablu USB la el sau vreun stick...nu merge nimic sa conectez la el, doar cd-urile merg... ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2011 |

Am visat ca ma gadila ceva in par si cand m-am uitat era un inel frumos:X:X ce poate sa insemne?

1
Răspunde Raportează
13DoXy13
în 6 Iunie 2011 | 13DoXy13 întreabă:

Imi puteti da idee de niste jocuri de aventura de fate pe care sa le pot descarca? dau fundiii!

3
Răspunde Raportează
flyleaf22
în 6 Iunie 2011 | flyleaf22 întreabă:

As dori si eu un document cu mediile de admitere de anul trecut (sesiunea iulie) de la UTCB. Erau la ei pe site, dar acum nu le mai gasesc. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
victor_5376
în 6 Iunie 2011 | victor_5376 întreabă:

Ce inseamna BING-BANG traduceti in romina.

6
Răspunde Raportează
Iulian_8760
în 6 Iunie 2011 | Iulian_8760 întreabă:

You are stupid. Ce inseama.

16
Răspunde Raportează
andre3a_6862
în 6 Iunie 2011 | andre3a_6862 întreabă:

vreau niste statusuri foarte triste! multumesc!:) fundita!

6
Răspunde Raportează
EduardTPU
în 6 Iunie 2011 | EduardTPU întreabă:

Cu ce se curata panza din bumbac 100% din care sunt facuti tenisii?

3
Răspunde Raportează
diana_6858
în 6 Iunie 2011 | diana_6858 întreabă:

As vrea sa citesc chipul fara masca de sidney sheldon imi puteti povesti despre ce este vorba amanunt cu amanunt dau funda promit

1
Răspunde Raportează
Robert91
în 6 Iunie 2011 | Robert91 întreabă:

Are vreo ceva daca imi incarc iphonul numi la pc? n-am incarcator la el...

2
Răspunde Raportează
mayXangel
în 6 Iunie 2011 | mayXangel întreabă:

Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre vremea pe 11 iunie la brasov? Vreau toate detaliile! mersi

5
Răspunde Raportează
issabellemaria
în 6 Iunie 2011 | issabellemaria întreabă:

Doresc sa-mi cumpar o casa in Ungaria pe granita cu Austria. Stie cineva sa-mi spuna ce oportunitati de munca se gasesc PE PARTEA AUSTRIACA? Prefer ingrijire batrini.Astept raspuns de la voi.

2
Răspunde Raportează
Alex_9067
în 6 Iunie 2011 | Alex_9067 întreabă:

Care sunt asemanarile si deosebirile dintre destept si intelept?

2
Răspunde Raportează
nuamnume_1273
în 6 Iunie 2011 | nuamnume_1273 întreabă:

Bna.Nu mi-am mai folosit inprimanta de mult timp si i s-a usat tusul azi am luat tus si am umplut-o dar cand dau sa scot niste foi cand apas pe culoare in care vreau sa imi fie foile imi spune :device...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tataie_7652
în 6 Iunie 2011 | tataie_7652 întreabă:

intrebarea e urmatoarea. Daca eu vin din Italia la scoala din RO ma v-a da cu un an in urma sau care e procedeul?

4
Răspunde Raportează
gyffy
în 6 Iunie 2011 | gyffy întreabă:

Cum pot sa fac is eu o rampa de skate din obiecte care el puteti gasi aproape peste tot.

2
Răspunde Raportează
andreig
în 6 Iunie 2011 | andreig întreabă:

Ce trebuie sa invat pentru carnetul de conducere si unde gasesc pe internet ceea ce imi trebuie?

3
Răspunde Raportează
iubeschusky
în 6 Iunie 2011 | iubeschusky întreabă:

Hei. cei de pe facebook pot vedea ce scriu eu aici? adica am dat la pagina principala si scria ma jos "uite ce au fac prietenii tai de pe facebook"

1
Răspunde Raportează
melisameli13
în 6 Iunie 2011 | melisameli13 întreabă:

Cum pot descarca power poynt-ul? fundita pentru cel mai bun raspuns:)!

2
Răspunde Raportează
roby_3489
în 6 Iunie 2011 | roby_3489 întreabă:

Are cineva un cod de aim care sa functioneze? funda SI LA restul vot:)!

3
Răspunde Raportează
MariusFlorentin1995
în 6 Iunie 2011 | MariusFlorentin1995 întreabă:

Salutare TPU am si eu o intrebare Am avut net pana in luna decembrie si in ianuarie mi lau loat acum mi-a venit o citatie ca am de plate 275 ron dar eu cum am spus n-am avut net. daca imi puteti spune daca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lotte_4915
în 6 Iunie 2011 | Lotte_4915 întreabă:

Sunt nou venita si cand m-am logat am pus o fotografie, iar ea nu a aparut. Vreau sa aflu acum cum sa imi pun alta, ca nu gasesc. Ei bine, multumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
marius1995rr
în 6 Iunie 2011 | marius1995rr întreabă:

Sa; ut. am auzit ca pe facebook este un joc care daca castigi puncte iti da credite pe barn buddy>. cum se numeste jocul acela?

2
Răspunde Raportează
??
în 6 Iunie 2011 | ?? întreabă:

Care este viteza maxima a unui Bucatti Veyron?(Este o masina).

2
Răspunde Raportează
xamix
în 6 Iunie 2011 | xamix întreabă:

Spuneti-mi si mie va rog familia lexicala a cuvintelor:a da, pom, bine FUNDA+VOT

2
Răspunde Raportează
filiblox
în 6 Iunie 2011 | filiblox întreabă:

2 formule : Energia mecanica si Legea consevarii energiei mecanice? Cine stie formulele? :D

3
Răspunde Raportează
Miyukii
în 6 Iunie 2011 | Miyukii întreabă:

Cati bani castiga Coca-Cola pe an?

5
Răspunde Raportează
Xlove64
în 6 Iunie 2011 | Xlove64 întreabă:

Buna Voi credeti in vise? Adica de exemplu daca visati ceva simbolic precum pasari si sa zicem ca intrati pe dictionar de vise.pe google si acolo spune ca daca visezi pasari e nacaz sau ceva de genu voi...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Syma
în 6 Iunie 2011 | Syma întreabă:

Cum imi pot afla parola la email si la mess printr-un id alternativ chiar m-am gandit sa fac asta inainte cu o sap sa mi se fure id am id alternativ pus in optiuni de cont dar nu stiu unde si cui trebuie...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
cris93
în 6 Iunie 2011 | cris93 întreabă:

Buna TPU.Cum pot sa bag limba romana la nokia e52 am incercat cu nemesis dar imi da eroare.Sa ma ajute si pe mine cineva care a reusit cu succes. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2011 |

Stiti cumva un site unde pot debloca un telefon Sagem myx-1 prin code calculator online, fara sa fiu nevoit sa platesc?:D Daca da, va rog sa imi spuneti si mie. Sau daca ma puteti ajuta: imei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zmeurik1
în 6 Iunie 2011 | Zmeurik1 întreabă:

Va rog, imi puteti spune care este diferenta dintre geometrie euclidiana si cea neeuclidiana? Stiu ca e o intrebare la care majoritatea va ganditi " da e atat de proasta incat nu stie sa dea un search...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sweetdan
în 5 Iunie 2011 | sweetdan întreabă:

Am o problema cu un asus extensa 5230e care se tot opreste cind este aprins cred ca se prea incalzeste dar nu merge mult dupa vreo ora sestinge am dat update la visa ca am creut ca am sters ceva ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreeadragutza22
în 5 Iunie 2011 | andreeadragutza22 întreabă:

Buna ajutati-ma cu ceva cum pot sa imi amenajez camera postere am dar ma refer la altceva am vazut unele fete ca au din hartie scris pe perete puse diferite chestii una langa alta nu stiu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2011 |

O sa pun o, , intrebare, , foarte usoara in care sunt sigur ca orcine poate da` raspunsul corect...cine da add:alexandru_druta94(id de mess ca sa am cat mai multe persoane)ii dau funda. P. S. daca vreti? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
topyion
în 5 Iunie 2011 | topyion întreabă:

As dori sa sa schimb placa video a pc-ului cu una mai performanta si nu stiu care sunt compatibile cu modelul meu de pc. Configuratia actuala a calculatorului este: -CPU - AMD Athlon 64X2 dual Core Procesor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maddog95
în 5 Iunie 2011 | maddog95 întreabă:

vreau sa va intreb oare chiar se merita ps 3 la enorma suma de 1.200 ron fata de ps2 la suma de 300 ron? si daca da de ce? dau funda celui mai complex raspuns

3
Răspunde Raportează
x0xandra
în 5 Iunie 2011 | x0xandra întreabă:

A venit vara si cu ea tantari.Eu is un pic alergica si deci cand unul ma inteapa mi se umfla un metru mai ales daca ma inteapa la vena sau la incheietura mainei.Pt maini si pentru picioare ma dau cu spray...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ioanaa28
în 5 Iunie 2011 | Ioanaa28 întreabă:

Va rog mult sa-mi spuneti un antivirus foarte bun... Eu pana acum am avut vrei 7-8 si vreau unul bun! Stiti voi? (va astept cu raspunsuri;) )

6
Răspunde Raportează
alinalinush_1708
în 5 Iunie 2011 | alinalinush_1708 întreabă:

Salut.Care ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema? acum vreo 2 zile am scos niste melodii de pe youtube si pe care as vrea sa le copiez pe card.merge sa le copiez dar cand bag cardul nu mi le deschide,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgiaanaa123
în 5 Iunie 2011 | Georgiaanaa123 întreabă:

Ajutati-ma PLZZ! Calculatorul meu cand vorbesc cu cineva nu are acrisul cum trebuie adica nergru ci re scrisul mic ros si scrie ca de mana cum sa fac sa nu-mi mai apara asa este enervant deoarece mereu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1999
  • 2000
  • 2001
  • 2002
  • 2003
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Daca niste hoți s- ar baga in seama cu voi cum ați proceda? Le dați feedback? Sau ii ignorați complet? La mine in zona vad că în ultimul timp se tot fura din magazine, și fete am văzut că ciordesc!...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă acum 19 ore

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    20 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 5 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Salutare tuturor. Probabil ați auzit sau citit în mass media că acum doua săptămâni premiul cel mare la loto 6/49 a fost câștigat de un tânăr inginer (30 de ani), care a jucat o varianta simpla...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 13 ore

Bogdan80 întreabă:

Este posibila schimbarea prenumelui? Numele de Bogdan poate contine expresii jignitoare? Adica ma gandesc:Bog + dan, inseamna ceva?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.921
  • Întrebări: 3.953.396
  • Răspunsuri: 17.655.889
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Voltaj

Voltaj

Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.582 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.067 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.174 Conversaţii