Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Ce se intampla daca treci pe sub steagul de la biserica cand a murit cineva?
Cum pot pune mai multe poze intr-una? Ce program imi trebuie?
profesoara ne-a dat sa facem la matematica un referat despre oricare dintre urmatoarele: teorema lui Pitagora a lui Thale a inaltimii...despre patrulatere. Daca as alege o teorema de ex TEOREMA LUI? (mai mult)
Nu e doar o intrebare este o presupunere: cica vine sfarsitul lumii in 1994, 2000, 2010, 2011, 2012 1.eu va zic un lucru este o tampenie pe care oameni ca sa isi faca reclama sa castige bani o fac...2.Daca? (mai mult)
Cand se difuzeaza EuroVision 2011?
Am televiziune de la RDS si as vrea sa stiu daca exista vreo cale sa dau Disney Channel pe engleza?
Eu sunt abonat la Digi dar am observat ca de cateva zile a disparut GSP TV din girla de programe! Din cate am inteles GSP nu va mai fi transmis si de Digi, ci doar de UPC si Dolce! Intrebarea mea...? (mai mult)
Funda + Vot : Cand deschid calculatorul primesc aceasta erroare... a disk error occurred ...am windows 7 ce pot face cand am incercat sa pun vista s-a blocat. Sa incerc sa pun 7? oare nu tot se? (mai mult)
Ce inseamna Backspace?
Am si eu o problema :D daca dau la display properties la setting imi apare cam asa http://www.askdavetaylor.com/0-blog-pics/windows-xp-display-properties-settings.png, dar eu vreau sa pot sa schimp de...? (mai mult)
Cum sterg raspunsurile la o intrebare pe facebook? urgent! please.
as vrea sa-mi spuneti daca ia bani daca am facut server la counter--strike asa:din HLDS din directoru cs dau acolo numele server, dar ia bani?
cum pot sa fac ca la programe sa nu mai apara extensiile adica la ala de text imi zicea New Text Document si a venit cineva care mia reparat PC-ul si acum scrie New Test Document. txt vreau sa...? (mai mult)
Cum pot sa-mi sterg contul de TPU?!
Vreau sa cumpar niste backlink-uri pe site-uri populate. Treaba este ca eu vreau ca backlink-ul sa fie dofollow. Vreau sa-mi spuna cineva daca urmatorul cod este bine facut: Site 1414235235 Adica...? (mai mult)
Doresc sa-mi cumpar un aparat foto si nu ma pricep. am avut un sony w510 si mi-as dori ceva mai bun. ma puteti ajuta? ce parere aveti de nex 3?
Ce fel de scris este asta http://sillvy.sunphoto.ro/by_me/36946757 unde scrie in poza sillvy? ps. poza e facuta pe photoscape
De unde asi putea sa cumpar un cd cu:ed edd n eddy the mis-edventures
Ieri am incercat sa-mi schimb poza de la avatarul de pe TPU.Mentionez ca am incercat o gramada de poze, dar nici una nu vrea sa mi-o primeasca. Ce as putea sa fac sa-mi pot pune din nou poza la avatar....? (mai mult)
Eu mia dowladat niste melodii de pe net dar cand imi pun cablul de date al telefonului face un zgomot si nu imi arata nimic stiti cumva de ce daca da va ros spuneti funda
Vreau in franceza alfabetul: A, B, C, D, E, F...si tot asa exact cum se citesc.De exemplu: B=be C=ce dar mai sunt si care nu se citesc asa.Cine stie alfabetul in franceza sa raspunda. Funda:*
Am o problema cu winkey. dll, mi-l gaseste a fi virus ( Nod 32-u )l-a sters nod 32 l-am mai sters eu si degeaba... ce fac acu?
Cum calculez cata gresie sau faianta imi trebuie ( la metru patrat) exemplu am camera de 4/4m. fundita. merci pentru raspuns
Cum pun si eu muzicaa pe mp3 daca nu imi apare niciun G in My Computer? Dau Fundytza
Sal cum pot sa fac schimb de liste la mess
Stie careva cum se face spiritism? am un prieten care vrea sa faca. sa se convinga de existenta lui Dumnezeu. daca imi raspunde cineva, il salveaza pe el. :) asta e singuru' mod prin care el poate crede....? (mai mult)
as vrea sa dau si eu la facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii si m-ar interesa sa stiu cu ce medie se intra acolo si ce cursuri se fac...
Hi TPU! am auzit ca s a dat anunt in viata libera de galati saptamana trecuta cum ca "angajez distribuitori pliante". imi poate gasi cineva pagina pe net sau sa mi dea date de contact a firmei respective(viata...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o problema vreau sa deschid o pagina web si imi apare eroarea asta "This app requires the use of cookies to function. Please ensure cookies are enabled in your browser's settings." ma...? (mai mult)
1.am un nokia c7 cu versiunea USB 2.0, iar PC-ul are versiunea 1.0 sau 1.1...nu stiu sigur.problema e ca PCul nu imi accepta usb-ul de la telefon; ... oare e din cauza asta? 2. as vrea sa imi cumpar? (mai mult)
Spuneti-mi cate ceva despre semnatura digitala, vreau sa stiu in ce consta, asa in mare nu foarte detaliat.
Care e cea mai buna versiune photoshop adica cea mai populata?
AM o problema cu win. deci aprind calc incarca ala si ati vazut cand e ecranu albastru si scrie welcome acu 2 zile statea 5 sec asa acum sta 2 min... o fi un virus?
www.corbarbatescmoisei.ro Ce parere aveti de site-ul asta?
Imi ziceti ceva niku-uri tari de Cs
La CinemaCity din Pitesti efectul 3D nu este foarte bun adica nu ma multumeste si filmul pot sa il vad ca pe unul normal si fara ochelari. De ce? La Bucuresti se pot vedea filmele 3D mai bine adica efectul...? (mai mult)
De unde imi cumpar ceva. un fel de biblioteca... ceva de genu asta. unde sa imi pun cartile. da' nu vreau biblioteca de aia cum era pe vremuri :)) ceva modern si frumos. unde gasesc. daca stiti siteuri?? (mai mult)
Heii:( Cum reinstalez windowsu? dar sa fac in asa fel incat sa imi ramana pozele care le am:) detaliat va rooog:( funda:-*
Cine ma ajuta cu un script pentru dedicatii live adica sa-mi spuna cum functioneaza dau funda :x si repede am nevoie rapida de raspuns mersi anticipat :d
Vreau sa va intreb in spania in scoli in afara ca au vestiare, dulapuri pentru fiecare copil, majorete. Daca au aceste lucruri si fiecare ora o fac in clase diferite? Asa mi-a zis un baiat care are un...? (mai mult)
Care sunt cuvintele cheie din Pseudocod si Pascal. tabelul cuvintelor va rog repede FUNDA!
Sunt pe clasa a V|||, si trebuie sa dau evaluare nationala in 20 la romana si 22 iunie la matematica. daca de exemplu nu il iau cel de la matematica, ce se intampla? va rog, raspunsuri
o prietena de-a mea nu mai poate pune intrebari pe TPU. Dc nu mai poate pune intrebari? dau funda!
Cine poate sa imi spuna cum se elimina un elemen din vector in C++?
Cand imi inchid telefonul vreau sa fac in asa fel incat, cand ma suna cineva sa zica sa lase un mesaj cat am telefonul inchis(mesaj vocal). P. s:Am samsung Ch@t 355.Cine ma ajuta primeste funda + vot!
Ce s-a intamplat de ceva timp imi tot dispare imaginea dupa desktop si trebuie sa o pun eu din nou? si ce pot sa fac? funda:)
Ceva convertor mpg to Mp4, sau avi to Mp4, sa imi bag ceva videoclipuri pentru tel, stiti? aveam inainte doar ca nu avea o claritate chiar buna Ms!
De ce pe un alt cont pe TPU nu mai pot pune intrebari?
Cine este din judetul Botosani?
O chestie complicata.De cand mi-am facut contul pe facebook i-am trimis cerere la cel de care imi place(contul l`am facut de mult)si el nu cred ca a vazut e`mailul care scrie ca i-am trimis cerere.si nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?