Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Cum mut bara de paint in stanga daca o am sus la windows 7? paint de la windows 7
Am nevoie de cei care stiu cu ce se mananca Facebook- ul :D. Am pus un pariu in valoare de 10 milioane pe ideea ca in maxim 3 zile pot adauga in lista de Facebook 1000 de persoane reale din 257 de tari. ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum reformatez toate partitiile
Care este ordinul, familia si clasa la primavarea?
Pe 21 decembrie ce zodie e? Capricorn sau sagetator?
As vre sa stiu si eu daca se poate pune windows 7 in limba romana?
as vrea sa stiu daca pot pune pe blogul meu de pe blogspot, joc de trivia si cum? va multumesc si astept raspunsuri cat mai repede
Telefonul meu e din spania si trebuie sa ma duc sa il trec pe orange si imi sriu ei un cod acolo dar eu vreau sa l pun eu si sa nu ma mai duc sa dau bani pentru un cod va rog mult mi-l dati funda :X
Scuzati-ma de deranj, dar am o mica problema cu internetul. Acum vreo 2 saptamani mi se stingea ultimul beculet, din cele 4 existente (pe care scria Internet) si tot deconectam si reconectam cablul. pana...? (mai mult)
Am si eu o problema, la yahoo messenger, numai vedeam ce imi scrie altcineva, sau chiar ce scriu eu. am cautat unele variante pe net, care aparent mergeau, dar dupa ce restartam calculatorul revenea...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un program de editat filme, mai simplu, ca si windows movie maker dar nu asta ca nu stiu ce are de mereu mi se blocheaza in timp ce eu editez si mi se pierde tot deci am nevoie de altu...? (mai mult)
Sall, daca te loghezi pe E-Referate te costa ceva?
A fost ieri, 22 mai 2011, festival aeronautic la Ghimbav-Bv? Pls, raspundeti-mi ca vreau si eu sa prind pe cineva cu mata-n sac!
Buna TPU :X mah ajutati-ma si pe mine am dat din greseala pe un link de virus cum ar fi foto:Dlinkul si imi da mass tot timpul cum il scot din pc :)
Ma puteti ajuta? e blogul meu de fotografii, inca e la stadiul de hobby http://valentinlaurentiu.blogspot.com/
Am un Nokia xpresmusic 5220 si cand bag cardu cere parola dc oare? eu am mai avut cardu in alt tel, dar nu cerea asa ceva, si am bagat si alt cart si zicea, cardul nu e formatat, in formatati acum?...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste aceasta melodie? http://www.youtube.com/watch?v=wuCmC3gMBLc&feature=player_embedded
Am o rugaminte la voi.As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine sa pun un site pe internet.am domeniu si host asigurat, aici aparand si problema.am urcat site-ul in ftp, dar imi apare o eroare la...? (mai mult)
De ce nu mai este GspTv pe Digi?
Doresc ...sa-mi spune-ti si mie toate liceele din iasi cu camin
Ar merita sa imi cumpar o cartela frog? Daca da va rog sa-mi spuneti de ce si daca nu la fel mersi anticipat:D
Cum sa face admiterea la upg ploiesti, informatica? Care a fost ultima medie ca sa zic asa? Nu gasesc. Merci!
Ce site-uri gen facebook, my space etc. mai cunoasteti? fundita:X + Vot:X pup:*
Am un cd care trebuie sal trimit la cineva prin intermediul internetului, bun, l-am copiat in pc(are 700mb) si am incercat sa il bag pe fisierulmeu.ro da are mai mult de 200 mb, alt site stiti?
Cat costa un permis de pescar(adult si adolescent)
Merg maine la scoala si duc o cutie de bomboane Novatini cu capuccino. Doamna e cam fitoasa si nu mananca de-astea, insa copii spun ca-s buune! Desi doamna ar trebui sa inteleaga ca n-am o stare materiala...? (mai mult)
Ce inseamna "Reforma modernizatoare"?
am windows vista si doresc sa pun poze pe desktop asa cum faci la windows xp (dai dreapta si add as background...) dar nu mai imi apare asa. exista alta modalitate sa-ti pui pozele pe care le vrei? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati? care sunt toate nr. naturale cel putine egale cu 29 si mai mici decat 35?
Trebuie sa fac un top 10 al elevilor in excel. Mentionez ca am 5 foi de calcul, in fiecare foaie exista un tabel cu anumite medii la 2 materii... Si eu trebuie sa acel top 10 si nu stiu cum sa-l fac. VASILE_ANGEL96@YAHOO.COM...daca? (mai mult)
stiti vreun site de sandale/pantofi unde pot sa comand online, si sa aleg marimea? stiu ca gasesc pe google, dar vreau raspuns doar de la cine a mai comandat de pe acel site si a primit ceva,...? (mai mult)
Mie de ceva vreme nu-mi merge end task imi tot zice "end task disable by aministrator" ma poate ajuta cineva va rog sau mai am o intrebare cand dau copy\paste mi se blocheaza tot pc dat tot nu-mi mai merge...? (mai mult)
Miemi zice "task end disable by aministrator" va rog cum pot face am nevoie neaparata sau mai am o problema can dau copy\paste de la un fisier mi se blocheaza tot pc da tot nu pot face nimic si il restartez...? (mai mult)
Scuze, dar eu sunt incepatoare pe TPU, si intreb cum se da funda pe TPU? plz ziceti-mi
Imi spuneti si mie un link de unde sa descarc un progra mde spart parole yahoo messenger? P. S. dau funda
Cine stie un site pe care pot posta conturi de pe jocuri pe care vreau sa le vand sau schimb pls
As vrea sa stiu care este cel mai lung joc pc(adica, cu cele mai multe nivele si cele mai lungi).
Sall tpu.Cn cunoaste sa umble pe filezilla sa poata sa ma ajute sa creez un blog cu un html facut de mine sau cine sa-mi spuna cum sa fac asta?
In cat timp este gata o rochie facuta la croitor?
Buna TPU:)!~|Fundita`|~Am un laptop IBM si face fite windowsu`. Imi apare mereu Low Disk Space.am intrat la C si la D am sters dar degeaba si pe laptop nici nu prea mai am programe pe desktop, avatarul...? (mai mult)
Din bara de la start mi-a disparut iconita de unde pot sa schimb limba din romana in engleza sau invers.Si nu stiu cum sa o pun la loc. Stie cineva va rog!
Am o problema cu boxele...nu mi se mai aude nimic.Cand bag castile atunci se aude dar la boxe nu aud nimica.Stie cineva cum pot sa le repar?
Cum pot ajunge de la statia CFR Bucuresti Obor, la aeroportul Bucuresti Baneasa si cat dureaza calatoria?
Crezi ca esti de incredere? lasa adresa de mess aici!
Buna vreau sa stiu daca am o poza mai mica si vrau sa o maresc sa o fac asemanatoare unui tablou unde ar trebui sa merg?
Cu 4, 5 l benzina am cosit 2500 mp. motocoasa 2cp made in china. CUM TI SE PARE MULT NU.
Am si eu o intrebare. De ce atunci cand incerc sa sun in statele unite imi spune ca numarul nu este alocat. Am pus si prefixul 1 si tot nu merge. Mentionez ca sun pe un telefon mobil si nu fix. Are...? (mai mult)
Colega mea a gasit prin spatele scolii niste bobite care artau ca graul numai ca aveau niste liniute negre pe ele, ea crede ca erau droguri pentru ca lea gasit intr-un pachet pe care scria marihoana sau...? (mai mult)
Buna TPU stie cineva cum se dezactiveaza data de pe poze de la aparatele Nikon? pls rasp. dau fundita.
Cum se scot petele de guma de mestecat de pe blugi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.