Ce are avatarul`:-? de ex. imi pun o poza eu o vad color` iar ceilanti o vad ciudat` gen intunecata sau mai stiu eu cum`:| de ce, si ce trebuie sa fac :-?
Cat m-ar costa sa inchiriez pentru o zi un restaurant in Pucioasa? va rog mult dau fundita:D:-*
Nu stiti unde o sa fie Voltaj I wanna be free tour? In Cluj. Pls. FUNDA! :)
Cine stie cum sa selectez ca sa imi apara extensia...adica cum ar fi imagine.jpg sau amy. txt sa zicem... Sa imi apara extensia aia :)
|funda| + |VoT| Care imi poate spune si mie un joc. dar nu virtual, sa ma joc cu varul meu de 7 ani. pana mea, ceva joc da nu violenta, un joc asa mai inteligent dar nu foarte greu care sa-l poata intelege...? (mai mult)
Hey! Am primit aviz în poştă că trebuie să mă duc să ridic un colet. Dar nu ştiu la ce poştă, fiindcă în Craiova sunt foarte multe şi a specificat doar: 194. Cineva poate să mă ajute? Preferabil...? (mai mult)
Am niste pantaloni negri de bumbac si ma enerveaza ca tot ramane o urma alba in locul unde imi tin telefonul in buzunar, stie cineva ce pot sa fac sa nu mai ramana?
Nu mai pot citi mail-ul pe care ii primesc,,, cum fac?
Vinde cineva o placa video AGP 8x, sau poate da in schimb pe un Ram de 1 GB ddr400?
Imi poate spune cineva cum sa folosesc suportul de card pentru psp cu card micro sd dau funda
Care este cea mai buna placa video pentru intel core i7 995x extreme edition, placa de baza gigabayt g1 assasin, 24gb al ram, ssd ocz vertex3 480gb?
Spuneti-mi si mie un site unde as putea gasi poze cu scolile din strainatate.
Cum sterg parola de la administrator. Am pus o parola dar acum nu stiu cum sa o scot :)
La un magazin din apropiere e payzone...inseamna ca au si paysafecard?
Cum fac si eu o carte de vizita scrisa pe hartie?
Cineva care stie sa stearga intrebari va rog sa ma contacteze(cei din administratia site-ului). Va rooooooog...
Am o problema cu windows 7, nu ma lasa sa intru in Control Panel(doar il deschide apoi cand selectez ceva "add remove program" sau altceva) imi da o eroare, si nici Pictogramele la Poze nu imi apar va...? (mai mult)
Sunt ceva scheme la skanderberg in care sa duci foarte simplu oponentu?
Hi:) Puteti sa ma ajutati sa fac ceva in asa fel incat sa nu-mi mai apara reclame suparatoare cu browserul internet explorer, eu pentru a naviga folosesc mozila.De ieri seara intruna mi se deschide explorer...? (mai mult)
Intrebarea mea nu este cum faci un blog, ca e destul de simplu, dar cum il editez. :-? de creat il creez, dar mai departe ce fac? cum pun template`uri pe el sau clipuri sau texte?
Spuneti-mi, cei care stiti programul dr. Nocivin Daniel de la Spitalul Militar. M-ar interesa pe toata saptamana, mai ales vineri. Multumesc mult.
De ce la fiecare intrebare trebuie sa confirm adresa de e-mail?
Spuneti-mi si mie tarile europene unde in scoli ai tot ce iti trebuie. Exemple sunt invatamant de calitate, fiecare copil are dulapul lui si fiecare ora o faic in clase diferite. Toate tarile europene...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare, m-ai am un an de abonament la COSMOTE si dupa aceea vreau sa-mi trec numarul actual in reteaua FROG, se poate?:) asta pentru a sta logat pe mess:) UN Rasp, cand se...? (mai mult)
Cum pot face sa copii o pagina dintr-un document acrobat reader si cu aceea pagina sa fac un nou document tot in acrobat? am nevoie de ajutor va rog! am incercat, sa zicem, (oricum cred ca nu era bine)...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de decodat telefoane...si nu stiu de ce as avea nevoie!
Cine credeti ca va castiga Eurovision-ul 2011 Eu sper ca Marea Britanie cu "I can-Blue" fara suparare dar hotel fm... e cam slabutza fata de paula selling de anul trecut.
Ash vrea niste nume pe mess (ma numesc Mihaela) ar fi de dorit ceva original! mrs anticipat (H)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un zbor de la cluj napoca la portugalia (lisabona ). Daca se poate sub 200 euro.
Cum pot sterge un video de pe youtube postat de mine?
vreau si eu niste status-uri in gen" Vrei sa nu-ti mai zic 'Buna"pe strada"... funda:x:*
Sa inceput eurovisionul se uita cineva? Romania e cu nr.14! Sa cistige cei mai buni!
Trebuie sa primesc o scrisoare din strainatate iar expeditorul a scris gresit codul postal. Va ajunge scrisoarea la mine? in rest adresa si numele a scris corect.
Cum se analizeaza predicatul verbal?
V-ati simtit vreodata lipsit de viata? In ultimul timp, simt ca sunt moarta in interior, nu simt ca traiesc.Care credeti ca e cauza?
Am o problema de anul' trecut imi merge burta daca ma trezesc la ora 4 sa urinez ma simt perfect dar pe la 6 imi merge burta si am fost la doctor si mi-a prescris medicamente dar nu trece cu nimic ce imi...? (mai mult)
As dori sa va intreb cum poti face sa nu mai primesti SMS -uri si apeluri de la un numar cunoscut care nu vrea sa te lase in pace? Exista un numar pentru situatia mea? Daca puteti si vreti sa...? (mai mult)
Am comandat un pachet din Cluj-Napoca şi băiatul de la care am cumpărat (respectiv o pereche de ochelari Wayfarer) pachetul a spus că v-a ajunge în 2-3 zile. Aşadar el mi-a zis Miercuri....? (mai mult)
Buna~! Mi s-a infundat o ureche si cred ca de la raceala. Ce sa fac?
Cum as putea sa creez un film animat de ex.: robotzi dar nu atat de greu! as dori un tutorial ceva! multumesc!
Ce parere aveti despre lg optimus one? dau funda la cel mai bun raspuns...restul vot!
SaluT TPU... punetzimi un site sau poate stiti voi curiozitatzi denspre matematica am nevoi la o gazeta de pere...
Ce se va intampla atunci? http://www.orange.ro/proiectie3d/ oare e gratis de pe telefon?
Credeţi că este important să se menţină în contact cu prietenii ştiaţi ca un copil?
Hei! Colegul meu de banca mi-a desenat pe caiet un semn[al nazistilor. ceva in genul]profesorul de istorie mi-a zis ca se pedepseste daca ai semnul asta. e ca o cruce doar ca are niste brate. puteti sa-mi...? (mai mult)
De ce cand uploadez un video pe YouTube, daca altii dau la search numele lui sau ceva cuvinte care fac parte din tag-uri nu-l gaseste nimeni, doar cu link-ul dat de mine? Precizez faptul ca si daca scriu...? (mai mult)
Hi! Cine imi da cele mai bune si cele mai multe motive prin care demonstreaza ca prostitutia nu e buna primeste funda! [imi trebuie la un concurs numite "debate" (se citeste "di-beit") in fine...trebuie? (mai mult)
Am si eu o intrebari pentru cei care locuiesc in constanta.stiti cumva unde se afla magazinul de instrumente muzicale (chitari)deoarece multa lume mai spui adica ma sfatuit sa numi iua chiatara...? (mai mult)
Spuneti-mi care e diferenta dintre maimuta si celelalte mamifere si de ce maimutele sunt mai evoluate? test la bio X(
Salutare tuturor! Problema mea este ca de la o vreme a inceput sa mi se incarce f greu paginile de net deschise cu oricare browser si deschiderea mess-ului este un chin (trebuie sa fac mai multe incercari...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a