Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Am un notebook Samsung NB30 Plus si am instalat windows7 pe el si am cumparat USB CD extern, am luat toate adaptarile dar nu-mi merge wirelesul, am un ruter belkin fiindca mai sunt inca 3 calculatoare...? (mai mult)
Ca sa intri la facultate cu plata iti trebuie o anumita medie sau oricine poate intra daca trece bacul? mersi fundita
Salut/Buna TPU! Ieri mi-am cumparat o tastatura CHROME... dar am si eu o problema stie cineva cum pot sa fac butoanele de sus Stop Play/Pause Previous si Next sa mearga in winamp? Restu butoanelor imi? (mai mult)
Stie cineva cum bag boti la counter strike ma duc la new game si cum bag botii?
Cine doreste site-uri de vinzare daca cunoasteti interesatori de asa ceva va rog scrieti_mi, sunt pe toate categoriile!
Buna sunt in Anglia am 17 ani si vreau sa obtin atestatul ala pentru motorete de 50cc am cautat cum sa dau examen pe DVLA si n-am gasit ce vroiam daca ma puteti ajuta cu un link sau sa imi spuneti chiar...? (mai mult)
Imi ziceti si mie o cofetarie in lugoj si cam pe unde s-ar afla.
Ce inseamna cand cineva iti ``freaca`` degetu` in palma?
Vreau sa stiu pe ce canal TV il pot vedea pe Matthias Ogger. Daca este vreun canal din alta tara, unde il pot vedea pe net?
Uite că am primit o maşină de spălat automată. o chiamă CANDY tempo logic, CTD 125. dar nu am instrucţiuni la ea. am spălat cu ea dar ceva nu e în regulă. nu ştiu să o programez, poate voi...? (mai mult)
Pe ce psot este real barcelona.MS
Salut 1 cine ma ajuta va rog, dau funda! cine imi poate spune daca o placa video ca asta: http://www.dc-shop.ro/Placa-grafica-PCX-SAPPHIRE-SPH-EHD5570HD1G128B-prod-21457.htm ...? (mai mult)
Stie cineva cum poti "cuceri" un baiat care nu vorbeste cu fetele si aproape le uraste?
Tare pustiu'se pare ca si astia asculta muzica roamneasca! romanii au talent sau luat dupa astia! rusine in fine e o sansa in viata. http://www.youtube.com/watch?v=4SWo75l2I7M&feature=related
Cum sa fac adresa de skype la altcineva. eu sunt an serbia el e an italia si nu stiu cum sa ai fac adresa. de la mine de pe calculator.multumesc
De ce la profil imi apare " Raspunsuri - 0 si Intrebari - 0 " La " Raspunsuri castigaroare - 4 " - aici stiu ca de 4 ori am raspuns bine si am primit funda. dar la celelalte, eu am pus vre`o 19 intrebari...? (mai mult)
vreau sa joc cs 1.6 zm cu boti(adica cu calculatorul nu pe servere) ma putei ajuta?
Ce parere aveti despre telefonul nokia c3?:d
De unde pot lua club penguin membership generator? dati-mi link va roog! Urgent! dau funda
Stiu cum sa bag masini in gta 4 cu un program si sa schimb numele celor 2 documente, da saved game? unde il gasesc ca am o salvare de 50% jocu terminat, te cand am mai jucat, da unde o bag? ca in documentele...? (mai mult)
Heeeeeeeeeeey :* As avea o intrebare. Pe hi5 cum poti sa iti creezi propriul aspect? Stiu ca se poate cu poza ta :-@. Eu vreau gen : Intr-o parte sa scrie Oficeal hi5. Si pe mijloc nume si chestii...? (mai mult)
Am o problema. mi se tot inchide yahoo'ul si nu inteleg de ce. zice ca e o prolema sa inchid programul. si cand intru. daca cumva merge nu vad mesajul pe care il sciu cuiva sau mesajul primit de la cineva....? (mai mult)
Funda! Este cineva care a terminat liceul nr.15 ( industrie alimentara, Bucuresti) promotia 1990?
Nu stiu ce cadou sa le fac parintilor mei de Paste! Ma puteti ajuta? Nu vreau ceva ft. scump! Plizzzz...
Clima influenteaza menstruatia in vreun fel? intarziere ceva?
SAll. Am webcam in laptop(incorporat) cun pot sa o setez... cand dau webcam imi arat imaginea rasturnata cetoasa vreau sa mearga bine cum o fac?
Hey folosec un telefon mobil samsung j700 insa cand scriu o adresa de internet de exemplu www.google.ro pentru a putea naviga pe google imi scrie eroare:nu se poate rezolva domeniul ce pot face in...? (mai mult)
Pe ce data este Invierea anul acesta? Funda Urgent :D
Cum pot face un post de radio :-? plzz rasp :X
Heeey. ce profil misto am gasit http://www.youtube.com/user/emilianx100;) Orice ep din robotzi va fi de acu in colo!
Cum de am 0 puncte? Am deja 3 raspunsuri castigatoare si stiu ca la unele intrebari am raspuns prima si chestii din astea:|. Si nu imi arata nici un punct. Am tot dat refresh si tot nimic....? (mai mult)
am gasit blogul acesta, http://freebiejeebies-freegifts.blogspot.com/ si sunt tare curios daca este serioasa treaba. Eu totusi mi-am facut si cont la ei, am si link de invitatie ( http://apple.freebiejeebies.co.uk/538701...? (mai mult)
Intrebare pentru. baieti: Ce parere aveti despre fetele care injura?
Exista site-uri pe care poti sa primesti sms de pe telefon pe pc? De ex sa dai sms pe un nr de telefon si sa primesti mesajul pe site-ul respectiv.
Salut. Cine are subiectele de admitere la medicina (iasi) din anii precedenti? 2009 si 2010. Merci fain
Cum pot afla o parola la mess, urgent! FUNDA
Care sunt cele mai celebre pictrui? Funda la cel cu cele mai multe picturi!
Buna seara tuturor! Va rog frumos sa imi spuneti cum si unde as putea edita poze pe calculator, sa le fac eu? Astept raspunsuri cat mai bune si cat mai clare. Multumesc mult.
va rog ajutati-ma! am pentru o tema sa sc traditii de paste in slovacia! eu nu gasesc! va rog mult sa imi spuneti!
Ce este shaorma?
Este cineva care a studiat dreptul sau e avocat, sau care cunoaste bine legile? Am nevoie urgent de niste raspunsuri pentru o problema destul de grava!
Ce cai naturale stiti despre cresterea parului? Ceva natural care pot sa-l creez si eu, nu ulei de richin!
marimea 40 la o geaca cu ce marime este echivalenta (S, M, L)?
Unde pot vedea dragoste si pedeapsa episodul 34 partea 3?
Cine imi explica cum se bag masini in Gta 4, sa le descarc de pe un site si in ce folder bag acele documente sau cu ce program? sa schimb masini in Gta 4?
Dau funda! a fost aseara pe la 12 seara parca emisiunea "clipe de cosmar "sau ceva de genu...de unde l-as putea lua sa ma uit
Cum fac s imi sterg contul de pe yahoo?
Imi puteti explica ce inseamna „dau fundița" va rog eu nu stiu prea multe la TPU
Vreau si eu putin ajutor. cum pot face si eu un dvd cu tot cu subtitrare? dupa as vrea sa stiu care sunt programele necesare pentru un pc (si daca se poate si numele lor) de ex: antivirus...? (mai mult)
Unde pot gasi pe internet un site unde pot vedea PrimaTV live si sa mearga bine fara intrerupere. Dau funda. Un link va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!