Care dintre variantele de mai jos vi se pare cea mai potrivita? O fata trebuie sa fie : a)Sensibila b)Dura c)Indiferenta d)Neindemanatica e)Amuzanta/Haioasa f)Glumeata :> (E cu totul altceva pentru...? (mai mult)
Dupa parerea voastra... cel mai potrivit animal de casa este pisica, papagalul, cainele sau hamsterul? Explicati de ce ca vreau sa stiu :D P. S.:Am si un acvariu cu pesti:D
Am doua bilete la niste concerte :D 1)Justin Bieber 2)Ackent Din pacate nu pot merge la ambele :( Pe care sa il aleg? fundita :X
Maine o sa-mi cumpar un catel:D Care e cel mai frumos si dragalas catel?:D Il vreau pufos, cu mult par cretuliu, sa fie micut, sa nu depaseasca cativa cm :D si vreau sa fie un catel care traieste...? (mai mult)
Am achizitionat recent telefonul LG KP 500 cu tot cu card de memorie de 2GB, iar aproximativ de vreo 2-3 saptamani (sau chiar de mai mult timp) nu mai recunoaste cardul. Cand inserez cardul in telefon...? (mai mult)
Pe EUPANELS dupa ce ai strans 300 puncte in total (100 la inceput iar restul din invitatii ) nu mai primesti puncte daca mai inviti membrii si isi fac cont? Si-a facut un prieten si nu am mai primit puncte...? (mai mult)
Hey.imi puteti spune sh mie la c liceu sa ma duc ca nu stiu la care sa ma horarasc sunt ink in clasa a 8-a sh am avut medii destul de bune (de ex in clasa a 5-a 9.66, in a 6-a 9.67 si in a 7-a 9.76 ) va...? (mai mult)
Cum imi schimb sa primesc pe alta adresa de email mesajele de la facebook?
Buna TPU... Ziceti-mi si mie un program in care sa fac un slide! Am windows 7 starter si chiar nu stiu ce program merge!(dar sa fie gratuit programul, ca nu vreau sa dau bani pe el :p )...va rog frumos? (mai mult)
Buna:X poate sa-mi zica si mie cineva.care e din bucuresti mai exact sectoru 3, e vreun cabinet veterinar pe strada sabitei? sau pe unde e strada asta. un indiciu pls:X fundita:x
Cum aflu daca un contact s-a sters din lista mea de messenger yahoo? fundita;)
bateriile ikea sunt reincarcabile? din astea:http://www.ikea.ro/product/show/code/40031603
Exista un program care poti face la mess diferite lucruri (elefanti, inimi, etc ) din semne din tastatura? Dau fundita la cel care imi raspunde la întrabare. :)
Motive mitologice pentru poeziile lui Dorin Tudoran?
Poate cineva sa imi spuna cum fac cont pe youtube ca am bagat 1999 si acum nu mai ma lasa puteti sa imi spuneti daca pot sa imi mai fac?
Ce e cu site-ul ala cosmotopup ca mi-e frica sa imi dau datele personale pe el? E de incredere? :D
De unde pot invata trucuri (magii) cu cartile de joc?
Cautati-mi sau faceti-mi o descriere de vreo 10-12 randuri a unei pranduri (DAU FUNDA + vot GARANTAT)
E bine sa ma dau cu crema de fata la 12 ani?
Heii va rog ajutati-ma si pe mine. Vreau o lista cu toate extraoptiunile cosmote :o3. Am cautat pe net dar nu gasesc nimic si nu merge sa intru pe site-ul lor. Nu stiu de ce :|. Multumesc mult!
Cum pot faci din ip dinamic ip static! Funda pentru ce-l bun!+Vot!
Stie cineva care a fost cotatia BNR pentru EURO si USD pe data de 26 martie si pe data de 27 martie?
Astazi am chef sa dau fundita pe degeaba asa ca pun niste intrebari unde vreau variantele cele mai bune. :D Apropo e pentru fete >:P 1.Care e cel mai bun parfum DE FEMEI?:) a)Oriflame b)Armanni 2.Care...? (mai mult)
Nu de mult mi-am luat un telefon LG GD510. Ce credeti? Este bun?
Recomandati-mi jocuri mai bune ca metin2 si primiti fundita+un vot :)
Va rag frumos, vreau sa stiu si eu din ce film este poza plsss. Dau funda promit.:X ->> http://postimage.org/image/126m2zh9g/a
Vei buna TPU.as vrea sa imi explicati ceva. cine stie.deci incepe asa. explicati ce este gresit in urmatoarele enunturi : Ateneul are cea mai perfecta acustica.Intercontinentalul etse un foarte excelent...? (mai mult)
Deci Lome...Stie cineva cand incepe vacanta de paste? Pe ce data incepe.stiu doar ca tine o saptamana
O intrebare despre IMVU: Cum trimit bani de pe un cont pe altul? Am vazut ca se poate trimite, dar nu prea stiu cum. Apropo, se poate schimba parola? Fiindca o proasta a aflat-o si intra tot timpul si...? (mai mult)
poate cineva sa imi spuna cum pot sa incarc un clip pe youtube? va rog frumos... Dau funda celui care ma va lamuri mai bine:X:*
Hey, buna TPU am o problema:(((la Microsoft Office Word 2003 nu imi mai apare scrisul normal imi apare asa %PDF-1.4%粤マモ 1080 0 obj> endobj xref1080 12...? (mai mult)
Cum se numeste melodia pe care a dansat la bara gagica cu fetita mica la romanii au talent?
Aveti vreun URL pentru a vedea filme online? Tot caut filmul D. E. B. S. si nu gasesc:((
help! funda +vot.va rog sa imi dati un referat despre wilhelm de orania. sa fie lung pentru ca este pentru istorie. cel mai lung si frumos referat primeste de la mine o funda si un vot.va rogg!
Mi-am cumparat o cartela vodafone, si la *100# am gasit Promotie apoi printre oferta am gasit si 3.Valabilitate pentru un an.care stie cum este treaba cu aceasta optiune. DE exemplu eu daca imi activez...? (mai mult)
Buna! Cine imi da si ie descrieri pentru hi5? [about me] Cea mai frumoOasaa descriere primeste funda
Sall, care sunteti asa mai HACKERI? pls ca am nevoie de putin ajutor de la unul (nu vreau sa intru in pc la nmn sau sa fac rau)...cine e sa scrie va rog frumos si vb prin mesaje :) funda
Ce isi doresc femeile de la un barbat (la prima intalnire) 1. Sa arate bine 2. Sa fie fascinant, sarmant 3. Sa aiba stare financiara buna 4. Sa fie un bun ascultator 5. Sa fie inteligent, spontan 6. Sa...? (mai mult)
Am o problema cu LG gt400 Am incercat sa salvez un nr, sa intru in muzica sau sa ma uit la poze si nu ma lasa zicandu. mi "S-a atins limita maxima de aplicatii" ce s-a intamplat? ce sa fac cu...? (mai mult)
Se poate apirnde o bricheta pe planeta Venus, a carei atmosfera contine in principal CO2? De ce? Multumesc!
Cum pot sa fac si eu scrapbooking?
Am bagat un produs pe Tizo.ro si am dat doar,, Cumpara acum,, nu licitatii si scrie,, Timp ramas:6 zile,,. Dupa aceste 6 zile ce se intampla? Se sterge produsul automat de pe site?
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza pls :*:. Dau fundita promit. >- http://postimage.org/image/126m2zh9g/a
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza pls :X. Dau fundita promit.:P >- http://postimage.org/image/126m2zh9g/a
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza pls ::X. Dau fundita promit.:X >- http://postimage.org/image/126m2zh9g/a
Cine imi da si mie un cod bonus la farmerama? promit ca dau fundita.
Deci. Profa mea de geogra zice ca tsunami din japonia a avut 10 000m iar la tv 10 m ...care a avut dreptate? Profa mai zicea ca s-a vazut fundul oceanului.
Pot sterge un video de pe youtube (nu e al meu, dar nu pot reporta abuz sau ceva de genu?) http://www.youtube.com/watch?v=MyDNuKz-I0I
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza pls ::X. Dau fundita promit.:D >- http://postimage.org/image/126m2zh9g/a
Cum se controleaza elicopterul in gta vice city?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!