Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Heyy TPU! De unde pot downloada noua versiune Photoscape 3.6? Am cautat pe net dar nu gasesc deloc. Oriunde scrie "download photoscape 3.6", niciunul nu este bun. Va rog! Link`ul >:D< dau funda
Aveti idee de unde pot cumpara Ceasuri MP4 (pentru copiat la examene)? Am inteles ca se gasesc la Dragonul Rosu dar nu stiu exact unde... am mai cautat acolo si nu am gasit
Am un nokia 5310 Xpress Music si merge cam incet pentru un Xpress Music. Cum il fac sa mearga mai tare? are ceva coduri secrete sau ceva de genu? va rog ajutor. dau funda
Sunt din cluj am 14 ani si caut un job de impartit pliante prin oras va rog frumos lasati-mi o pers de contact sau ceva informatii de la cei care au mai facut acelasi lucru... Fundita + Voturi!? (mai mult)
Daca mi-am uitat parola la id cum o pot afla?
Buna! Cine imi da si ie descrieri pentru hi5? [about me] Cea mai frumoOasaa descriere primeste funda
Cum sterg un cont de fb?
Stie cineva daca am cumva posibiltatea inchiderii abonamentului cosmote? Si daca il inchid, trebuie sa platesc fiecare luna pana la terminarea contractului? Multumesc.
Auziti stiu ca suna cam nebun, dar exista un site sau un program cu care sa trag videoclipuri de pe youtube(adica sa le trag cum sunt ele acolo)? Dau FUNDA MARE!
Auziti de unde pot sa trag episoade cu robotzi:(cum ar fi asta:http://www.youtube.com/watch?v=UfinoQfLv3Q) ca vreau sa dau pe youtube.
Spunetemi va rog niste site uri de editat poze. multumesc.mult
De ce oare unele persoane ne vorbesc pe la spate, dar ne lauda din fata?
deci daca intru la liceu profilul uman intensiv engleza eu imi doresc acolo pentru ca imi place eng dar nu stiu la ce poate sa ma ajute mai departe adica ce pot sa devin?
Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute.Am o placa de baza; BIOSTAR G31D-M7; PROCESOR:intel[R] celeron[R] 450 @2.20Ghz 2.21 Ghz. ddr2, 1gb, pci -express x16 solt, sursa[model:ATX-450W}. CA PLACA...? (mai mult)
Cine sta in chisineu cris jud arad sau are cunostinte?
Care este explicarea pentru cuvantul reforma?
Ma puteti ajuta cu ceva? imi spuneti si mie niste siteuri de hosting pentru un site? sa fie gretis si usor de folosit:d mersi funda!
CAut un metin2 fara hamachi care sa aiba:-King1, 2 si daca este si king3 -Arme bune -cal militar(optional) -ratele 500 la toate -sa se vorbeasca romana Cine stiu
Cate prietene a avut Edge si cum s-au numit
Unde poot vedea online episodul din numai iubirea in care alina este violata? dau funda...
Salut TPU, o intrebare cam ...este vreun saite unde sa citesc tot romanul "the vampires diarees" cu Damon si Elena dar in limba romana, ca nu am rabdare sa vad sfarsitul din sezonul 2 ca am auzit ca? (mai mult)
Buna de unde pot descarca un deamon tools da nu ala pro altul dau vot care stie...
Dau fundita si vot Am 15 ani si stiu foarte bine Matematica.Mai ii invat cate ceva pe cativa copii mai mici.Cum sa am rabdare cu ei. Ce sa le dau pe nota?
Mie imi plac foarte mult episoadele din spioanele dar acum nu se mai difuzeaza. puteti sa imi spuneti va rog cui as putea sa ii scriu ca sa le puna din nou?
Urgent! Am windows 7 si am antivirusul Microsoft Security Essentials dar de ieri nu stiu ce are nu-mi mai merge nu pot sa-l deschid, pe mess nu vad ce scriu ceilalti, mi se deschide browserul singur...? (mai mult)
Ce jocuri mai noi de pe facebook stiti? fundita pup dulce:*:*:*
Ce este HCN in chimie? Dar HCO3?
Ce parere aveti despre www.DoarStiri.com?
Salut cine imi poate spune cat costa un Sony EricssonX10mini? Care este mai bun Motorola Milestone, Motorola Defy sau sony ericson x 10 mini.Va dau si niste rewiev -Motorola Milestone:http://www.youtube.com/watch?v=kqu835nA3t0 -Motorola...? (mai mult)
Salut Achizionez un pc Intel Duo core 2 cpu 4300, 180 ghz, 2 gb ram, Nvidia gf 7600 As dori sa-mi spuneti ce windows ar fi bun, m-am gandit la un XP SP3 SAU WINDOWS7? Voi cemi sugerati? Daca XP...? (mai mult)
Cine stie la cat sun la vodafone sa vb cu ei? pls? repede
Cum se numeste melodia din acest video http://www.youtube.com/watch?v=vzj0g1IlwhM? Dau funda
Deci am un dinamometru si imi da erori foarte mari. 1.Care sunt cauzele acestor erori? 2.Cum pot fi reglate(asta daca pot fi)? Ma refer in special la cele particulare, si mai putin la cele citire...? (mai mult)
Astia de la radio zu au zis ca se va lua curentul timp de 1 ora. A zis ca ora aceea se va suprapune cu nu stiu ce meci de fotbal.Stie cineva cand va fi asta? Ziua si ora?
Cine ma poate ajuta si pe mine la ceva? Vreau si eu o idee principala la capitolul 1 apoi la cap 2 cap 3 si capitolul 4 din Amintiri din copilarie de Ion Creanga daca va rog l-am citit de 3 ori...? (mai mult)
As dori sa-mi fac prieteni cam de varsta mea de exp 9-11 ani. Cu care sa pot vorbi. Id:catalingrad30@yahoo.com Sper sa ma bage cineva :D:D:D:
Vreau sa stiu si eu daca are cineva vreun dans pentru melodia Madcon - Freaky Like Me ca as vrea sa fac de paste cu colegele un banchet daca aveti video ar fi super tare mersi
De unde asi putea lua niste informatii despre arborii fructiferi din zona calda.pentru un proiect la geo. dau funda
Cat costa Placa video ATI 128 MB
Cine are vreun site de videoclipuri 3gp pentru un telefon Samsung S3100 caut cel mai mult episoadele cu Robotzi MO si F. O. C. A Dau funda si voturi la raspunsuri
Imi puteti da un site de unde pot downloada variantele I si II de bac la Fizica, 2009? funda
Salut, imi spune cineva cine canta piesa si cum se numeste din videoclipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=5CLDk1bmHVE&feature=playe r_embedded#at=113 va rog. dau funda!
Este vreo persona juridica pe syte acesta?
Cate iubite a avut edge si cum s-au numit raspundeti-mi please please.
Stie cineva unde pot gasi fisa postului avocatului nu am gasit`o decat pe un singur site, dar nu o pot vizualiza fara un cont si un sms cu valoare.:( Multumesc anticipat! :*
Am Windows XP SP2.Am instalat patch de limba romana iar acum il vreau din nou la engleza.Am dezinstalat acel program, am dat restart dar degeaba, este tot in romana.Cum fac sa revin la engleza?
Tocmai mi-am construit un pc din piese. Le-am pus pe toate la locul lor, cabluri tot, se aprinde tot, ventilatoarle se invart dar nu pot sa vad pe monitor nimic, deci nu e negru ca si cum s-ar...? (mai mult)
Salut Am un pc Intel Core 2 CPU 4300, 1.80GHZ,2 GB rami, nvidiaGF 7600, AS DORI SA BAG Windows 7 Ultimate 64 BIT, e bine imi va merge sau sa las tot expSP3? va rog dca ma putei ajuta mersi mult
imi puteti da niste idei pentru care pot face o statistica. dau funda pentru cea mai buna si interesanta idee! mersi de ajutor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!