Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
HEEELPPP VA ROG! Am intrat pe site-ul ymland.com pentru a verifica un id si am observat ca raman id-urile si avatarele salvate :|! Ce pot sa fac sa sterg sau sa dispara id si avatarul de acolo? va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
La jocul city ville de pe facebook, imi zice ca am populatie limitata cand vreau sa construiesc o casa! Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Cum pot inregistra ceva pe pc de ex un cantec cu ajutorul microfonului de la casti? Ce program imi trebuie pentru inregistrare?
Dati-mi un link cu ceva-ul unui element chimic!
Salut am si eu o rugaminte stie cineva daca pe un telefon samsung s5230 sau nokia x3 se poate instala flash player pentru a putea viziona clipuri de pe internet.
Bună. Am descărcat recent CS 1.6 şi am luat de pe google harta cs_pacman. Ce ar trebui să fac ca să joc pe această hartă? Vă rog, fiţi cât mai expliciţi, căci nu înţeleg nimic...? (mai mult)
Vreau să fac un forum în limba română, dacă se poate. Ce site-uri de creat forumuri îmi recomandaţi? Fundă.
Am si eu o problema.la fiserelen de pe desktop mi s-au facut negre.cum fac sa dispara negreata.
De unde pot descarca Winamp dar fara sa folosesc Moziila Firefox. Funda
Unde se afla sediul ligii studentilor? imi trebuie raspunsul pana maine daca stie cineva il rog sa-mi raspunda
Ati fost vreodata cu avionul? cum este? ce senzatie ai? ce trebuie sa faci cand ajungi la aeroport? eu nu am fost niciodata si as vrea sa stiu deoarece la vara voi pleca din tara.
tu sthii cum se rezolva prombleme la matematica in forma figurativa Promblema : MAMA avea 24 de ani cind a inascuto pe alina acum ele amindoua au 46 de ani citi ani are fiecare. Rezolva...? (mai mult)
as dori o compunere despre cumparaturi. apelez la TPU deoarece nu am timp sa fac acea compunere ...multumesc! funda!
Cel mai inal munte din lume?
Este un episod in jonas brothers L. A. cand joe filmeaza pentru filmul forever april si as dori sa aflu pe ce site pot gasi filmul! multumesc!
As vrea si eu un joc de strategie care v-a placut mult!
Titluri legate de compunerea : Apare ca si cum ar fi un vis. Cel mai frumos vis pe care l-ai visat vreodata. Cam asta este de fapt, o lume perfecta, o lume e vis. Este tot ceea ce ne dorim,...? (mai mult)
Stie cineva daca Talking Tom merge si pe calculator? funda+vot cine raspunde primul si raspunsul sa-mi fie de folof pa-pa:*
Salut stiti cumva un site care prezinta stirile din pascani in afara de newspascani?
niste melodii de despartire ff faine plz :* fundita:X :)
Cine are photoshop si stie sa'l foloseasca, sa imi lasa va rog un mesaj cu id :X mersi mult.Are si fundita
Puteti sa imi spuneti si mie va rofg din ce filme sunt pozele? Dau fundita promit.:* Poza nr 1 >-- http://postimage.org/image/2t75hozgk/ Poza nr 2 >-- http://postimage.org/image/2t78srog4/
So terminat cumva concursul de la gsp? ca dau la quizuri si nu le mai gasesc si nu pot sa-mi dau nici vot. funda...
Am si eu o intrebare! Am auzit ca pe 19 martie va fi un cutremur la noi in tara de aproape 2 min., este adevarat?
Cat costa in magazin unitatea centrala din acest link : http://forum.softpedia.com/anunturi/anunt/Unitate-centrala-1787.html
Paduchii treiesc pe covor, haine, paturi?
Am o mare problema. am dereglat din greseala luminozitatea, constrastul, de la ecranul meu si nu mai stiu ce valori sa ii dau sa nu se mai vada asa in ceata.:(( Mentionez ca am un ecran...? (mai mult)
Cum sa sterg intrebai de pe TPU?
Puteti sa imi spuneti si mie va rofg din ce filme sunt pozele? Dau fundita promit. Poza nr 1 >-- http://postimage.org/image/2t75hozgk/ Poza nr 2 >-- http://postimage.org/image/2t78srog4/
Nu stiti un site de unde pot sa iau subiecte pentru olimpiada de la biologie (nu conteaza care etapa si an, dar de preferat faza locala) cu barem. Daca stiti va rog sa imi ziceti!
m-am despartit de prietenul meu si acum. :P vreau niste status de despartire adica... ceva de genu ca nu-mi pasa ca ne-am despartit fundita:X
Salut din nou TPU.Eu stau la camin cu tatal meu.NU stiu de ce dar spune seful caminului ca nu am voie cu animale.Eu am pesti si papagali.De ce nu am voie cu animale?, ce i-au facut?:)), bine mai inteleg...? (mai mult)
Ca sa pot accesa contul meu de facebook mi s-a cerut un numar de telefon iar eu l-am introdus gresit, dupa care mi s-a cerut sa introduc un cod pe care l-au trimis prin mesaj la acel numar de telefon :(((...? (mai mult)
Imi puteti da linkul pentru niste inf despre soparla cu cap galben? am cautat peste tot si nu am gasit PLSSSSS si repede
Cum scriu cu diacritice in Microsoft Word :D? I`m a beginner...
Salut Am card facut la BRD cirus, am 17 ani, si vreau sa merg sa-mi dea unu electronic sa imi pot face cont pe pay pal. Pentru ca card care al am eu e cirus si nu ma lasa(sa-mi fac cont pay pal), trebuie...? (mai mult)
plz help stiti cum sa scriu misto pe computer, adica ceva de genu' (•̪●) cum fac asta?
Salut, pentru mine asta e foarte urgent. si imi trebu raspunsul si ajutor vostru cit mai curind >! La mine a pe ecranul monitorului a aparut o ferestarta tipa de la microsoft windows, unde se spune...? (mai mult)
As dori un traseu sau o harta ceva de la Agnita(jud. sibiu) pana la codlea(jud. bv) sau macar daca ati sti traseul cel mai scurt, vrea sa fac si eu o mica excursie, ca sa zic asa, careva?
Ce este aceea filozitate?
Heyyyy fundita :d! Imi trebuie urgent sa-mi fac la geografie. iata exercitiile: 1. Un eseu despre omul in rol pozitiv si omul in rol negativ 2. Elaboreaza un minieseu si propune masuri necesare pentru...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac vocea putin mai groasa decat o am si nu ma puneti sa urlu sa ragusesc.Stiu ca vine de la sine dar nah exista metode si metodee;) Fundaa
Cine imi da si mie un sfat? Am vazut la un magazin de telefoane samsung omnia 2 cu 190 de euro. Ce ziceti, merita sa il cumpar? sau daca nu ziceti-mi si mie niste telefoane pana in 200 euro.
Ce siteuri de invatat Germana stiti? funda.
Salut.Cine imi zice si mie ceva programe de mixat? Cele mai bune. fUNDA
Stiti cumva un program in care pot crea o constructie 3D? Spre exemplu, un parc de distractii?
Salutare cine imi spune si mie de unde pot sa iau free un program de facut videoclipuri din poze da sa apara in format mare pe tot ecranul? funda pentru cel mai bun raspuns:*
Oamenii buni cand ajutati pe cineva puteti sa nu mai cersiti funda? La fiecare intrebare apare cate un user care da raspunsul si la sfarsit... """" Funda te rog Pls :*:*:*:* """"" Ce faceti ma? (mai mult)
Urgent! sculptori renascentisti + ce au facut ei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!