Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Am o nelamurire in legatura cu facebook-ul :D cand trmiti o cerere de prietenie cuiva iar acesta nu o accepta primesti un email ca nu a acceptat-o sau un mesaj ceva?
Hey! http://www.youtube.com/watch?v=6TsMn7Rba-A :D Va place?
Cine stie un site de unde pot afla niste detalii despre fructele asa numite "litchi"? dau fundita sigur! dar va rog site-ul sa fie pe romana caci am nevoie sa il printez! multumesc anticipat
Care stie cat costa repararea unui display la nokia 2730? dau funda
Daca faci overclocking la procesor creste si Cache? Si cu ce ma ajuta Cache?
vreau si eu niste jocuri cu masini mai noi pentru urmatoarele cerinte: pentium: 4, procesor: 3.00ghz, ram: 1.00gb, placa video: 512mb, dau fundita pentru un raspuns bun.
[Funda] Cum se numeste laptopul(sau ceva de genu) care i l-a daruit Mihai Morar lui Vanghelie la Rai da' Buni saptamana trecuta... Mersi:X
Salutare! Am un volan Apollo RW-1006/RW-2009 si am o problema cu el (mi s-a mai intamplat in trecut cu acelasi volan, dar am uitat cum am rezolvat, facusem ceva prin control panel/game control), trage...? (mai mult)
Salut vreau sa ii intreb pe cei cu experienta in metin2 cum pot lasa alt lider de brestla si eu sa plec din ea dar ea sa nu se destrame si sa ramana altui jucator
Sal, am un nokia n95 si vreau sa bag softu in el. daca am windows xp cu virusi in pc pot sa imi bag softu in telefon?(daca da, ce probleme ar fi sau ce defecte)
De ce nu pot sa vad xat-urile? Cand intru pe ele vad totul negru! Pls! Am instalat si Adobe Flash Player si degeaba... Va rog ajutati-ma!
Hi TPU! Exista hi6?:-o[Fundaaaa]
Am un laptop hp625 ce fel de windowsuri merg in afara de wind7 si sp3 din 2003?
Vreau sa-mi cumpar online a treia carte din seria Jurnalele Vampirilor-Furia si vreau un site bun(un link):)si sa-mi ziceti si cat e taxa de trasport:) Tnx; x
Cum se face lichidul fosforescent? As vrea sa fac asta acasa:*:* Ms Funda:X+Vot!
Sa incep... Am avut un caiet ca un oracol in care am scris de cine ne place(fetele si un baiat am scris), iar ceilalti baieti au vrut neaparat sa vada si au luat caietul. S-au uitat peste tot X(? (mai mult)
Cum intru intr-un clan la cs? Pe forum?
Cat costa sa inchiriezi schiuri si altele pentru o zi la Cavnic?
Cum se face un circuit cu 3 becuri si ce materiale iti trebuie?
Cum pot sa-mi fac hotmail?
Cine imi da si mie cele mai amuzante bancuri?
Am primit cadou un samsung Galaxy 550 cica e smartphone. Si nu ma pricep sa-l folosesc adica am auzit ca are multe avantaje.(nu stiu care sunt alea)poti sa ii descarci aplicatii etc.Care imi exlicati si...? (mai mult)
Voi cand ati inceput sa purtati sutien? Ce fel de sutien?
Vreau sa instalez un xp. Dupa instalarea fisierelor de baza se restarteaza dar dupa restartare pleaca de la inceput.si iar, si iar.de ce?
Instalez un xp dupa ce se instaleaza fisierele de baza se restarteaza dar pleaca de la 0. de ce?
Vreau sa-mi pun un film pe telefon(samsungS5230) si nu pot ce fac? fundita
Buna TPU. ma intereseaza si pe mine cate situri de anunturi imobiliare fara intermediari. stie careva situri de asa natura? v-am pupat! :)
Cu ocazia sarbatorilor de Pasti, voi pleca cu familia in bulgaria. Problema este ca trebuie sa imi fac pasaport(care costa in jur de 300 de lei). Intrebarea mea este: pot sa-mi fac buletin mai devreme[fac...? (mai mult)
Cum poti sa trisezi la barn buddy?
TPU! deci : Am PhotoScape care este un program foarte bun pentru mine :) Dar totusi mi'as dori un program mai complex :D Am avut PhotoShop si... sincer nu am inteles nimic din el :)) "Prea complicat? (mai mult)
Oh, frate, am uitat sa-mi scriu prenumele pe plicul ce l-am trimis la posta! Credeti ca e ceva, avand in vedere ca am scris adresa, etc? oh, ce ma oftic >_>
Am un prieten care mi-a trimis un colet prin posta pe numele meu.Problema e ca am 16 si nu stiu daca il pot ridica eu, sau trebuie sa merg cu parintii. Multumesc :)
Hello! Am nevoie urgenta de un program bun de deschis poze nu de modificat ok? nero si un antivirus free dar nu dela pe luna pentru vista nu Xp Lasati linkuri de unde le pot downloada plzz Ms anticipat!...? (mai mult)
Dau fundytza + vot. ce este acel domo la barn buddy? si daca il; cumpar dau bani reali?
|funda| e ziua Mamei mele si as vrea sa-i fac o felicitare, de restul se ocupa tata. Imi puteti da si mie exemplu de o felicitare?! Cel mai bun exemplu are si VoT si funda.
Pentru ce este rankul? fundita;)
Dau funda! Cine imi da si mie niste exemple de fenomene termice? Adica, uite va dau eu un ex ca sa cedeti ce vreau: cablul aerian. Vara se dilata, iarna se contrage.
Cum pot afla daca o persoana a sters id meu?
Messengerul meu se blochează nu știu ce are! Știți că atunci când intrați apare acolo mesajul care ți-l trimite cineva la mine nu îmi apare.La fel dacă deschid pagina cuiva și nici acolo nu văd...? (mai mult)
Mam gandit si eu sa tradus cateva melodii sa le pun pe youtube, din mp3 si imagini happy problema e ca foarte multe video-uri incalca drepturile de autor si nu poate sa le vada nimeni! melodia.in primul...? (mai mult)
Ce parare aveti despre telefonul Samsung C3300K Champ! Este bun sau nu?
Imi trebuie ajutorul vostru. Unde as putea sa gasesc un rezumat pe capitole la romanul "Fratii Jderi" si opera in intregime(online sau p/u download ), am cautat cam peste tot, dar n-am gasit. fundita. ...? (mai mult)
Salut imi ziceti si mie un servar de metin privat
Stiti cand apare al doilea numar din curs de pictura de la dreagostini
am auzit de firme de transport care fac livrari Romania-Anglia pentru tarife de la 1 lira pana la 4 lire pe kg. Am cautat pe Google si nu am gasit mare lucru. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Stiu ca e o intrebare banala dar, am un jurnal care pana acum l-am avut ascuns intr-o cutie sub pat. L-a gasit mama dar nu a apucat sa citeasa pentru ca l-am luat din mana eii. Intrebarea e, unde as...? (mai mult)
Ce inseamna pudic?
Am probleme la calculator.atunci când trimite cineva un mesaj nu îl văd. dacă îi scriu cuiva sau persoana respectivă îmi scrie nu văd.am WINDOWS 7 și nu prea știu cum să umblu pe el ca să...? (mai mult)
Am si eu un perus foarte foarte foarte dragalas.Are ochii mari este verde si se uita la mine asa de frumos.Il am de 2 luni si il cheama Cipi. Dar nu stiu de ce de la un timp a inceput sa stea fara sa faca...? (mai mult)
Cum vezi top 10 visitors weekly pe facebook?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!