Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Am un windoes foarte aiurea...Am ca limba de baza croatiana, si a2-a engleza, cum pot face sa ramana numai engleza, pentru ca daca setez engleza se schimba automat, de exp in office, sau keypad...? (mai mult)
Este departe Zona Eroilor - Bucuresti de Gara de Nord?
Ati vazut la status pe messenger cand cineva e pe mess dupa mobil : m.yahoo.com, apare la status telefonul acela, i´m mobile, se poate face si dupa pc?
Vreau sa scap de frica de intuneric! Cum fac...am 11 ani si imi e frica de intuneric...este normal?
Care are un nume tare pantru hi5 eventual numel ANca sau alte chesti fain cum este ZuZu_Buăăăăăăă
unde pot gasi melodia completa de la Demi Lovato Shut up and love me? Promit funda!
Unde gasesc acumulatoare de telefon avio http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/23/a/e/248438924-4189255-700_700.jpg
Cu ce medie pot intra la liceul Emil Racovita?
Heyy! Cum pot face bani pe IMVU sa-mi iau haine si altele? Si cum pot sa sarut o fata:">?
Intru pe www.orange.ro/sim. Cum pot introduce seria cartelei SIM corect?
Imi dati plizzz siteul de unde pot descarca need for speed undeground 2 pc? dar fara cd sau dvd dau funtzita plus vot
Nu cred ca intrebarea mea corespunde cu aceasta categorie dar vreau si eu sa aflu : aproape in fiecare seara visez acelasi lucru si anume: Eu si cativa prieteni mergem la biserica dar deodata numai...? (mai mult)
De ce programe am nevoie pentru a face un filmuletz ca acesta: http://www.youtube.com/watch?v=wnABzGIKhpE&NR=1 funda
Am o intrebare, am HyperCam si nu stiu ce setare sa activez sau sa dezactivez ca sa nu imi mai dea imaginea pe dos. Va rog sa ma ajutati, ce setare sa pun ca sa imi dea imaginea normal si nu pe dos? Funda...? (mai mult)
Imi puteti explica, va rog frumos, cum as putea salva un video de pe youtube direct in calculator? Va multumesc.
Cine imi poate da si mie un link cu un hack pentru metin2.ro care merge 100% si nu e virusat?
Care este procedura de al actiona in instanta pe actualul utilizator al autoturismului propietea mea personala, instrainat (vandut) de 2 ani in baza unei chitante de mana? Se poate face o reclamatie online...? (mai mult)
Lockerz livreaza premiile in toate tarile? le livreaza la domiciliu sau terbuie sa le iei din bucuresti sau cum?
Am si eu o problema cu un aparat foto digital kodak deci:D l-am scapat din mana:( si s-a blocat obiectivul:-s in fine l'am facut merge obiectivu da imi face pozele negre:( am dat reset la camera...? (mai mult)
Salut am si eu un laptop cu 1 abonament wireless la orange 20 Euro. Abonamentu are trafic 1GB cu 8mb si dupa 1 gb folositi adica cam 10h la foc continuu scade la 17kb... Pot face ceva sa maresc viteza,? (mai mult)
Dati-mi va rog niste mel tari gen pop
Imi poate spune cineva cum pot bloca comantarile de la un film de pe youtube?
In Romania nu a mai fost cam de mut timp un cutremur mai maricel asa.si asta ma ingrijoreaza foarte mult :(((Voi ce zice ti va fi unul anul acesta mai maricel s au va veni unul foarte mare in 2012:(((
Buna mi-am instalat Flight Simulator X Cand vreau sa decolez nu pot deoarece avionul o ia spre dreapta? probabil e de la joystick? va rog ajutati-ma!?
Cum se numea melodia de la romanii au talent cand arata ce urmeaza dupa pauza?
De unde descarc counter strike dar fara steam ca nu stiu km sa fac cu ala?
Ce inseamna "dani wa atsui desu."?:)) e in japoneza:D
as vrea sa stiu cum imi pot pune o fotografie la profil aici pe TPU...va rog!
stiti vre un program cu care sa imi pot recupera un folder sters chiar si din "gunoi"ca un**** a sters ceva de pe (calculator)si ...adica banuiesc ca nu il mai gaseste (Acel folder)deci... vreun? (mai mult)
"Sictir" e o injuratura?:))
Cum se pune parola pe un folder? dau funda
De unde descarc counter strike dar fara steam ca nu stiu km sa fac ca ala
La Yahoo Messenger 11, in arhiva unde gasesc conferintele? :) Conversatiile stiu, dar conferintele nu mi le arata. :-? Funda si voturi care explica cel mai bine. :d
Cati vecini aveta la cityville? :P ...Eu am 45! Ma ajuta cineva?
Vreau si eu serialul la Fifa manager 2011...am incercat sa iau fifa manager 20011 reloaded si am gasit numai cu virusi...deci care poate sa imi dea serialul sau linkul fifa manager 2011 fara virusi dau? (mai mult)
Simplu. Vreau un id nou. Ceva mai original de efect si cel mai important lucru: sa fie scurt. Nu vreau multe cuvinte cuvinte... ceva acolo mititel. Ideas?
Eu cand intru pe metin2fun imi zice conectare in progres si apoi nu mai scrie nimic si nu stiu de ce eu cred ca sunt prea multi pleyeri dc nu merge? Va rog ajutati-ma ca incep sa ma ingrijorez
Eu cand intru pe metin2fun zice conectare in progres si dupa aceea nu mai zice nimic. ce sa fac? ajutati-ma incep sa ma ingrijorez va rog
Fundita! Cu care dintre aparatele din sala de fitness este mai usor si mai rapid sa slabesti de pe picioare? FUNDITA!
Spuneti-mi si mie exemple de romane si piese de teatru despre voievozi romani si istoria romanilor in evul mediu.
Buna TPU. Am o intrebare pentru cei ce au cont pe word press. Cum imi pot adauga la un post un sondaj? sondajul -am facut dar nu stiu cum sa il pun alaturi de post. stiti ca atunci cand faci un post nou...? (mai mult)
Cine vrea fundytzzza?
Stie cineva cand apare sezonul 7 din serialul Weeds? Funda pentru detalii!
Eu va intreb singer...telefonul nokia n97 merita cumparat?
Care este codul de deblocare a instalarii jocului Call of Duty 2 simplu?
Exista hack de ladypopular care nu trebuie cumparat cu bani?
Am si eu o problema. Un prieten de al meu si-a facut un server de Zombie Plague si am intrat si eu si am observat ca am lag (latency 70). Ceilalti de pe server au maxim 15. Am intrat si pe alte...? (mai mult)
Unde dau ca sa imi bag net o saptamana gratis pe orange dau funda.
Sall spuneti-mi si mie niste jocuri. simulatoare :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!