Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cine poate sa-mi dea un link la sims 2 [ Am sims 2 DVD] cu următoarele lucruri! -Update's (cam de 20, 14, 13 mb) -Obiecte -Haine -Coafuri etc... Cele mai multe obiecte haine coafure updates funda? (mai mult)
Cine vrea sa imi dea dea un i-diu cu parola va rog?
Va rog sa-mi spuneti CUM CUMPAR credite la imvu cu Visa card ca zice ca nu pot si nu merge sau si am intrat si pe alt site tot imvu da nu a mers ziceti-mi cum cumpar credite la imvu va rog FUNDA!
Stie cineva cum pot sa fac am internet in zona rurala? Iese din discutie, serviciile de internet wireless oferite de Vodafone, Cosmote, Zapp, Romtelecom sau RDS& RCS(Digi), le-am incercat pe toate,...? (mai mult)
sunt noua la TPU si nu pot sa pun raspunsurile ce sa fac
Cum iti pui poza? Dau funda pentru cei care explica mai bine.
Care este viteza maxima pe care o poate atinge un avion?
Cine ma ajuta si pe mine, cu Registration code de la the sims 3 Outdoor Living Stuff? va rog frumos
Stiti cum se poate raspunde la o intrebare pe Facebook?
Nu mai pot vedea imaginea full adica pe tot ecranul cand doresc sa ma uit la ceva clipuri pe youtube. Ce pot face in aceasta privinta la modul full imi apare alb
Cum pot sa fac filmulete cu poze sau... si sa le pun pe youtube?
Cat costa un set motor la dacia Nova 1600? vreau preturi concrete cine raspunde primul primeste funda si vot!
Maine este olimpiada de matematica! Stiti cumva cum s-ar rezolva acest exercitiu? Determinati masurile a patru unghiuri in jurul unui punct, stiind ca sunt direct proportionale cu numerele : 1 pe 2, ...? (mai mult)
Funda! Unde pot sa vad Digi Sport pe net, dar pe mozila firefox.(am niste probleme cu intrnet explorer si nu merge) Dau Fundaaaa!
Vreau să-mi spuneţi şi mie un program cu care să fac un video, fără descărcări, ci doar online, scutiţi-mă de ăla din pc. Dau fundă, thanks.
HellO! VAd la o "prietena" pe mess ca tot isi pune poze super faine, am intrebat-o de pe ce site le-a luat dar nu a vrut sa-mi spuna.Stiti vreun site sau de unde pot lua niste poze misto pentru mess? DAu...? (mai mult)
Are cineva un i-diu care nu mai ii trebuie cu parola sa mi-l dea va rog?
Am si eu o intrebare despre jocul Sims 3.De unde pot sa aflu la ce nivel sunt? si cum as putea sa trec mai repede de nivele? Multumesc
Care este formula pentru a afla : 1+2+3+...+2009= Dau funda si vot!
Daca pe tel mai am 200.00 Eurocenti cat inseamna in Euro?
Salut TPU>>>> am si eu o intrebare cum fac funditzele?:P:D
Bataia e o solutie?
Pe strada mea exista un proprietar de retea care in urma cu cativa ani a introdus reteaua de gaz pe strada. Proprietarul are dreptul sa refuze bransarea mea la retea cerandu-mi o suma a mai mare decat...? (mai mult)
Cum as putea sa imi schimb imaginea de la TPU pe care o am acum?
Cine stie un server de metin 2 privat care sa fie pvp adica sa dea la inceput lvl 90, sa nu fie pe hamachi s sa fie bonusurile cum ar fi CON+900
Am o intrebare inteligenta:De ce utilizaotrul NoName nu are si ea cadran albastru cu userul anului? Pentru ca si ea e userul anului!
Cine imi poate da si mie niste informatii despre elvetieni/spanioli/germeni: 1. Unde le place sa manance 2.Cu cine le place sa manance 3.Cam pe la ce ore iau ei masa 4.Care este mancarea lor traditionala 5....? (mai mult)
Unde este hera? :)) Si ce este mai exact... ca aud multa lume zicand ceva gen :" Am fost in hera!" Multumesc anticipat! Dau fundita!
Am nevoie de un sait unde pot face teste pentru examenul de conducere in afara de www.drpciv.ro, vreau un sait care sa-mi arate si raspunsul in caz cal gresesc dau funda!
Salutare! Cum pot face ca profilul meu de facebook sa fie cu adresa de gen: www.facebook.com/nume.prenume pentru ca la mine e ceva de genu: www.facebook.com/profile.php?id=12f129ddf Funda!
De unde as putea sa imi iau niste filme 3gp pentru un samsung corby gt s3650(vreau ca filmul sa se vada pe tot ecranul nu numai o banda pe ecran)? Dau fundita la cel mai bun raspuns!:D
De unde as putea sa imi iau niste filme 3gp pentru un samsung corby gt s3650(vreau ca filmul sa se vada pe tot ecranul nu numai o banda pe ecran)? Dau fundita la cel mai bun raspuns!
Mi-am cumpartatun bigmen si dupa ce l-a spalat mama, la gluga, capsele alea prin care iese snuru`au ruginit si s-a imprimat pe bigmen. Le pot scoate cumva?
Salutare! Cum pot face ca profilul meu de facebook sa fie cu adresa de gen: www.facebook.com/nume.prenume pentru ca la mine e ceva de genu: www.facebook.com/profile.php?id=12f129d Funda!
Cine imi poate spune si mie de ce cand fac un cd cu muzica sau cu poze in loc sa mi se puna pe cd mi se face imagine in calculator cineva mi-a zis ca imi mai trebuie mai multe icoane in my computer eu am...? (mai mult)
Stie careva cine canta melodia lui the rock?
Imi spuneti careva cine canta melodia lui edge?
Mie imi place fotbalul la nebunie. Si vream sa imi dati niste informatii cum sa devin un atacant ca Fernando Torres, C.Ronaldo etc. CEl mai explicativ raspuns
cine poate sa-mi dea si mie Un link de unde sa descarc The Sims 3 Full si un Serial pentru el. Cel mai rapid si bun raspuns Fundita!
Pe ce site pot vedea mai multe episoade cu Narcisa Salbatica(un serial difuzat la antena 1 )? adica stau cu sufletul la gura sa vad ce sa mai intampla. sh pana luni mai este mult timp de asteptat... imi? (mai mult)
As vrea sa stiu cum pun o subtitrare pe un film pentru telefon(3gp sau mp4). Dau fundita! Mulatumesc!
Cum pot sa ma las de Gta? Daca nu ma las acum...cine stie cum ajung. Daca il sterg imi vine sa il downloadez din nou. Dar nu sunt dependente:Adica nu stau toata ziua libera la Gta.
As vrea sa stiu cum pun o subtitrare pe un film pentru telefon(3gp sau mp4).
Nu stiu cati ani are cornila.imi puteti spune?
Pe ce combinatie de butoane trebuie sa apas sa nu imi mai apara ş, ţ, ca am apasat din greşeala...
Salutare TPU :), cum pot afla IP unei persoane cu, care vorbesc pe mess?, ma tot enerveaza unu care ma tot injura si vreau sa vad ce IP are :D, dau funda!, multumesc!
Vreau sa trimit un pachet prin curier rapid si sa ajunga luni...sunt din bucuresti si pachetul trebuie sa ajunga undeva pe langa buftea.cum as putea face?
Buna ziua TPU. Am o problema cu inrolarea cardului in 3D Secure. Stiti ca parola initiala data de banca este primele doua litere din nume si prenume urmat de ultimele 6 cifre din cnp si ultimele 6 cifre...? (mai mult)
Bai, am facut un filmulet pentru un proiect cu movie maker, l-am salvat dar nu stiu cu ce sa-l deschid, am incercat cu mai multe dar n-a mers. funda
Buna la toata lumea...as vrea sa va pun 2 intrebari: 1. Ce cand m-am logat tot am incercat sa pun poze, dar niciuna nu se vede, imi apare doar numele, ce trebuie sa fac? si 2.Cand dai funda, dai din? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?