Cati euro are maxim o cartela de vodafone si cam cat ar costa
Cine imi poate da un script pentru Counter Strike. pentru hNs va rog, sa dau si eu lj mare. Multumesc. Dau Funda; x
tuturor, am si eu o mare rugaminte mi-a dat cineva un mp4 e chinezesc hyundai problema ca atunci cand il deschid imi apare pe ecran "insert usb line to use usbdisk" ce trebuie sa fac nu prea ma? (mai mult)
Salut imi puteti spune cei ce aveti psp cu ce stergeti(curatati) ecranul? Eu am psp3004 si nu stiu cu ce sa il curat sa nu il zgariu mai tare...Multumesc Mult!
Unde se tin cursuri de volei in timisoara? si cam cat e ora sau cat platesti pe luna? plssss
Cine joaca imvu... vreau sa afu mai multe despre el cum ar fi ce trebuie sa faci in joc si alte chestii si daca este un joc gratis fundita
Cine ma creste si pe mine la metin 2? Sunt pe Virgo, regatul albastru, am lv 23. MS
Va rog ajutati-ma si pe mine nu stiu cum sa trec de level 7 la ladypopular mai exact de mastermind si de fashion duel :)
Pot pune un card de 16 GB la un PSP slim 2000?
Daca comand ceva din afara si este free shipping mai platesc ceva taxe la vama?
pe didactic.ro cand dau sa descarc imi apar lini diferite semne si nu imi apare ce trebuie, mi-a mers de vreo 3 ori la niste chestii dar a treia-patra zi (parca)imi apareau ca niste hieroglife!...? (mai mult)
SAL! Cine imi poate spune... daca un Windwos 7 pe 64 biti functioneaza pe un (procesor Intel (R) Pentinum 3.00 GHy, Ram 4 gb?
Salut :P am ascultat la cineva pe telefon o melodie rapp sau hip hop (nu stiu care e diferenta) in engleza, nu stiam cine o canta sau cum se numeste. incepea cu cineva care canta la pian, iar apoi incepea...? (mai mult)
Hi. Ştiţi unde găsesc poza asta, dar mai mare? http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/97/97da142768f8448a5d6205a3a2b6d2c1b65e0f63_full.jpg Mulţam`.:)
ziceti-mi o placa video buna pentru DDR1 si slot AGP8x ca vreau sa imi schimb placa video, mentionez ca am o placa video GeForce 4 MX 440 with AgpX8. Dau Fundoi celui care imi spune o placa video...? (mai mult)
Cine imi poate da CFG pentru Counter Strike. pentru hNs va rog, sa dau si eu lj mare. Multumesc. Dau Funda; x
MT2 1. sa vand scoiciile? 2.sa dau la plesneala? 3.cu cat sa vand scoiciile si, sau perlele va rog spuneti-mi despre fiecare ca stiu ca aia albastra e cea mai ieftina sau spuneti-mi voi 4.link...? (mai mult)
Am o societate comerciala! Am fost verificata de organele de control din cadrul finantelor publice, si mi-au stabilit diferente suplimentare aferente anilor precedenti, stabilindu-mi totodata majorari...? (mai mult)
Nu inteleg cum se joaca mastermind pe ladypopular...ma poate ajuta cineva?:D
Cum se joaca remi? Acum 2 ani stiam sa joc, dar am uitat! Kte carti se fac in gramada aceea de carti? Si cum se procedeaza in joc? Ast raspuns urgent!:x Ms!:*:*:*:*
Ce date stiti despre mine?
Dati-mi si mie cateva siteuri de jocuri virtuale.
Dati-mi adresa de mail a adminului siteului www.moove.ro am o problema!
Vreau sa fac un film stiu cum sal montez dar nu stiu cum sa-l abordez.
Am instalat windows 7, si din 5 boxe doar 2 imi merg, cum sa fac sa imi mearga toate 5? va rog frumos
Am intrebari pentru mt2 1.-la ce lvl cade pretioase, si fms (vb de lv peste 20) si unde cad acestea? stiu ceva dar nu mult 2. ce mi-ar trebui sa farmez aceste iteme 3. daca la lv 35 fac armat si ma...? (mai mult)
Stie cineva o reteta de slabit in maxim 10 zile.
Cine vrea invitatii AllstarrZ este un site gen Lockerz. Nu este scam premiile chiar se dau. DOvezi: http://www.youtube.com/watch?v=SSdbiAemPbQ& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PbKRSqdcGCs&...? (mai mult)
as vrea sa stiu cum pot sa pun parola unui folder sa ce imi trebuie multumesc anticipat
Imi poate povesti cineva sfarsitul filmului Frankenstein? Nu am reusit sa vad sfarsitul, si as vrea sa stiu. Funda pentru cine povesteste in asa fel incat sa inteleg.
Cam cate ore de chimie pe saptamana se face la un profil de mate-info?
De unde imi pot descarca power point 2007? fundooooi mareee :X si site-ul va rog :P
Salllll...cine are cont pe metin si stie sa bage magie care este pe corvus imi lasati va rog id. as dori cativa prieteni la metin si vreau. daca vreti sa ma ajutati sa imi bag magie... funda:D
Buna TPU.Cum pot sa mi dau seama daca cd-rw este defect totusi cand pun cd mil invarte dar surpriza e ca nu mi citeste nici un fel de cd sau dvd si problema e ca nu pot instala windows. Multumesc TPU
Stie careva cum se da afara playeri din breasla pe metin2?
Imi spuneti si mie cateva nume de fete in cineza? e urget va
Cand dau jocul in bara sau cand il deschid dureaza foarte mult: aproximativ 5 secunde si as vrea sa se deschida mai repede... calculatorul e foarte bun, are 4 GB Ram, placa video de 2.81, etc. Funda? (mai mult)
Buna baieti, am o rugaminte ma poate ajuta cineva sa imi sterg contul sau macar pozele de pe netlog, ... dar din pacate am uitat mail-ul ca sa ma pot loga ca am acest cont il am cam de foarte mult timp? (mai mult)
Cum pot castiga bani pe yahoo messinger imi tot intra la imbox ca am castigat nu stiutiu cati dolari($)sunt bani reali sau nu? si daca sunt realiu...cum pot sa ii iau? dau funda
Cine imi da niste site-uri cu teme pentru samsung WAVE 525?
Hi Salutare! Cum pot pune pe servere private (mai exact empiremt2 Hero ) iteme speciale ( sigilio leone, mantii ale curajului ) in shop? Am vazut ca altii aveau dar mie imi spune chestia aia ca nu se...? (mai mult)
Exista vreo facultate de arhitectura in constanta sau brasov?
am si eu o intrebare : la ceasul de la comp. din partea dreapta jos, vreau sa-mi apara ziua ora 13:30 nu 1:30 si nu stiu cum sa fac am pus si AM si PM si tot degeaba, chiar nu stiu ce sa ii fac,...? (mai mult)
Cine stie dc nu se deschide fifa manager 2010 l-am instalat i-am inlocuit crakul si nimica
Salut TPU:) am o combina muzicala technics ca aceasta: http://www.craiovaforum.ro/electronice-audio/vand-linie-technics-585723.html am o problema cu ea.cand dau volumul cam al mijloc incepe sa se auda framat...? (mai mult)
de ce nu imi merge cs ul? am un laptop ff bun. 4 giga rami, procesor intel core i3, 1 giga placa video dedicata, windows 7 pe 64 de biti. daca stiti vreun cs care sa mi mearga dati mi linkul va...? (mai mult)
Care sunt pasii conectarii la wireless pentru telefonul nokia c3?
Care este cel mai tare antivirus?
De unde descarc Aion Romanian Spirits (sau romania)? un link please :X FUNDA :*
>:D...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!