Cand vreau sa dau un raspuns imi apare asta : , , Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare click aici,...? (mai mult)
Ce luna din an va place cel mai mult?
Ce fel de fisier trebuie sa fie pe cd-ul cu windows(windows-ul)?
Am un aparat foto Samsung D860 la care nu mai merge blitz'ul.Imi spuneti va rog ce as putea sa ii fac? Sau unde gasesc un service(serios) in Timisoara?
Imi dati pliz siteul de la snakmt2? dau funtzita
Salut, am 14 ani si doresc sa duc un cercel de aur la amanet, se poate? adica am buletin, dar din cate stiu trebuie sa ai 18 ani nu?
am un telefon LG si este touchscream si am pe ecran o folie de protectie. un fel de plastic. mia intrat aer sub ea si as vrea sa o dezlipesc ( este plina de goluri de are pe interior) si il voi tine...? (mai mult)
Se aud destule zvonuri si au aparut foarte multe filme, cum ca va fi sfarsitul lumii in 2012 voi credeti ca este adevarat? nu stiu da...
Ajutati-ma va rog... "In 100g de apa se pun 25 g de zahar. Determinati concentratia solutiei." [DAU FUNDA]
Bunaaa, la barn buddy nu pot sa cumpar de halloween de ce nu pot sa cumpar?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o chestie.Va rog mult. Cine are sa imi trimita microsoft office 2007(world)? de pe net nu pot s ail descarc. va rog mult
Cine ma ajuta cu niste modele de telefon nokia cu wi-fi? modele mai vechi
Cum poate fi platita prin posta abonamentul internet la Orange? Nu am factura dar stiu cat am de plata. Locuiesc la tara si nu pot ajunge la sediul Orange din oras.
Cum iti poti recupera contul de facebook dupa ce ti-a fost sters?
Ştiţi cumva ce misiuni de nivel 18 sunt la 4story pe Valorian? Vă rog spuneţi-mi. Fundă+vot!
Pun intrebarea asta a 3 sau a 4 oara. Spuneti-mi programul de la windows cu care fac sa mearga programul asta (sau alte jocuri la care i-mi apare la fel). Nu mai ziceti "Daemon Tools", "Java", "DirectX",...? (mai mult)
Cum pot sa traduc o melodie?
Funda+vot amuzant, folositor si inteligent! Vreau link-ul cu Simsala Grimm hansel si Gretel in romana!
Recomandati-mi si mie cateva jocuri misto cu masini cu batai nu stiu.vedeti si voi da dores dinalea de se downloadeaza sau ca cele gen metin, world of tanks va multumesc care spune cat mai multe jocuri...? (mai mult)
Hei. :) Vreau si eu niste pareri despre fraza : Comunic deci exist. Un referat ceva, orice.;;) Multumesc. :-*
Eu am 11 ani si jumatate.Aseara m-am visat ca port sutien de la varsta asta.Stiu, e o prostie dar chiar vreau sa vad ce semnificatie are. Funda+VOT
vineri este ziua mea si nu stiu ce sa imi doresc va rog sa imi dati niste idei de cadouri.
Am o problema cu laptopul. De curand mi-am luat si eu un router ca sa imi bag net wireless in casa, dar nu stiu cum sa imi configurez laptopul ca sa se conecteze. In manualul de utilizare imi zice ca in...? (mai mult)
Care stie vreun program de remixsat cum ar fi sa scoti vocea de la o melodie si sa pui la alta sau sa ramai doar cu fundalu. de facut mix adica sa intre automat dintr-o melodie in alta.si sa intre in ritm...? (mai mult)
As vrea sa imi descarc un joc:Reksio si Kretes - In orasul secretelor si nu il gasesc pe nicaieri.Va rog frumos cine imi poate da un site cu descarcarea jocului? Dau fundita la oricine raspunde!:d...? (mai mult)
Doresc si eu urgent un raspuns sa nu sterg contul unde naiba trebuie sa scriu pe chat, ca nu vaaaaad
Sunt noua pe aici dc nu ma lasa sa scriu pe chat azi mi-am facut cont si nu ma lasa dc oare? adica nu inteleg imi da ala cu chatu si ce vb utilizcut contulatori da pe mine nu ma lasa sa scriu...precizes? (mai mult)
TPU help. mama mea este in insarcinata in 20 de saptamani, a fost angajata in anul 2010 6 luni, prin care firma i`a inchis contractul si a reluat angajarea la alta firma incepand cu data de 15 decembrie...? (mai mult)
Buna TPU:*pentru persoanele care sunt din Pascani imi ziceti va rog profesori de la Scoala Mihail Sadoveanu si cum vi se par:)? fundita:)
stie cineva datele de contact ale Sanatoriului Balnear din Calimansti? caut de o saptamana si nimic. va multumesc mult
De unde pot lua haine ...pentru msis bimbo? s
Fratlior de ce nu pot asculta muzica pe youtube.de ce imi spune ca nu am net? in timp ce eu ascult muzica pe trilulilu si stau pe mess? va rog ajutati-ma la idul::alex. dwayne93
HELP! Vreau un program pentru animatii (free). FUNDA!
Buna cum pot sa sterg un cont de la flixter? dau funda
Stie careva joc gen Gta? Funda!
Va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie un program de editat video foarte usor in afara de ala de la windows xp :D
Salut am 12 ani si vreau sa fiu mai cool in scoala, ce ar trebui sa fac?
Am o intrebare la care nu am reusit sa descoper raspunsul: Cum pot face un videoclip cu poze? Va multumesc!
Cine e fan Demi Lovato si cine nu?(fiti sinceri)
Am si eu un blog si as vrea sa-l fac mai cunoscut. daca stiti, va rog ajutati-ma P. S. va place blogul meu?: http://blogonline.blogratuit.ro/blog-b1-0.htm
Daca puteti trimiteti-mi un link cu numeroase carti wiccane! Eu le-am pierdut pe ale mele! Va rog sunt disperat!
Heii buna:). TPU:)imi spuneti va rog ce materii se fac la profilul Stiinte scociale si cate ore saptamanl din materii? fundita:x
acum ceva vreme, cred ca vreo 8-10 ani era pe minimax un desen animat cu niste zane, cu viata lor in natura, era o fata zana blonda si tin minte ca mai toata actiunea se intampla in jurul ei....? (mai mult)
Cum pot juca un joc triburile speed care sa fie. zapto? ce imi trebuie ca am tot incercat si n-am gasit! Sau ziceti-mi siteuri!
Va rog mult sa ma ajutati! ce as putea scrie in scrisoare lui Stefan Voda in scrisoare ca urmas al sec xxi?(la romina)
Sal am un Lg cookie Fresh...si daca incerc sa-i pun pass dupa ce il deblochez orice parola scriu imi zice ceva cu nevalid stie cineva ce sa-i fac sa mearga sa-i pun parola? FUNDA :x
As vrea sa stiu un sait oficial al celor de la sonny ericson de unde pot dowloada teme jocuri muzica etc...
Am si eu o intrebare.De vreo doua zile nu ma pot conecta pe arenabg.com din cauza unei erori ce imi tot apare si imi spune ca e momentan un site nevalabil pentru zona in care sunt, probabil se refera la...? (mai mult)
Am si eu o problema:Cand vreau sa dezarhivez un fisier care e in 7-zip, pun parola, si dupa ce am pus parola imi da urmataorea eroare:D:\InstantServer\InstantServer. exe is not supported arhive. Cei...? (mai mult)
Exista vre`un psiholog care ofera consultatii pe net gratuite, sau prin e`mail? si daca da. un e-mail ceva, un link. :|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.