Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Care imi da si mie sub la youtube va rog va dau SUB si eu voua + funda?
Ajutor! Cine ma poate ajuta cat costa un test de paternitate? Astept raspunsuri cat mai rapide!
Cu cat crdeti ca pot sa vand un hdd de 160gb? dau funda...
Cine a spus prima oara de existenta fantomelor? ca nu inteleg
Daca nu imi place noua interfata Youtube cu o pun iar pe cea veche? FUNDA
PROBLEMA... Am cumparat un ceas Q& Q, si nu stiu cum sa potrivesc data. doresc sa precizez ca este electronic, ecran rezistent la soc si la apa. ma puteti ajuta? cand l-am cumparat nu am intrebat cum? (mai mult)
Am niste bubite pe frunte si eu am crezut ca sunt de la dulciuri si n-am mai mancat dulciuri de o luna si tot acolo erau ce sa fac ca sa scap de ele?
Unde gasesc referat Recreatia mare de Mircea Santimbreanu?
Pozele astea sunt adevarate? Sunt curios:http://pc.ign.com/dor/objects/684438/counter-strike-remake-source-engine-powered/images/counter-strike-source-20050707030016435.html
Sall de ceva timp ma doare in piept, NU FUMEZ poate fii din cauza ca am stat cu pieptul rece? Dupa ce ajung acas dupa vreo 2-3 ore imi trece. Ce pot face? Dau funda
azi cred ca am comis-o. Dupa ore am traversat cu o colega printr-un loc nepermis si surpriza. politia era la 2-3 metri departare si filma. Acum... o sa ma trezesc cu o amenda? eu cred ca nu pentru? (mai mult)
Heyyy! Stiti vreun site de unde pot descarca chestii pentru. corby? Ceva ca jocuri, messuri, etc.(aplicatii)! CMBP a mea nu-mi spune! Da, nici eu nu stiu dc, plz. dau funda! :-))))))
Negii se pot lua de la o persoana la alta? Fiti sinceri
Vreau sa cumpar un automat de cafea [pentru un magazin]. Stie cineva vre`un site unde pot gasi asa ceva?
Ce este 'funda'? sunt nou si nu mi-am dat seama nici acum:) mersi
Spuneti-mi va rog niste programe tari pentru. modificat poze.
As vrea sa imi decorez camera frumos, cu diferite chestii frumoase. Stiti niste lucruri manuale cu care pot modela camera? Sau imi puteti spune ca sa cumpar ceva, de pe la librarie.Nu din supermarket-uri....? (mai mult)
As vrea sa fac ceva interesant din carton ca sa imi tin pixurile. Mi-am luat cumparat dar vreau sa imi fac unul manual, imi plac lucrurile care nu le prea are nimeni. Imi puteti da un site de unde...? (mai mult)
Imi zice cineva cum se numeste programul asta? http://www.youtube.com/watch?v=1SdnrZu4kLg&feature=related
Daca imi iau un usb la telefon, trebiue sa inregistrez telefonul printr-un cd? am auzit ca poti face asta si fara cd, pe net.CUM FAC? dau funda
Ca să intrii la CNC-tin Cantacuzino, pe profil matmatică-informatică, se mai dă vreun examen în afară de cele naţionale? Dacă da, la ce? Mulţumesc!
Maselele neschimbate trebuie plombate?
dau funda la intrebarea asta: Cum dau comentari cu poze?
Salutare. Va rog care puteti sa ma ajutati, eu folosesc retelele wireless ce le gaseste laptop-ul.si ma conectez la ele care nu au parola. Problema mea este ca din greseala am intrat nu stiu unde la pagina...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie de unde pot lua de pe net videoclipuri pe pc din alea de sperietura; )); )) pe calculator sa le downlaodez am vazut la multi :) va rog mult cel care imi da mai multe siteuri i idau...? (mai mult)
Cum pot afla informatii despre hdd-ul meu? unde pot gasi? si cu cat crdeti ca pot sa vad un hdd de 160gb? dau funda...
Daca ati putea va rog mult sa ma ajutati! Unde pot sa-mi duc calculatorul la devirusat si cat costa?
de cateva zile am mereu acelasi cosmar.Visez ca eram in curte la mine si ca in casa era un sarpe mare care avea capul pe geam si era gigantic si rosu. Si se facea ca in casa era verisorul meu mik...? (mai mult)
Va rog imi dati o idee sunt un fel de poeta si imi place sa scriu poezii si nu mai am idei despre ce sa scriu...HELP!
Bunaaa... am descarcat eBuddy pe mobil, si e perfect, dar am o mica intrebare. Nu ma lasa sa pun poza la avatar, adica ma lasa, dar sa o fac atunci pe moment, nu poze mai vechi. Si cand intru pe mobile? (mai mult)
vrau sa slabesc macar 10 kg in cat mai putin timp, pls raspuns. Fundita
As vrea si eu sa mi spuneti de unde pot descarca Microsoft Office 2003 sau macar Power Point-ul.Am mare nevoie de un power point nou caci vreau sa pun muzica de fundal la o prezentare dar la mine...? (mai mult)
Cum pot importa lista de mess pe skype? adica sa vad cine din lista mea de mess are cont pe skype?
Hei TPU :) Cn imi zice si mie cum pot sa sterg o intrebare? DAu vot :D
Cat este taxa de livrare la MiniPrix? Si cam in cat timp vine o comanda daca este trimisa vinerea locuiesc in jud MH! fundita`:* :X
In ce an a fost inventat facebook-ul?
Mia expirat licenta la win7 ce fac ca sa-mi prelungesc licenta?
Unde gasesc documentarul battleground alexander the great sa il vad sau sa il downloadez
Ca să intrii la CNC-tin Cantacuzino, pe profil matmatică-informatică, se mai dă vreun examen în afară de cele naţionale? Dacă da, la ce?
Aş vrea să-mi cumpăr un telefon nou şi bun, încerc să mă axez în principiu pe muzică. Vă rog să-mi daţi şi mie câteva sfaturi... să nu fie LG sau Sony Ericsson că mi-au ajuns la câte mi? (mai mult)
De fiecare data cand deschid internetul imi apare o fereastra cu search provider default, ce fac sa scap de aceasta eroare.
Ce program de editare foloseste foloseste? http://www.youtube.com/watch?v=mdxo9p9aP-Y Dau funda :D
Bai frartilor! Am primit aia 15 mb si nu merge netu. Cum puii mei il activez?
Am avut odata un program gen FAKEWEBCAM numai ca erau niste manechine, aleageai care il vroiai si apareau niste emoticoane si dupa cum reactionau acele emoticoane asa se misca manechinul. dar nu...? (mai mult)
HEEEEELP am server catchmod -am ip static -totu merge se vede la fav doar la mine in afara de connectarea playerilor nu pot face port forwaiting deoarece nu ma pot connecta la ip meu stiti voi... redirecte? (mai mult)
Buna TPU pana cat tine vacanta intre semestre adica pe asta care o luam acum pana cand tine /?
Va rog sa ma ajutati. am un stick de la rds cu internet de 7.2 mb si cand dau sa ma conectez imi apare "data noy connected" plz
Cine este din Eforie Nord?
La ce numar de telefon trebuie sa trimit ca sa activez extraoptiunea cu 50 de centi la cosmote? Cu 300 de minute in cosmote si 300 de sms-uri in cosmote. UrGeNt! funda+ VoT! scuze categ
Va rog mult ca am pus intrebarea asta de vreo 4-5 ori si nu am primit raspuns! Am nevoie de un program care sa aiba la Equalizer si Inverse Riaa dar nu Audacity ca nu stiu de ce dar nu mai merge Equalizerul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!