Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Pe http://xat.com/Ejocurigratis e un chat. Pe site-ul ejocurigratis.ro e un concurs ca cine adună 6000 p pe lună va fi admin pe chat. Vă rog ca cei ce sunteţi admini să mă faceţi moderator.Eu...? (mai mult)
Tinand cont ca sunt noua pe aici, as vrea sa stiu cum pot intra pe facebook, am reusit sa ma loghez, am multe invitatii pe facebook dar nu stiu cum sa-l accesez,
Buna am telefon T-Mobile MDA pro, am o problema foarte grava, adica telefonul se tot stinge din 5 in 5 min (si mai putin), cand il bag la incarcat sau cu cablu USB nu se stinge. e de la baterie oare?...? (mai mult)
Care este din Bucuresti ?
Nu stiu daca am pus intrebarea la categoria corecta. Vreau si eu sa stiu cat costa sa trimiti o scrisoare din Romania in Italia? Va multumesc:)
Va rog din suflet nu va bagati daca nu stiti! am urgenta nevoie de un program cu care sa vad istoricul tastaturii.adica sa vad fiecare tasta ce a fost apasata in urma cu cateva zile... cineva a folosit? (mai mult)
Nu mi se mai aude sunetul. Am dezinstalat High Definition Audio Package pentru. ca nu mai aveam loc in (C:) si am crezut ca nu foloseste la nimic. Acum ce program trebuie sa instalez ca sa imi mearga sunetul...? (mai mult)
Am si eu o problema; "acum un an am observat, mergand printr-un magazin cu mama mea, la un moment dat am vrut sa o ating si cand a ajuns mana mea pe a ei(beng)o flama si senzatie de curentare.De...? (mai mult)
Plz trimitetimi un gift pe ourworld numele riname plz plz dau funda mare
Care stiti sa faceti o versiune online la triburile server privat:P va rog add id : Andreew_29@yahoo.com... dau fundita aluia care imi face:) sau imi spune cum:)
Cum sterg o intrebare mai veche?
Ce industrii are elvetia?
Cine stie vreun cod ce cs 1.6 care sa vezi pin pereti?
Buna seara, membrii TPU! Trebuie sa caut pe net pentru la chimie "elemente din sistemul biologic" si nu gasesc. Va rog mult, ma ajutati? am nevoie neaparat! Funda+VOT! Repede...
Cunoasteti retele de internet in baneasa, deasupra la pasaj? langa antena 1, dar retele de cartier, nu rds etc...
Cam cati experti TPU sunt pe TPU?
Stie cineva un program bun prin care imi pot schimba ip`ul? Multumesc!
Buna deci iar incep:daca as vinde (acum sunt altfel nu sunt noi; )) deci, daca as vinde:monitor horizon=1 an(jumate din an), camera web microsoft=jumatate de an, boxe A4 TECH=jumatate an, mouse PAQ,...? (mai mult)
Va rog. spuneti-mi si mie niste site`uri cu teme pentru Samsung Star S5230! Dau funda. :)
Pistol airsoft BERETTA M92FS Chrome Spring trage bila dupa bila sau trebuie incarcat dupa fiecare bila? astept raspunsuri multumesc anticipat
As vrea sa stiu daca e adevara chestia cu traficantii de organe deghizti in 3 caluhari si un doctor din hunedoara!(P. S. stau in hunedoara)
M-am gandit sa intru la liceu la profilul economic si as vrea sa ma duc apoi la o facultate de finante-banci din Bucuresti! Stiti cam la ce se da bacul la acest profil? Si ce alte posibilitati am...? (mai mult)
De unde activez Task Manager? Când dau ctrl+alt+delete îmi spune că administratorul a dezactivat Task Manager...
Un link de unde pot descarca microsoft office 2007? funda:)
Salk ...am si eu o intrebare daca telefonul S5230 are card de date? DAU FUNDAA dar... pot sa ma duc la un magazin te telefone ca sa imi fac? Com cat costa (avetii idee)?
Buna tuturor daca as vinde cuiva un moonitor Horizon, Unitate nou nouta + tastatura (noua), boxe cumparate de 1 luna + camera web si imprimanta nefolosita canon.Cam cat ar costa? aproximativ! funda raspuns...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog niste jocuri pentru Nokia 5230 care sa se foloseasca de accelerometru.
Un CS care se poate juca p net? imi zice cineva? un link vreau! siii... daca sunt doua versiuni diferite d CS, adica tot 1.6,dar unu e simplu si unu e CS extreme, merge sa l joci in retea?
Mai, cine imi explica si mie cum sta treaba cu chat-ul de la Facebook? Adica nu e vorba ca nu stiu sa il folosesc dar costa ceva daca vorbesti? E free, nu-i asa?
Cine ma ajuta si pe mine sa fac o compunere de 15-20 de rsanduri despre necesitatea fair-play-ului in care trebuie sa am :doua argumente in favoarea fair-play-ului, sa relatez un eveniment in care s-a...? (mai mult)
Salut. Am si eu o intrebare in legatura cu lucrul la domiciliu(anunturile care se tot dau prin ziare in legatura cu insirat margele, ambalt plicuri...) credeti ca e real(adica se merita) sau e o mare? (mai mult)
Stiti vreun hotel cu piscina la munte, langa o partie (in afara de predeal) pana in 150 ron?
La ce luna se planteaza semintele de fasole? Sorry de intrebare dar fratele meu vrea sa stie...este pasionat de botanica!
Daca te sinucizi te duci in rai sau in iad? depinde si faptele tale bune? cat de bun si cat de rau trebuie sa fii ca sa ajungi in rai / iad? exemplificati :o3 :o3 fa rog imi trebuie la religie :o3 Fundoi...? (mai mult)
Stie candva cum fac overclock la procesor? si daca se merita? aduce imbunatatiri majore, sauuu...
Cum pot sa invat engleza repede si usor?! Am 16 ani. Si uitati-va si la celelalte intrebari puse de mine. Poate reusiti sa-mi dati un raspuns! Multumesc:).
Ce inseamna: obscent caracter irelevan spam? funda
Ce se poate face astfel incat sa nu mai primesti mesaje de la 123?
As dori sa ma ajutati in legatura cu ceva...pe hi5 vreau sa imi pun o mel pe profil la "INTERESE" si anume sectiunea "Muzica preferata", dar nu stiu cum.Ma puteti ajuta? dau Funda:-):-D
Buna TPU :-*!` Vreau niste coduri pentru. Adobe Photoshop Lightroom care sa mearga si sa fie varificate de voi;) :) Dau funda :)., :o3 Ms. anticipat;) :)!
Unde pot gasi noua lege a educatiei nationale.
Buna vreau si eu un program pentru karaoke bun si simplu de folosit. :) adica sa nu se mai auda vocea cantaretului si sa se auda doar melodia. intelegeti voi :) funda
Joaca cineva Cross Fire? In orice caz, stiti vreun hack afara virusi pentru acest joc? Va multumesc:D!
Cum se numeste filmul din clipul asta? http://www.youtube.com/watch?v=G3IHysQIrD8&feature=related(fast and furios care?)
Spuneti-mi si mie cu ce program pot scrie ecuatii si cifre cu puteri sau altele? Mi-l puteti spune? Dau fundita cine spune primul.
Unu, unu si cu altul si cu 2 legat de 4 si cu 7 cap in cap la un loc cu 8 cit fac? repede imi trebuie raspunsul,
Buna la toti! As vrea si eu niste cuvinte frumoase spuse din suflet pe care sa le dedic unei persoane pe care o stimez mult, sa fie ceva extraordinar, mersi. anticipat.
Unde as putea vedea emisiunea "As vrea eu" de la pro tv online?
Stiti cum se numeste filmul acela cu o fata care e holograma proiectata de un baiat care il cheama Ruscow? Si fata aceea e perfecta si devine solista unei trupe, apoi o fata pe nume Sam e geloasa pe ea!...? (mai mult)
stie cineva de existenta Unitatii Militare 04981 pe langa Ploiesti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?