Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Daca am gasit contul de faceook al unei persoane cum ii pot afla id-ul avand in vedere ca nu este afisat la informatiile profilului? dau funda si vot!
Cinee stie` daca poti sa descarci poze de pe un tel. LG? GB115
As vrea sa aflu un site unde pot afla conturile de hi5, facebook, twitter etc.(nu parola, doar numele) multumesc!
Cate fundite iti trebuie ca sa fi expert TPU?
Am o camera web A4TECH model:PK-635M si nu gasesc un driver potrivit. Am incercat mai multe, dar dupa ce se termina tot procesul din casuta de instalare, dispare si nu imi mai apar nimic. Poate cineva...? (mai mult)
Am cumparat de curand o camera olympus x-20 si am in ea bateri duracell, fac cateva poze si mi se termina "batteries empy". Ce credeti ca are?
Cate filme sau facut dupa cartea ciresari de constantin chirita? daca se poate sa-mi spuneti si regizorul fiecarul film... funda +vot
Sall! deciii...credeti ca daca as instala un windows98 ar mai merge aplicatiile care merg p un xp? ca ma tot contrazic, cu cineva... X(
Dau funda:)cine imi mai da siteuri gen:http://humor-in-photos-and-pictures.blogspot.com/search?updated-max=2008-12-02T00%3A02%3A00-08%3A00&max-results=5 cu poze haioase:P
Stiti cumva cum pot sa imi bag bani fara sa platesc la barn buddy pe hi5, sau cum pot fura daca are caine. Dau funda daca merge. Am nevoie de ajutor cat se poate de repede.
Cine ma ajuta pls sa redactez o compunere in 10-15 randuri in care sa argumentez ca zana zorilor de ioan slavici este un basm:-precizezi patru caracteristici ale basmului, raportandu-le la textul citat;...? (mai mult)
As vrea si eu o compunere despre un model in viata, o persoana: mama, tata etc. Sa fie de vreo 15 randuri, va rog frumos!
A aparut aliens vs predator 3? Ofer funda!
Dati-mi va rog likuri de unde imi pot downloada microsoft word 2003 fara plata
Funda.cum imi fac albumul de pe hi5 privat?
cam in ce magazine pot gasi spray-uri pentru graffiti? in afara de internet.
Am windows 7 si vreau sa gasesc fisierul appsata. Am vazut pe you tub un fel de ajutor dar nu stiu cum ii apare o bara sus cu tools file edit view si help. Stiti alata metoda pentru a gasi fisierul AppData?...? (mai mult)
M-a intrebat cineva pe okazii daca sunt de acord cu verificare colet. cum vine asta?
Sal vreau sa stiu si eu cum se fac anumiete chestii la cs? adica trucuri cu cutitu cu grenazile pls spuneti-mi si mie... au auzit ca sunt buguri dar nu gasesc nicaieri cum se fac pls help dau fuditza
Http://www.youtube.com/watch?v=uBgPCvRSsn8 cum se cheama melodia originala?
Dati-mi un program cu care sa pot pune filme pe un dvd cu tot cu subtitrare? nu nero si sa imi si explicati!
Cum se instaleaza mesingerul pe mobil dau funda
CAnd vreau sa pun o imagine pe desktop nu imi apare imi apare o imagine alba.Cum fac ca sa imi apara imaginea pe desktop? fundita
Care pagini are cartea BALTAGUL de Mihail Sadoveanu? Funodzaur la primul raspuns.
Dati-mi un program cu care sa pot pune filme pe un dvd cu tot cu subtitrare?
Cum modific numarul de sloturi. Am Dc+ + si nu merge sa trag pentru ca nu am sloturi. Si cand vreau sa ma conectez la un hub imi spune ca trebuie sa am minim 4 sloturi ca sa pot sa il folosesc. Cum setez...? (mai mult)
Cum imi fac vocea mai buna daca o am ingrozitoare?
Cum sa citesc fisierele in format pdf? E vorba despre un regulament la un concurs si e in format pdf
Buna TPU cum se face un sv de counter strike? explicatii va rog frumos sau cine poate sa-mi faca si mie unul luati id madalina_evil_girl dau fundita multumesc :*
Stie cineva un link ca sa downloadez cele mai noi jocuri full si gratis? p. s dau funda
Salut TpU! Vreau sa imi dati niste idei de jocuri hooror/shooter horror. Dau fundita :X
De ce e eroare pe metin2gx la server 3(regex) mai bine zis e inchis cand se deschide si dc e inchis?
Ce program as putea folosi sa fac dintr-un fisier audio unul video, pentru a-l putea posta pe youtube?
Of merge asa greu site-u astaseara si nu mai am rabdare am postat intrebarea acum 2 ore si nu a fost aprobata nici pana acum tot ce vreau sa stiu e sa-mi spuneti cateva lucruri pe care trebuie sa le iau...? (mai mult)
Cum ii spune la ata de sub limba? Si la ce foloseste mai exact? Sunt atatea idei aud pe ici pe colo ca unii isi taie ata aia si vorbesc sasait=))(nebuni) mai merg doi pasi aud ca daca nu ar fi ata aia am...? (mai mult)
[funda]Sall TPU. Avem de facut un referat la fizica despre telescop si trebuie sa punem pe un duplex imagini poze si sa scriem cateva idei despre telescop.Imi puteti da imagini si idei despre telescpo? ...? (mai mult)
Salut, am luat de pe net world of warcraft lich king, l-am instalat am instalat si patchul si cand vreau sa intru in joc imi downloandeaza wow cataclysm, ce sa fac? vreau sa joc doar lich king, dau...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum pot juca H. A. W. X 2 in mod offline fara sa imi fac cont la Ubisoft Game Laucher:(
Bre are cineva idee dc in loc de cosmote pe tel apare RO 06? isi cauta semnal din 2 in 2 minute. e cam stresant pentru boxele mele. care stiti va rog un raspuns! mersi anticipat
In ce zi a lunii apare revista GQ in romania?
Cum imi pot dezpili niste foi care s-au lipit de la umezeala fara a pierde informatia de pe ele si fara a le strica?
Cum pot pune un articol pe site html sa aiba si sectiune de comentari etc?
Pentru cei care folositi "Are you intrested", ca sa iti citesti mail-urile, exista vreo alternativa, sau trebuie neaparat sa-ti faci upgrate-ul?
Mai sunt 3 saptamani pana se incheie semestrul?
Nu stiu de ce la fiecare 15 sec imi apare o casuta cu o eroare unde scrie Windows -No disk si continutul este : Exception Processing Message c000000013 Parameters 75b. si cu mai multe litere incurcate,...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca atunci cand cumperi telefonbul : LG GT350 TOWN... primesti in cutie husa? sau fete de schibat culoarea? Va multumesc pentru. raspunsuri!
Concursuri hi5;;) vr. si ieu!:-*[sa fie valabile]
As vrea sa fac o comanda pe Emag.ro insa ma deruteaza faptul ca acelasi produs are preturi diferite la culori diferite si sincera sa fiu e o suma destul de considerabila in jur de 30-50 de lei ceea ce...? (mai mult)
Stie careva daca sunt coduri metin2 pentru a face skilurile de g sau p care merg?
Care stie scriptul ala care face pe site bannerele alea de votat in topuri asa mai invizibile sa zic va rog mult sa ma ajutati mersi mult www.leko.do.am
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?