Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Puteti sa-mi spuneti si mie un sit-e de pe care sa pot sa downloadez 18 wheels of steel sau alte tipuri de genul acesta?
Cum sa fac PC-ul sa citeasca si literele japoneze... adica sa imi apara niste litere japoneze, nu patratele delea.
Azi am vrut sa-mi bag 15 md pe mt2 prin sms. Dupa ce am scris totu corect am asteptat raspunsu, dar dupa am primit un sms cu you mesage cold be...Dece mi s-a intamplat? pot sa fac ceva sa-mi? (mai mult)
Ce inseamna trimitere prin ramburs FanCourier? Daca am un colet de trimis in tara, mai exact distanta Baia Mare-Bacau. Dar eu practic ii vand acel pachet celui care il va ridica. Va fi obligat sa plateasca...? (mai mult)
Jocuri misto gen half life 2 deathmatch, cs source stiti?
Cine poate sa-mi spuna si mie cam cat coasta un cablu didatic pentru imprimnta? si in ce magazine pot gasi in botosani?:d
Cine imi poate da un cont cu cc pe cooee club scrieti-mi numele si parola contului respectiv binenteles careva care nu va mai trebuie si scrieti aici la intrebare funda si o sa o dau dar mai intai lasati-mi...? (mai mult)
Stiti cum daca bandoo sau sweetim e virus?
Salut dau fundita! Cine imi poate spune la un server de metin2... Cand intru in navicat la item_proto. vreau sa se evolueze armele... de exemplu: din nimfa sa se faca divina... Si nu stiu ce trebuie? (mai mult)
Stie careva daca sunt coduri metin2 pentru skiluri? (care sa mearga)
Vreau si eu in site cu imagini gif de iarna.
Am facut o comanda pe un site si mi-a trimis coletu prin fancurier si vad ca nu ajunge am sunat si au zis ca intarzie 10 ore si azi e vineri, am sunat azi dimineata si au zis ca ajunge maine, maine fiind...? (mai mult)
Dati-mi si mie siteuri de unde sati poti face blog! plsss
Mi s-au terminat cartusele(erau de unica folosinta) si cand am vazut cat costa unul mi s-a facut rau.Stiti cumva daca imprimanta functioneaza doar cu unul?:D Ma gandeam sa-l cumpar doar pe cel negru...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste jocuri gen "red ball"? Funnnndoooooi:x
As dori sa stiu daca se gasesc usor sedii, atm-uri bancomate filiale etc ale bancii ING, in orasul Salonic din Grecia?
Stiti site-uri ca wikipedia?
Am si eu o mare nelamurire si sper ca ma puteti ajuta.:D Atunci cand sun pe cineva nu aud ce spune respectiva persoana, dar ea ma aude, insa daca introduc castile aud. Telefonul(samsung s 3500)...? (mai mult)
Vreau un site, sau mai multe, unde pot gasi toate nuvelele, romanele, scrierile Sf, poeziile etc. din cap până'n coadă! Mz mult! :*... Fundiţă, bineînteles.
Funda! Cine imi da site-uri cu,"Campia Germano-Poloneza"?
Sall am si eu un server l-am creat de curand da daca dau ip altuia nu i se conecteaza ajutati-ma 92.87.17.116:27015 acesta e ip da daca il transform in ip cu litere merge sa pun adresa
Cum sa fac points pe weeworld?
Am la dispozitie un ps2 si un internet mobil Vodafone (USB) sa as vrea sa-mi bag internetul pe ps2. Daca se poate fara sa trebuiasca sa il modez... dar in cel mai rau caz se poate include si aceasta optiune...? (mai mult)
Caut un partener pentru a scrie pe site-ul http://www.24monden.net/ articole despre muzica, videoclipuri, filme etc. Cine doreste si stie sa scrie pe platforma blogspot il rog sa ma contacteze pe messenger...? (mai mult)
Se poate opera de miopie daca la un ochi am mai multa?
dau funda! Spunetuimi si mie cum pot sa fac o prezentare frumoasa pe stardoll cu texte ingrosate scris frumos stiiti voi am incercat cu word si nu stiu cum s-o pun pe stardoll a si sa nu imi...? (mai mult)
Daca bag USB in calculator la un telefon unde imi apare in calculator ce am in telefon?
Plss Ceva linkuri de unde pot sa descarc Microsoft Power Point 2007(originala) adica sa nu fie Viewer. fundita!:x
Sall, am vrut sa-mi incarc contul de mt2 cu 15 md cu sms.Am trimis sms am scris totu corect si am asteptat confirmarea. Dar dupa mi-a trimis sms cu your message could be to an order. ce sa fac?
Dati si mie niste cinetece cu tema vecina, sau vecinu. ofer funda!
Vreau si eu sa invat coreana imi place tare mult cu toate ca nu e chiar usoara...stiti vreau site care sa se ocupe doar cu limba coreana?
Buna! Intrebare pentru cei ce joaca Metin2 : la care orci se gaseste dintele de orc, pentru misiunea cu biologul? Am omorat o groaza de orci de toate tipurile si pana acum nu am gasit nici un dinte... Si? (mai mult)
Cat e euro azi?
Cum se face media generala la o materie?
Tu cand ai daruit ultima data un zambet? http://www.imparte.ro/felicitari-caritabile/fa-o-fapta-buna
Care mi da si mie exemple de neologismee:D:D
Care-mi da si mie exemple de neologisme?
Puteti sa imi dati si mie un sfta? Defiecare data cand invat ma atrage sa fac altceva si uit ca trebuie sa invat... apoi cand insfarsit mi-am adus aminte, invat pe ultima suta de metrii! ce sa fac?? (mai mult)
Buna TPU cate grade sunt in bucuresti azi 7 ianuarie :* funda pentru primul raspuns si cel mai bun
Cine stie de unde se poate downloada un hack fara virusi pentru jocul "Lady Popular"? Dau FUNDITA!
Stie careva in ce an s-a nascut actrita Gabriela Butuc pentru ca pe google afiseaza doar ziua si luna nu si anul.
Care imi da un sait cu legi ce sa faca un major si ce nu?:) sa nu ajung la politie:))
Pentru ce sunt voturile pe TPU? Cum le obtin? Cum pot vota? :-? Fundaaaa! :-*
Buna! Am vazut pe net, ca sunt teste gen : Il iubesti.Si iti dadeau ei raspunsurile. Vreau sa stiu daca pot sa fac si eu. Ce imi trebuie sau, daca este vreun site :) :D multumesc anticipat!
Vreau sa ma ajutati cu ceva.eu cand eram mic aveam vreo 6-7 ani... mi-am facut singur o adresa de yahoo. a mers perfect dar eu vazand ca nu merge sa pun data mea de nastere ca nu aveam 13 ani? (mai mult)
Buna seara TPU. Fratele meu este in italia si are Digi TV Satelit iar contractul a expirat prin decembrie 2010. as vrea sa stiu daca e obligat sa prelungeasca contractul sau sa plateasca in continuare factura...? (mai mult)
cine imi zice si mie cum schimb parola de la hi5? fundita
Salut, care aveti nokia E63? cum vi se pare? functioneaza bine? wi-fi merge bine? multumesc
Hey care stie cu ce medie se intra la Liceul Petru Cercel din Targoviste?
Am sp3 black night de vreo 6 luni si ma joc metin2 fun este un privat am lvl 86 toate itemurile + 8 si + 9 dar nu stiu ce are cand intru pe el ma joc vreo 7-8 min si se restarteaza calculatorul am pentium...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!