Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa imi deschid un radio dar nu stiu cu! Ce trebuie sa ai sa il faci :programe, memorie, etc de ce am nevoie in afara de muzica (bani daca e nevoie etc)! Cine ma ajuta are fundita si vot!
Contul meu de pe facebook, a fost suspendat temporar, din motive de securitate. Cum se activeaza iar?
Cum pot sa aflu la tel care este numarul cel pe ascuns? funda mare :d
Care e diferenta dintre startul la rece si startul la cald? (manualul de info) help me! urgent!
De pe ce sait pot sa-mi downloadez microsoft word oridecare da sa nu fie extindere dau funda si vot raspunsuri urgente
Buna TPU.as dori sa stiu cine are dintre voi camera digitala olympus X-20.si ce imi puteti spune despre ea? cum vi se pare?
Und pot vedea episoadele din naruto new part? http://ro.wikipedia.org/wiki/Naruto_New_Part?
Hei, ajutor de la youtuberi. adica cei cu cont. eu am facut un filmulet de opt minute, nu stiti cam cat dureaza sa se incarce? crap de rabdare:|
Cum pot sa imi modific pozele dar nu dinalea de le faci pe net / eu vreau un program care sa ma faca de ex. langa o masina sau...cred ca ati inteles /
Se pot infolia cate 2 file intr-o folie?
Imi puteti da si mie versurile de la nini eso no se hace fundita
DAti-mi si mie niste filmulete 3d red cyan dar cu efectul acela fenomenal(care iese in ecran:-)):-))=))Alt fel nu stiu cum ii zice:D)nu toate panaramele care nu au nimic specia:-*fundoi pentru cel mai...? (mai mult)
Cine are cont de elita pandanda?
Am un telefon Lg shine...si cartela vodafone :). Am pribleme cu semnalul.nu stiu ce se intampla...in loc sa imi scrie "Vodafone RO" scrie "Wireless dezactivat". Am bagat cartela in alt telefon si acolo? (mai mult)
Care este diferenta dintre florin florea si florescu.(florin scrie un roman)? de mircea cartarescu.
Cum pot sa pun textul deasupra imaginii pe power point 2007
Fostul meu prieten mi-a blocat un utilizator(pe Spark) dp TPU.cum fac sa il deblochez? funda!
Cum imparti doua paie la trei magari? (paiele trebuie sa fie impartite egal si sa nu ramana nimic)
Am auzit o melodie intr-un club si ma tot gandesc la ea:| si nu oo gasesc!:( Erau versuri Oh, girl you make me fell fine when you`re movin right si erau cateva versuri mai mult era muzica
Imi dati va rog un site in care sa vad traseul fiecarui autobuz/tramvai din TM?
Am si eu un 3 webkinz un Hamster Mazin. Leu Catel! Cn vrea sa faca schimb cu mine! Dau 1funda!:D
Ce e ala un USB si cum se foloseste? este o intrebare cam "puierila" dare eu nu am folosit si nici nu stiu penu ce este, ma jutati :-D. dau fumdita P. S. cica trebuie sa imi iau unu pentru un telefon...? (mai mult)
Credeti ca vom scapa vreodata de criza?
As veni si eu cu o intrebare adresata doar celor din cultul penticostal:Am 17 ani si as dori sa merg mai departe la o facultate din cadrul militar, uni zic ca nu mai au Dumnezeu acolo si ca nu e de cultu...? (mai mult)
Hey... cine ma poate ajuta sa rezolv o problema de clasa a 6-a?(e in legatura cu lectia "marimi direct proportionale") suna cam asa... o bunica are 176 de bomboane pe cere le imparte celor trei nepoti? (mai mult)
Atunci cand suni la 112 pentru o salvare ce trebuie sa-i spui operatorului? Orasul si adresa unde ai nevoie de salvare?
As vrea sa stiu ce produse pot realiza din materiale plastice si cum, fiindca maine la scoala imi trebuie la tehnologie si chiar nu stiu ce sa fac.Am nevoie urgent si dau fundita la cel mai bun raspuns.Multumesc!...? (mai mult)
Cum Poti invata mai repede inmultirea?
Sunt in clasa a X-a si cat de curand doresc sa ma reprofilez pe mate-info (intensiv ). Am vorbit cu profesoara din cadrul liceului in legatura de diferente. bachiar mai mult mi-a recomandat sa rezolv...? (mai mult)
Cand esti singur ai vrea sa fi cu cineva cre ili placi?
Va rog ma ajutati? Stiu ca nu e bine sa-mi fac temele aicidar nu are cine sa ma ajute mama vine la 1 nopatea de la servici iar eu trebuie sa am temele facute :( :( Va rog nu ma certati :D Cum fac altii...? (mai mult)
Voi credeti ca peste tot ne inconjoara semnele masonice? dau fundita :):) spunetiva parerea plizz!
Multi o sa ziceti ca am 8 ani ca intreb dar in fine. ce e acela un ghetou o explicatie mai explicita nu ca e un cartier distrus unde se fac batai si etc. ca aia stiu si eu :) cel mai bun raspuns =Funda...? (mai mult)
Cum pot sterge un raspuns pe care l-am primit de aici de pe TPU? FUNDA
Spuneti-mi cuvinte care desemneaza realitati asociate in text lumii de la sat, respectiv lumii de la oras din baltagul de Mihail Sadoveanu, va rog.
As vrea sa stiuce parere aveti despre Chevrolet lacetti, este o masina de care tata este interesat, si vroiam sa stiu parerile voastre daca aveti(nu neaparat)daca aveti parinti care au aceasta...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un skate am niste roti de la tenisi dar nu stiu daca merge?
Care este cheia de licentiere de la avast, va rog?
Stie cineva cum poti la hi5 sa iti scrii numele de la jumatatea randului? Cam asa : http://ionydulcik.hi5.com/friend/p471708544--%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83%E2%80%83C%D7%83%E2%95%B3--html Funda...? (m
Cum pot schimba parola la imvu?
Cum se numeste pauza la teatru/proces?
in urma cu aprox. o luma am achizitionat un aparat foto de la carrefour.am garantia care este valabila. de o saptamana aparatul nu mai funcioneaza corect. intrebarea mea este unde ma duc pentru...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste statsuri de dragoste? Dau fundita garantat
Care este rolul liniei de pauza din versul" pe ceruri - un pastrav de-argint?"
Daca pe un semestru un elev are sa zicem nota 7 la purtare. semestru viitor va avea 10 si se va face media? Sau ramane tot 7?
Imi poate spune cineva despre ce se vorbeste in gargantua si pantagruel? funda:D
Buna TPU as vrea sa stiu cate grade sunt azi cel mai repede raspuns va primi funda
Am mai pus intrebarea asta o data dar nu mia rasp nimeni ...asa ca o mai pun o data. puteti sa-mi dati si mie fisa tehnologica la un produs din sticla si la un produs din cauciuc. Fisa trebuie sa cuprinda? (mai mult)
cum pot trece de e-mailu verificat la un steam ca sa pot schimba parola si sa il trec pe alt e-mail! Tin sa precizez ca mailul pe care e steamul nu i stiu parola.steamu l-am gasit in loguri! help pls...? (mai mult)
Cum dau sms cu "suna-ma"in reteaua cosmote? ca nu am mai folosit de mult si am uitat fundita:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!