Http://www.megajoin.com/video/Q0JwxfbEqks/Barn-Buddy-coin-Hack-Cheat-Working/# cum sa descarc de aici...este barn buddy coin hack cheat... va rog frumos imi ziceti de unde sa-l downlaodez, cand dau pe? (mai mult)
Cine imi da un link de unde pot download-a PhotoShop CS5? Dar sa nu imi ceara serial nou de fiecare data cand intru in el? Am unul, dar cand intru in el imi cere mereu seriale noi si stau sa le bag si...? (mai mult)
SvR 2011 cand apare si e si pentru PC? SvR=SmackDown vs. Raw
Va rog! Ajutati`ma! :(( Nu mi se mai aude sunetul! Mentionez ca am sters niste program din pc! :((Ajutati`ma! Am umblat si pe la sunet dar tot nu merg! :(( mi-a disparut si icoana de langa ceas! Cand vreau...? (mai mult)
Exista mai multe arme la delta force xtreme in afara de cele pe care le am la inceput? Cum fac rost de ele? Ofer funda!
Cum se trimite lista de la mess de la un id la altul?
Din cauza windosului 7 pe 64 biti nu imi merge gta 4 bine? zic ca am un procesor Intel Dual Core e5500 2.80Ghz, 3gb Rami, placa video ati HD 4350, 512 mb... ceva neeregula? ca imi merge jocu greu (sacadat)? (mai mult)
Buna imi puteti spune si mie de unde pot sa iau de pe internet poze pentru telefonul Samsung S5230 am niste poze pe telefon samsung care au 3 din alea nu stiu cum sa va explic sunt 3 poze lipite:)...? (mai mult)
Vreu sa bag melodii pe un CD prin programul CDBURNERXP, si nu stiu sa il folosesc.Imi spune si mie careva? :-?
Care e cel mai bun photoshop (si mai usor manevrabil:)
Credeti ca militari shopping center este deschis azi 26 decembrie?
Imi ziceti si mie cat ocupa Windows 7 instalat? Dar windows vista?
Cum se poate pune parola pe telefon GD510(LG) la mesaje! Va rog! Cea mai buna explicare
Ce/cum fac sa trec nivelul de la clopotel.ro? help me!
Cum adica "" Sa nu duci numele Domnului in desert ""? imi poate explica careva
Niste jocuri FPS sau ACTIUNE pentru un PC mediu cu placa video de 300 si ceva si procesor dual core 1.8 gh! funda!
De unde descarca snow dog' s 2. dau funda
imim spuneti si mie site-uri gen: ty-girlz, barbie,... etc?
Care este diferenta dintre 1 litru de gpl si 1 kg de butan?
Dc daca fugi si respiri pe gura obosesti mai repede?
De ce mi-a disparut SCREEN SAVER-ul?! Nu mai pot modificaa... Uita-ti o imagine, ca nu prea stiu cum sa va explic! http://d.imagehost.org/0672/123.jpg Multumesc anticipat.
Care imi lasa si mie un link un window xp (sp2 sau sp3) ce poate fi scris pe DVD?
Buna TPU. Am si eu o intrebare.Cum se face duplex la radio cu Sam Broadcaster? Multumesc
Am facut rost de id unui psiholog online si mi-a dat niste sfaturi foarte bune. Id ei e psihologul_online, in caz ca aveti o problema si vreti s-o impartasiti cu cineva.
Cum semnez un video?
Hey! la farmerama se poate ca un prieten vrea sa-mi dea bani? din ai lui?
Cum pot sa imi sterg site de pe google? Funda pentru un raspuns corect
Cum pot sa afu cine ma suna cu numar privat. daca are inportanta sunt pe cosmote. dau funda
Care e nivelul maxim la lady popular?
Ma numesc Madalin as avea si eu nevoie de cateva sfaturi in legatura cu CE POT SA FAC DE REVELION avand in vedere ca nu cred ca merge nicaieri.Acasa ce as putea face(am 2 surori)ce pot sa fac activitati...? (mai mult)
Am un Play Staion SONY model SCPH-35004 si nu imi merge sa ma joc la el De Curand am primit de la "Mos Craciun" adica mama si tata un cd de play station2 si mi-a mers cand l-am bagat dupa un timp m-am...? (mai mult)
Ce se are in vedere cu data de 13 vineri?
Sal am si eu o problema cu web-u, cand dau web la cineva se vede ceva timp si dupa nu se mai vede nimic dc? fundita pentru cine stie
O fi deschis luni la Orange Shop?
Daca ma duc la un Orange Shop pot gasi incarcatoare pentru telefoane mobile sau Creioane touch ( http://www.gsmnet.ro/cadouri/creion-touch-pen-nokia-rosu-original--11620 )?
Caut un program de editare video, care sa suporte formate precum avi, mpeg ...si sa-mi permita controlul asupra cadrului, sa pot inlocui un cadru (capatana unuia cu a altuia ). Vreau sa fac modificari? (mai mult)
Care crezi ca e cel mai tare videoclip de pe youtube?
Este adevarat ca s-au despartit Zac Efron si Vanessa Hudgens? http://www.wambie.com/tuttifrutti_us/news/VANESSA_AND_ZAC_ARE_STILL_GOOD_FRIENDS-new_en-4002.html De ce?
Ajutoor caut urgent cintecul de indiana si adrian ursu dragostea mea si nu-l gasesc nicaieri cine are adresa, puneti-mi-a si mie? ofer fundita pls
USB TV Tuner Serioux Salutare mi-am cumparat astazi de la Carrefour un USB TV Tuner. Am incercat acasa si am reusit sa pun pe laptoc driverul si softul HTTV DELUXE PLAYER, acesta fiind inclus pe cd. Acum...? (mai mult)
Cum stiu daca monitoarele LCD vad HD adica ma refer la acest lcd http://www.eflamingo.ro/magazin/online4/PC_si_NOTEBOOK/Monitoare/Monitor_LCD_Samsung_933SN_19__diagonala la acea rezolutie vede Hd?,...? (mai mult)
Unde pot vinde fotografiile? o revista, ceva? sunt amator nu profesionist... un site pentru amatori? sau cineva care cumpara fotografii?
Unde pot găsi skype valabil pentru xperia x 8? multumesc. Aş dori un link direct de unde pot descarcă. Dau fundita pentru programul valabil.
Cum pot sterge o intrebare de pe TPU? fundoaie;))
Va rog frumos ajutati-ma cu niste status pentru hi5 sau pentru mess :X:X:"> va implooor :X:X
De unde pot downloada tema asta pentru windows xp: http://static.commentcamarche.net/en.kioskea.net/faq/images/517-drf.png? Funda!
Salu, spuneti-mi va rog niste statusuri de genul ca urasc Anul Nou Craciunul mai pe scurt urask sarbatorile va rog mult.
La Nokia N97 USB-ul poate fi si incarcator pentru telefon?
Cum pot sa vad webcamul unei persoane la ym fara sa ii cer permisiunea?
Daca vrea cineva sa imi dea un cont pe lady popular de lv 4-5-6 sau mai mare sa ma contacteze pe id-ul andreeea.marya va rog moooolt si dau ********Fundita******* ...sunt online pana la ora 17:00
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului