Cine a scris dracula?
Ce trebuie sa fac sa-mi mearga samp?(((( sa downloadez ceva peciuri? sa bag skinduri pls
Ajutati-ma, la Sa Mp la un servar de samp cand dau pe el conection mi se aprinde jocu la inceput cu imagine alba... iar apoi cand dau start grame imi apare eroare la inceput cand se incarca ce imi recomandata?? (mai mult)
Salutare! Cum fac domeniu: nume.servegame.com? mai detaliat.
Cine imi da si mie hack "coduri"pentru frontierville de pe facebook dau funda. mersi fain
Cine are sa imi dea pentru. un prieten insigna la carte de vraji? Plz repede. :*
Salut ma poate sjuta si pe mine cineva sa-mi resoftez telefonul? Telefonul se aprinde, poti apela dar dureaza cam 1 minut si apoi se stinge. Poate fi de la imei? Imeiu incepe asa (12345610654321?). Nu...? (mai mult)
Gramatica si ortografia este acelasi lucru?(incerc doar ca dovedesc ceva)
Fund! In Counter Strike 1.6 am jucat odata intr-o mapa unde este foarte mica, acolo se joaca cu awp(sniper) si este o despartitura peste care nu poti trece, sunt si pereti la care sa te aperi, peretii...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie de unde pot downlaoda jocuri pe calculator de exemplu jocuri cu table sau jocuri mici daca imi spunet mai detaliat va
Cine are logitech z2300 sa dea add la id asta...Alexandra_dragutzica_2010...e pentru fratele meu nu pentru mine si lasati si voi niste commuri cam cum se aude sa scap de el:-p.pls:X:X dau funda cine ma? (mai mult)
La ce varsta poti sa faci Judo, Jiujistu, Ninjustu?
De unde pot face rost (gratis) de fonturi romanesti (Rom Times New Roms, Rom Arial, etc.
Ce este un SUV si cam cat costa
Cand faci o comanda pe internet si doresti sa iti livreze produsul prin posta, posta te anunta cand ai primit coletul sau trebuie sa verifici tu?
Care sunt cuvintele cu functie de atribut? cateva exemple multumesc :D
vreau si eu linkuri de yutube cu coloana sonara a uni film medieval:D funda la cea mai buna melodie:D
Cat costa Nokia97 fara abonament? Dar cu abonament?
Am o umflatura mare le degetu mijlociu de la mana dreapta. asta o am de multi ani si e din cauza scrisului.se stiee...si cum pot sa o fac sa dispara? sa nu mai fie?
Cine a castigat dintre F. C. Barcelona si Real Madrid.Scorul>dau funda
Ce sa aleg dintre cosmote vairy touch [ http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/HTC/T-Mobile-Vairy-Touch/tmobile_vairy_touch.jpg& imgrefurl=http://www.portalroman.com/telefoane/stire-Noi_variante_ale_lui_Touch_Diamond_2_si_Touch_Pro_2_au_aparut_pe_web__Touc
Cine face schimb de insigne? vanatoarea de vampiri? Am nevoie de tarus si puterea vrajitorului. Dau la schimb tulpina de trandafir, soare(2dubluri), apa sfintita!
Am un virus in calculator care trimite la toata lista de mess acest mesaj " is this you? http://facebookh.net/profile.php " am McAfee si nu il gaseste.am dezinstalat yahoo messenger si l-am reinstalat.si...? (mai mult)
Ce este hernia de disc si cum se dobandeste? Prin prea mult sedentarism? sa nu va influentez :)).
sunt noua la lady popular si nu stiu cum se fac monedele pentru cel mai un raspuns funda cum se fac banii>?
Dau cont pe GX lv 71=war/mental otelle, ninja=68/arc otele, saman 70/zmeu, otele, sura 59/arme magice, si pe el are otele :X:X:XToate caracterele sunt pe acelasi cont! Dau contul, pe cont metin2...? (mai mult)
Stie cineva cand se aprind beculetele (in Bucuresti)? Anul trecut parca le-au aprins de 1 decembrie. Mersi aniticipat :).
Ce sa ma fac? Prietena mea cea mai buna se drogheaza...adica vrea... cu joint si o sa incerce maine. si imi zice sa merg si eu cu ea.:-@ Sincer mi`e cam frica:)) Ce sa fac? help :o3
Vreau urgent coduri de la vanatoareadevampiri.Am nevoie de puterea vreajitorului si oglinda. Daca vreti la schimb, am usturoi
Unde gasesc melodia asta si in portugheza? http://www.youtube.com/watch?v=OGsSsUb35r8 sau macar negativu sa fie acelasi si in portugheza nu ma intereseaza ce zice:o3 Fundaaa>:D
Cand a aparut statul roman? care sunt primele state aparute?
Dati-mi si mie 10 materiale conductoare va rog! funda :x
Cumpar cont pe mt2 ro lvl 45+ sa aiba iteme +9 sa aiba iteme cu 1500-2000pv sa fie pe server lupus regat galben ma puteti contacta la id:mnb753@yahoo.com
Unde pot gasi si eu tigari la pret redus. nu ma intereseaza daca sunt de contrabanda sau nu. vreau sa cumpar cateva cartuse. cine are sau stie vreun prieten care se ocupa cu vanzarea tigarilor sa-mi lase...? (mai mult)
Pe ce program este el clasico barca-real.ms
Daca cineva iti da ignore trebuie sa iti apara si tie ca ti-a dat ignore? Si inca ceva daca cineva e pe invisible numa la cineva din lista poate sa vada ce ai la status?
Va rog ajutati-ma ...de cateva zile tot incerc sa dau raspunsuri la intrebari dar nu reusesc. am inteles ca dupa ce dai click pe raspunde ti se deschide o noua pagina cu raspuns tau si alte reguli, dar? (mai mult)
Cum se trece ultima misiune la Shrek 2? aceia cu vrajitoarea, cand da in mine cu vraja eu dau cu sabia si merge inpoi in ea, licorile nu functioneaza nu stiu cum so trec, ma puteti ajuta? un video ceva?...? (mai mult)
Fundatia cultural stiintifica din constanta este acreditat?(liceul concord) dau funda
Cine face schimb de insigne pe vanatoarea de vamp?
Buletinul prietenului meu este la mine si el este plecat la Bucuresti si m-a rugat sa-i fac un abonament la cosmote dar nu stiu daca am voie sa fac in lipsa lui (zice lumea cai furat buletinu:)) ) se poate...? (mai mult)
Hey salut TPU, am am o itrebare urgenta, ofre fundita :) pentru cine imi zice cel mai bun translator online, care traduce fiecare propozitie si cojuga verbele, exact asa cum sint ele. Ajutoor! ofer...? (mai mult)
Cand s-a creat TPU si cum i-a venit ideea celui care l-a creat? (As prefera sa-mi raspunda Raluka, deoarece cred ca ea e aceea);))
Ce inseamna a.ca.a? Funda
Cum pun si eu o textura peste un text in photoshop cs3, daca puteti sa ma ajutati cu un tutorial (de preferat video) sau sa imi explicati. sa fie cat mai clar ca sunt incepator. mersi anticipat :d
Buna mi-am facut cont pe karaoke party si nu stiu ce s afac microfonul meu nu merge... l-am bagat in spate la unitate si tot nu merge ce sa fac?
Daca te suna cu anonim de pe o cartela pe o alta cartela se poate afla? sau daca te suna cu anonim de pe o cartele pe un abonament?
Maine ma duc cu o fata... vrea sa incerce un join [prima data] si vrea sa o filmez. Care o sa fie efectele dupa ce trage...ca sa stiu la ce sa ma astept:) ?
Cum sa cresc masa musculara a antebratelor mele? rog pe toti cei cu experienta in domeniu, practicanti de culturism care pot veni cu un program de antrenament sa imi dea cat mai multe sfaturi.multumesc...? (mai mult)
Cum se foloseste programul AutoClick la Barn Buddy? Dau funda :x.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Shin0bi întreabă:
Bogysa întreabă:
archenemy întreabă:
StefanDrg întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!