Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Iulie 2025 sunt:
Mama vrea sa isi scoata pietrele de la fiere cu ajutorul unei retete naturiste contine ulei de masline grefrut si sulfat de magneziu. A mai incercat cineva sa isi scoata pietrele de la fiere...? (mai mult)
Urgent! Funda. Poate ca am mai pus intrebarea asta odata, dar am primit un raspuns care nu prea "mi-a fost de folos". Poate voi imi puteti da unul mai bun... La WWE Raw Wrestling, cand un wrestler imi? (mai mult)
De unde pot cumpara apa oxigenata?:o3 si pretul daca se poate:)
Stie cineva vreo firma de livrat pizza. care livreaza si in ilfov (stefanesti)?
Cine poate sa`mi ofere si mie niste informatii. peste 2 saptamani plec cu avionul in qatar si voi face escala la instanbul, este prima data cand plec cu avionul, vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
Funda! spuneti-mi si mie un site unde sa`mi creez teme pentru samsung s5230! Fundita!
am o problema cu fifa 2008 nu merge.cand iti scrie:press any key apas si imi da o eroare si cu patch de echipe romanesti merge. dar eu nu vreau patch. ce sa fac?
Cum se cheama acel program care iti schimba pozele de pe desktop la un anumit interval si iti pune poze care tu nu le ai in pc? :D
Sall all, sunt din Comuna Ghindeni jud. Dj. si vreau si eu un fular cu rapid bucuresti :X! daca stiti de unde pot lua ( online) pls add rapidist_pana_la_moarte96 mersi
Bunaa! Am si eu o intrebare?! Ce inseamna "shawty" in engleza? Am auzit si in melodia lui Justin Bieber - Eenie Meenie sau in melodia Flo Rida Ft. T-Pain -Low
Salutare! Cum pot rezolva login bug la un server d emetin prin hamachi? Eu ma pot conecta dar la ceilalti le ramane mesajul "conectare in curs" Funda
La FireFox cum fac sa fie ca la Opera, adica sa nu imi mai memoreze cuvintele care le scriu la logari/search/email etc. De ex: Ma loghez pe Hi5 cu numele RainingBlood, iar cand intru iar pe Hi5 si dau...? (mai mult)
Cum imi schimp(cum ar veni avatarul) la hi5?
:x cum se numeste acel program care iti arata diferite temperaturi din pc de ex: temp la HDD sau la procesor?
Singurul cuvant pe care il pot spune este numai cuvantul "numai pot". Am momente, am zile cand numai rezist.De azdimineata ma cert incontinuu cu mama. [sa exclam ca parintii mei sunt despartiti...? (mai mult)
Cine stie emisiuni ca Nini sa ma cintactese pe idul:contact_emisiuni
In kickboxing exista centuri? Poate cineva sa mi le clasifice si sa`mi spuna cum se desfasor examenele va rog frumos? fundita
Salutare! Am un server no-hamachi de metin2. Nu ma pot conecta pe el, pagina de inregistrare imi spune asa: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '89.42.201.100'...? (mai mult)
Heyy! As vrea si eu sa stiu, femeile pot avea permis de port arma? trecuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si barbatii?
Dece ursul nare coada iar a vulpii e prea lunga?
Cui ii place imaginea mea sa zica cine zice primul fundita promit
Am si eu o intrebare se poarta cagule de carnaval?
Cine vrea sa fie prieten cu mine pe www.vanatoarea de vampiri.ro ca am dubluri o gramada
as vrea o harta pentru a arata cum se ajunge la complexul europa... din bucuresti;)o harta pentru a putea fi pusa pe site
Cum se face un DVD bootabil? stiu sa fac CD bootabil cu optiunea Cd Boot da Dvd? ma poate ajuta careva?:D dau funda
Dati-mi id-ul vostru mai jo dau fundita prinului promit
Problema Maaare Metin2 : Am lv 33 si AVEAM gradul Bun cu vreo 6500 si luptam pe acolo cand a venit una de 27 care se tot baga in lurele mele si am stat asa vreo 20 min si la un moment dat m-am pus pe liber...? (mai mult)
De unde as putea sa downloadez programul Power Point? sau exista deja in fiecare calculator? daca da, cum pot sa-l deschid? va rog, ajutor. :o3
Spuneti-mi si mie un MU ONLINE la care fac level foarte usor, puncte multe pe lvl, drop si exp mare... funda
De ceva timp m-am jucat putin cu calculatoru~! Adica am luat dupa net cateva teme pentru windows xp sh mi s-a dereglat bara de start! Nu`mi place culoarea ei ( e gri ) sh felul! Am incerct sh...? (mai mult)
Ce inseamna" to whisk"? am cautat in dictionar dar nu i-am gasit intelesul:( probabil nu oi fi cautat eu bine...:-? plz ajutati-ma:D funda la primul care raspunde:X
Salutare! Azi am stat toata ziua sa fac un sv de metin prin hamachi... Merge pagina de reg la toti din reteaua mea de la server, dar ma pot conecta doar eu. La ceilalti le spune ca nu se poate conecta? (mai mult)
Cine se joaca pe vanatoarea de vampiri caut niste gameri sa fac schimb de insigne.Am o dublura.Insigna soare si tulpina de trandafir. Daca sunteti interesati lasati un raspuns.
Intrebare pentru cei care joaca smallworlds si au ceva experienta(Am 900 de gold si vreau sa imi iau casa de 2100 cum sa mai fac gold? 500 gold i-am facut ca am invitat un prieten si a facut 1000 xp dar...? (mai mult)
Cand se deschide patinoarul din Braila?
M-am uitat la vizualizare profil si am vazut la punctaj "raspuns considerat amuzant" cum pot vedea ce intrebare a fost?
Unde pot gasi un referat cu Pestera Muieri, da nu vreau chesti de pe wikipedia
Care stie un mt in care cresti repede nu ca pe ro? Va rog ziceti-mi, dau fundita.
Imi zice si mie cineva niste jocuri mai deosebite(de fete)? Nu conteaza daca trebuie sa imi fac cont. Cele mai multe si mai frumaose jocuri vor fi rasplatite cu o fundita:*:*
Cine e din Galati la liceele LMC, Cuza sau Pedagogic spuneti-mi si mie va rog cum e ca eu sunt a 8a si vreau la unul din astea 3. In ce consta uniforma? E greu? Profesorii sunt rai? FUnda.
La scoala stiu bine engleza cat, de cat. Dar vreau sa stiu mai bine engleza, mult mai bine.Si vreau sa-mi dati ceva un site sau ceva de genu ca sa o pot invata bine :D.Nu vreau ceva de genu "...? (mai mult)
Cum pot achita factura de la Avon? Unde trebuie sa ma duc?
Pentru cei ce au jucat prototype pe ce apasam ca sa dezactivez detectoarele alea ca am uitat? va rog
Cum bag subtitrare la mv2 player...fiti foarte expliciti pls...ms anticipat
Cine stie cum sa editeze o melodie?
Buna TPU.am o intrebare pentru voi. voi ce ati face daca lumea, vecinii va barfeste sau va vorbeste de rau de ceea ce nu ati facut niciodata. cedati in fata lor? sfatuitima si pe mine va rogggggg! voi...? (mai mult)
Cam cat ar costa un cablu de date de sony ericsoon nou?:)
Ma doare capu` foarte tare, ma ia ameteala si am tari de greata:-ss Ce patila sa iau help. De 2 zile sunt asa
Unde pot gasi aparatele pe care le-a prezentat d-lul EMIL STREINUL la emisiunea lui Oreste?(26nov)
Cine a iesit de la dansez pentru tine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
JCDenton întreabă:
StefanescuDaniel întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!