Stiti niste siteuri tari cum ar fi hi5, facebook, twitter...si altele.
Unde pot gasi cat mai multe informatii despre festivaluri? Ex: Festivalul de muzica usoara din mamaia, cerbul de aur, eurovision, festivalul roman de folk... si mai era un festival unde oamenii? (mai mult)
Poate că a-ţi jucat ultimul NFS Hot Pursuit vreau să ştiu şi eu dacă aveţi playlist-ul sau dacă ştie cuneva cum se numeşte melodia care cântă la început. Vă mulţumesc!
Care-i faza cu own la hi5?
V-ati facut cont de facebook email? (adica @fb.com) Merita? Avantaje si dezavantaje?
Imi spuneti niste poezii simple de craciun, pentru niste copii mici, mai mult pentru mos craciun? mersi
Cine stie cum pot sterge id de mess dau funda cine stie primul raspuns
Hey! doresc sa instalez noua versiune de MSN 2011 si aplicatia Win32 nu ma lasa. ce sa fac in acest caz, caci versiunea de msn anterioara nu mai functioneaza habar nu am de ce.
Cum se foloseste fraps. cel mai detaliat raspuns, pas cu pas primeste funda
Cine imi da si mie o lista a expertilor TPU / adminilor? :x :x:x FunDa :x:x
Sunt noua pe aici :) si vreau sa stiu cum se da funda?
Hey! Cum pot sa dau fundite? Stiu ca e o intrebare stupida dar tocmai mi'ai facut cont.
Ce parere aveti despre reincarnare? credeti in asa ceva?(curiozitate) :)
Hey, spuneti-mi si mie ce programa trebuie ca sa scot muzicaa de pe net? ca am realplayer dar scoate numai video, va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat, dau funda. mersi anticipat :*
m-am uitat duminica seara la land of jokes pe protv si era o faza cu tiganii si pe sfarsit era o melodie care suna cam asa "ne place viata, ne place viata hop hop " am vazut si titlul jos "land...? (mai mult)
Cu ce program pot sa filmez pe calculator. MUlte exemple. funda
Aveti expresii frumoase despre iarna? Dati-mile si mie, va rog!
FUNDA! Buna TPU. uite eu am cs1.6 si codul aimsilent. dar de la un momendat nu mai merge sa-l pun. caci cand il acceitvez nu mai ma lasa sa intru inapoi in cs ci doar imi iese va rog ajutaima FUNDA!
FUNDA! cum scap de un wallpaper din acela "miscator" adica d'alea wallpapers animated repede, va rog
Salut, stiti vreun program cu ( virgula ) care pot sa sterg continutul unui DVD? am nevoie de un sfat rapid si bun! FUNDOI!
Cum se pune la indirect speech propozitia: Nail said, Bungee jumping is the biggest thrill. I have ever experienced. Am nevoie doar de un model ca apoi stiu face :)
De ce nu vor unii oameni sa foloseasca Google inainte sa puna o intrebare?
Cum sterg un raspuns postat de mine pe TPU?
Hei. Am si eu o intrebare. Semnele de mama care apar ca stai prea mutl la soare sau in timp. Cum pot fi tratate sa dispara? Nu exista nici un remediu babesc, natural? Doar prin operatie se poate? Multumesc...? (mai mult)
Cum pot sa imi aflu parola la yahoomessenger
Puteti sa-mi dati un site cu polisuri grecesti siharta cu ele?
Stie cineva daca exista un utilaj de cules catina, daca da unde pot gasi.
Tocmai am descarcat pes 10 si cand vreau sa-l instalez mi se blocheaza calculatorul. Ce sa fac sa nu se mai blocheze
Buna![Funda] Stiti ce program are Magazinul Fiscului din Zarnesti?/ brasov :d
prietenul meu m-a intrebat daca o facem la patrat! ce inseamna asta? oare la ce se refera?
Tocmai am descarcat pes 10 si cand vreau sa-l instalez mi se blocheaza calculatorul. Ce sa fac sa nu se mai blocheze?
Am nevoie de cineva urgent, am nevoie sa scriu ceva, lasa-ti un id de mess, explic mai multe pe messenger
Spuneti-mi si mie va rog un site unde pot gasi bilete ieftine de avion. Multumesc
Am un telefon kp501 si nu pot baga videoclipuri in format 3pg. il pot seta sa pot baga si alte formte?
mi-am facut de curand un cont pe twitter si nu stiu daca se poate seta in limba romana.ma puteti ajuta?
Buna de fiecare data cand deschid calculatorul imi deschide automat un folder "nvidia" de ce? cum fac sa nu imi mai apara?
Cum pot schimba adresa de la url blog?! Am incercat prin editare profil si apoi sa bag o alta adresa si nu imi schimba, de ce?! Ma poate ajuta cineva?! Sunt noua pe acest site.Ms!
Am maaaaaaaareee nevoie de ajutorul vostru! Deci dna noastra de romana ne-a zis sa ne interesam cum se numesc evantaiele alea mari cu care danseaza chinezoaicele! Ne-a zis ca atunci cand se desfac (fiind...? (mai mult)
Cum imi fac o adresa de e-mail pe facebook? adica xxxxx@fb.com
Am un laptop sony vaio vgn-cr13t, am instalat un windows 7, si n imi mai mergea dvdrw, apoi am downloadat un windows vista, a mers bine ceva zile tot la fel nu imi mergea dvd rw, i-am dat restart intr-0...? (mai mult)
Cum sau unde pot vedea toate site-urile accesate pe internet daca acestea sunt sterse de la recent pages? Astept raspuns urgent! Va multumesc!
Buna am si eu o problema, mi-am cumparat un webcam nou Microsoft Webcam LifeCam VX 700 si cand vreau sa dau web cuiva, imaginea este neagra... dar totusi daca vreau sa fac poze cu ea pot...ma poate? (mai mult)
cine imi zice o programa cu care sa pot face filmulete din poze?
Hei tu ce ai face daca esti la mtitica 1)Iti petreci viata la mititica 2)Scapi de la mititica 3)Citesti o carte si petreci viata la mititica Io as alege 2 sa scap de la mititica
all.:d o sa va para putin deplasata intrebarea mea. dar(nu pot sa cred ca fac asta) nu stiti care este nr lui mos craciun de pe pro tv...:d am o sora mai mica si vrea si ea sa sune.:d daca stiti imi? (mai mult)
Ce se poate intampla daca nu schimb buletinul la timp? Adica eu fac 18 ani in decembrie si nu vreau sa il schimb atunci, vreau sa il schimb in februarie-martie
.. daca tin dieta si nu mai mananc nmic dulce numai fructe si legume, fac exercitii/sporturi:fotbal, rugby, inot si merg la sauna o ora pe zi pot slabi 10 kg intr-o saptamana?? (mai mult)
Cum pot trimite sau suna pe cineva de pe internet fara sa dau bani?
Buna TPU/ce haine de firma in afara de puma, nike, adidas, D&G, lotto. kappa, armani
Cu ce program pot filma pe calculator fara lag. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
danpopa777 întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
timotei08 întreabă:
JCDenton întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.