Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum se acorda fundita :D?
Buna as avea s eu o intrebare cum as putea sa imi recuperez parola de la hi5 mi sa spart de curand hi5 si nu mai pot intra ce as putea face va rog ajutati-ma:):):):)
Buna TPU. As dori sa imi dati un sfat. Nu am nici o idee ce cadou sa ii cumpar la iubita mea de sarbatori, va rog dati-mi niste idei dar in afara de parfumuri si haine ca nu stiu ce i-ar placea. Daca...? (mai mult)
Vreau si eu o poezie frumoasa compusa despre iarna fundita
Cand o sa vina alocatiile pentru cei de 18 ani ca nu mi-a venit din iulie si-am depus cerere si banii de liceu cănds au de gand sa ni i dea>>?
Dau funda.Cate numere de forma 1xy, x=y sunt divizibile cu 10.
am si eu o intrebare despre folder. Nu stiu ce sau cum s-a intamplat, insa atunci cand dau dublu click pe un folder oarecare mi se deschide o fereasta cu search nu continutul folderului respectiv....? (mai mult)
un filmulet cu mine s-a pus pe youtube dar fara voia mea... ce pot face sa fie sters?
un film s-a pus pe youtube cu mine... dar fara voia mea... ce pot face sa fie sters?
Cum pot sa imi sterg cautarile de pe Google Chorme? Funda pentru primul raspuns care functioneaza.
Ce net pentru laptop imi recomandati? ala de la cosmote de 12 euro pe cartela e bun?
Va rog frumos dac stiti cum se sot petele de pe parchet. M-am vopsit si de pe par mi-a cazut vopsea rosiedin par.Am sters, dar tot a ramas imprimat.Va rog sa-mi spuneti cu ce ies petele, multumesc.
Ce ar trebui sa scrie mama mea in nu stiu ce declaratie ca am fost acasa joi si vineri din cauza unor probleme pentru ca diriginta sa imi motiveze absentele? Scuze daca nu m-am eprimat corect! Multumesc...? (mai mult)
Mi-am pierdut lantisoru de argint la care tineam f. mult sh imi placea... l`am caut acasa aproape peste tot./si ma gandeam poate e pe la scoala. dar oare mai am sanse sa-l gasesc?
Am o intrebare : De cand mi-am reinstalat windowsul, nu mai pot folosi deamon tools. Pun imaginea si cand sa o montez, nu merge. Ce as putea face?
Vreau si eu idei de prezentare a unor proiecte sau studii de caz. de exemplu prezentare in powerpoint sau fimulet...
BenQ-Siemens E61 are Bluetooth daca da unde ca nu-l gasesc?:D multumesc mult ca as vrea sa`mi bag si eu o melodie pe tel.:) mersi daca se poate raspunsuri rapide :)
Ziceti`mi idei de niste id... vreau sa`mi fac unu nou si n`am idee...sa fie si ceva cu kami, roberta sau robee prin el, e numele meu, infinee. funda pentru cele mai fainee!
De ce nu primesc un email de confirmare a contului pe www.4tuning.ro? Ieri mi-am facut cont dar nici acum nu am primit email Ce sa fac?
La jocul lady popular cum imi fac si eu casa si ma imbrac? Am facut cumparaturi dar nu stiu unde le am, am dat la lucrurile mele si imi apare doar mancarea care am cumparato! DAU FUNDA!
Care este cel mai urat lucru care vi s-a intamplat pana acum?
Care este pentru voi cea mai naspa sau "scarboasa" reclama pe care a-ti vazut-o vreo data la tv? Pt mine cea mai scarboasa este aia cu "ia acum un yople si gusta ca este ultra delicios", e scarboasa rau,...? (mai mult)
la telefonul Samsung B3310. pot sa pun cod la mesaje? Daca da, cum? Va rog explicati...
Unde pot gasi imaginea din "filmuletzul" sau "Tutorialul" acesta : http://www.youtube.com/watch?v=IdXq1JHK8Tc&feature=related?
Hei all:-? Cum as putea sa scriu colorat atunci cand las com la hi5?:-? hm?
Este adevarat ca de maine incepe al 3-lea razboi mondial? eu nu cred :)
Jesus Christ! O prietena de-a mea si-a scapat telefonul in WC! De necrezut! Credeti ca va mai functiona vreodata? Ce poa' sa-i faca ca sa functioneze din nou?
Care dintre voi are id de persoane celebre? Adica presupuse id desigur. Vreau sa ma joc si eu cu acele persoane care isi bat joc de altii! :P ( Poate sa fie si din Romania si din America. da nu din...? (mai mult)
Cum iau un film de pe youtube si il pun pe desktop? am de facut o prezentare pentru la scoala despre un oras, si am gasit un film pe youtube ce e potrivit, dar nu stiu cum sa il pun pe desktop, ca...? (mai mult)
Am un nokia 5310 XM si nu se mai deschide( adica imi apare doar ecranu alb), am progamul de reinstalat softul dar cum fa ca imi gaseasca progamul telefonul va rog sa-mi spuneti daca stiti.
Cum se numeste site-ul acela in care apare corpul uman, il poti invarti, mari, si apesi pe o anumita zona a corpului si iti spune toate durerile? :D funda
Ce fel de cutremure apar in Romania?
Imi crie-ti si mie 5 randuri despre IOANA D' Ara :D plzz
Sall! TPU am si eu o intrebare cum pto pune microsoft word 2003 an limba romana adica sa sacriu cu a, a, t?
Care are o invitatie www.iplay.ro Dau las schimb alceva.../Sau ma ajuta sa`mi fac cu account trial ca eu nu reusesc:( add Y! M :gaby_css09
Ma puteti ajuta si pe mine? imi puteti spune ce inseamna familie monoparentala?
Pentru inceput: as vrea sa fac un proiect am nevoie de urmatoarele programe: -un program de pus melodii in filmare -un program care sa filmeze dekstopul bine (parca era videocam 2... nu mai stiu) vad? (mai mult)
As vrea sa-mi cumpar o pereche de ghete Clujana, dar pana acum nu am gasit decat 2 modele acceptabile in ceea ce priveste aspectul si din care sa aiba numarul meu. Primele costa 70 de lei, deci presupun...? (mai mult)
Stiti de ce a afirmat Nicolae Iorga ca obstile satesti erau numite "romanii populare" [cu accentu` pe "ii" de la romanii]?:D
La juramant trebuie sa spui toata poezia DESTEAPTA-TE ROMANE sau doar alea 4 strofe care sunt cantate in imn? FUNDAAAAA
Ce materi se fac la profilul economic?>Fundita
Care stii un link pentru a descarca power point 2007. Imi trebuie cat mai repede. Ms:*
Unde si cand a fost bublicata poezia aceeasi floare de adrian paunescu? urgent
Hei sunt noua aici imi puteti spune cum pot da fundita si sa imi schimb avatarul;;)Fundita
Salut TPU:) Deci ati vazut la barn buddy atunci cand vrei sa furi recolta sau cand ii uzi vecinului tau plantele apare ceva scris de exemplu atunci cand ii uzi o planta scrie in dreptul pozei pe care o...? (mai mult)
Hey! vreau sa devin reprezentant avon dar nu am 18 ani. Ma poate ajuta cineva? Dau fundita. Mersi!:*
Este adevarat ca maine e sfarsitul lumii :-s ca am vazut la stiri... Eu nu prea cred in prostii d-astea dar zilele astea (04.11-10.11) au fost 27 de grade ziua si 20 noaptea in orasul meu si asta-seara? (mai mult)
Nu stiu pe ce am apasat dar am dat click pe Microsoft Word si a disparut programul de pe ecran. Parca ar fi fost sters. Si nici in Recycle Bin nu il gasesc. Ce s-a intamplat cu el? Si daca intr-adevar a...? (mai mult)
Cum fac puncte?
Cine a citit fabula ciinele si catelul de grigore alexandrescu? Imi trebuie arhaisme si termenii populari din fabula
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?