Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
imi amenajez apartamentul si va intreb daca imi puteti da niste site-uri, sfaturi, idei, link-uri de amenajari interioare.va intreb pentru ca nu am f mult timp sa stau pe net. si reviste am tot...? (mai mult)
Cand incerc sa-mi aprind celularul ecranul ramane stins si scrie TEST MODE? de ce? am scos bateria de multe ori am bagat-o din nou am incercat sa-l aprind si nimic, cine stie sa-mi spuna ce trebuie sa...? (mai mult)
Pentru cei care sunt din sibiu:imi puteti spune cateva restaurante unde as putea merge in noaptea de revelion.nu cluburi.sa fie ceva dragut.nu trebuie sa aiba si cazare.doar masa de revelion.multumesc
Hei...am intreat in concursul kubeti vanatoare de vampiri.si aas vrea sa ma ajutati:cine are niste coduri pentru insigne.id blaxy.blaxy:)
Cum se reseteaza un flash player?:9 va rog spuneti-mi sau dati-mi un site unde scrie va rog sui spuneti-mi mai babeste ca sa inteleg dau fundita.
Care e indiciul de azi la concursul de pe discovery?
De ce nu sunt auzit cand conversez cu cineva pe messenger?
Unde pot sa imi... polizez ecranul de la blackberry? s-a zgariat.
BNR: Care este cantitatea de aur aflată în ţară? Cât şi unde se află restul din rezerva de aur? http://gandeste.org/general/raspunsuri/13566
Am o intrebare din curiozitate :Cum isi publica Paunescu singur cartile? cala televizor asa zicea. ca nu vroia sa mai plateasca 90%din castig editurilor.
Cum se numea episodul ala din vacanta mare, cand leana ajunge pentru.prima oara la mall si zice:avea popa dreptate ca daca ma culc cu el o sa ajung in rai.va rog... ca am murit de ras la el
Vreau si eu sa imi instalez Counter Strike. Ce ar trebui sa fac? De unde il downloadez?
Neata TPU vreau sa ma apuc de un sport (volei, handball de exemplu) dar nu stiu unde as putea sa-l practic, sunt din Bucuresti, la mine la scoala nu se organizeaza chesti de genu. Aveti vreo idee?>Fundita...? (mai mult)
Cat costa un SIM pe orange?
Cu ce se ocupa un Tehnician debug? Multumesc.
Exista in Bucuresti cursuri de limba coreeana? cat de bune sunt?
Buna :) ajutati`ma si pe mine va rog cu un studio de poze din astea profesionale da mai ieftin va rog... dau fundita :X:X
Dar de ce la ecuator ziua este egala cu noaptea tot anul imprejur? am nevoie urgent de raspuns :( va rog mult, dat-mi ceva idei, acord FUNDA
Stie cineva ce observatii ne demonstreaza ca pa Luna are loc succedarea zilei si a noptii( adica ce lucruri ne demonstreaza aceasta)? va rog mult, ajutati-ma, dau FUNDA neaparat
Din spectacolele realizate de vacanta mare si pune pe youtube majoritatea, tin minte ca m-am uitat la o o filmulet de asta, tot spectacol live in care incepea printr-o parodie "Este chelu', e tembelu"...? (mai mult)
Cine stie unde pe globul pamintesc ziua este egala cu noaptea tot anul imprejur? si de ce? va rog mult ajutati-ma, dau FUNDA
Va rog sa-mi spuneti un sait unde pot sa schimb pozele. De ex: culoarea, fonul.
De ce majoritatea utilizatorilor TPU nu stiu sa scrie corect romaneste?
mi-ati putea sa-mi dati un site in care sa trag si eu videoclipul Andrei "something new" pentru telefon(mentionez ca am mobil lg ku380, daca trebuie)
Cine stie un sait de hackeri de unde pot invata cateva lucruri?
De ce nu are mai nimeni semnal la telefon? In plus si internetul incepe sa cada foarte des. De ce?
Buna :) Vreau si eu ideei multe pentru ce as putea pune la hi5, la rubrica "Despre Mine"
este adevarat ca s-a spus mai demult la tv ca o fata/baiat s-a nascut in 10.10.2010 la ora 10:10 si 10 sec? daca da, este adevarat ca o sa aiba noroc cu kila?:)))) sau e doar un zvon? ...? (mai mult)
Am o problema cu yahoo. Se pare ca scriu eu ce scriu iar dupa ce dau enter nu imi apare in casuta de sus ce am scris dar celui cu care vorbesc ii apare, si cand raspunde( cel cu care vorbesc ) nu pot sa...? (mai mult)
Buna :) Ce as putea face pentru a avea mai multi vizitatori pe profilul d la hi5? Uitati'l : http://allyskumpik.hi5.com/ :D
Am imprimanta Canon 190 si de ceva timp am ramas fara tus:(( si acum nu mai vrea nici sa imi scaneze :( este din cauza tusului sau are o problema imprimanta? daca stie cineva sau aveti aceeasi imprimanta...? (mai mult)
Buna :) Cum as putea la hi5 sa am o rubrica "Jurnal" cu este aici : http://hi5.com/friend/p208922959--%E2%99%A5%E2%98%BB%E2%97%8F%D1%94%Eu%B9%93%Eu%B9%8F%20%D0%BA%Eu%B9%80%Eu%B9%94%E2%97%8F%E2%98%BA%E2%99%A5%E2%84%A2--html?...? (mai mult)
Buna :) Cum as putea la hi5 sa scriu colorat la despre mine?
Sault! Cum dau funda:d daca explicati bine dau funda mersi pop:*
Cum e la LER (liceu eul emil racovita)? exista profil mate info? cum sunt profesorii?
Cum imi pot dezinstala sweetimul?::| please raspunsuri.:((
In "Planeta celor doi sori" de ce apare substantivul soare la forma de plural?
Cand va fi gata Autostrada Arad-Timisoara? (sau cand ar fi trebuit sa fie gata)
Pe data de 8 noiembrie isi serbeaza numele si angelica angela etc? ca eu asa am inteles:D
Sunt jucator counter-strike, si as dori sa ma ajutati cu ceva. Am tot vazut pe pereti in cs scris nume (tato) fara sa contina intr-un patrat as vrea oare sa-mi spuneti cum fac asta am intrebat...? (mai mult)
Va rog spuneti niste jocuri de strategie.Va rog nu postati jocuri de actiune!
Imi poate explica si mie la ce imi poate folosi examenul ecdl? sau in ce consta proba orala la bac la informatica (eventual daca imi poate lasa cineva un id de mess pentru a ma lamuri ), chestia e ca nu...? (mai mult)
Cine stie sa foloseasca cat de cat sony vegas sa-mi lase un id, sau macar sa-mi de-a niste informatii de unde as putea descarca niste proiecturi facute?
Ce site-uri cu tonuri de apel stiti pentru samsung c3010? sau sau site-uri pentru telefoane samsung stiti?
OFER FUNDA Salut TPU! Am si eu o intrebare pentru voi...Am laptop care are vreo 10 ani si a inceput sa nu poata sa mai instaleze nimic, nu mai pot sa vad prea bine videoclipurile(le vad ca pe poze)si am? (mai mult)
Vanatoarea de vampiri-Kubeti...Mai am nevoie de următoarele insigne pentru a completa colecția: "Tăruş", "Tulpină de trandafir", "Săgeată de argint", "Soare". Ai dubluri? scrieti-mi pe privat daca? (mai mult)
Stie careva cum se expune un fisier pe internet? Spre exemplu un fisier index.html. Stiu ca adresa va fi ceva de forma http://ip/index.html, dar nu stiu cum fac sa si functioneze. Ceva imi scapa... Mersi!? (mai mult)
Cum scap de scoala? Inafara de chiulit, ca n'am de unde sa-mi iau temele;]]. Funditaaa.:P
Salut.Am si eu o problema cu Messengerul.Deci, altii au avatarul(imaginea) mare, adica aia de la profil, cand vorbesc cu ei a mea se vede micuta iar a lor mare.Imi puteti spune si mie cum o pot face mare...? (mai mult)
Cine a inventat stergatorul de parbriz?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!