Nu imi merge control panel? ce ma fac? numai network option si fonts merge > imi puteti spune si mie rezolvarea? dau funda
Nu am iesit din casa de ceva timp, as dori numerele de la click mania de luni pina azi.multumiri anticipate.
Unde gasesc si eu fiole de regent?
, Cine Imi Da Si Mie O Licenta De TeamViver Fara Sa Spuneti Ca E piraterie De Gen. Astept Raspuns >>Dau
Care sunt avantajele si dezavantajele unui profesor?
As dori sa stiu ce sfinti au sfintele moaste in Romania :D
Buna cine imi spune de unde pot sa descarc driver pentru webcam kd-1306.
Salut, as vrea sa imi spuneti si mie siteuri de unde pot sa iau photoshop cs4 extended portable? :) mersi
Cum as putea sa imi repostez o intrebare ce mi-a fost raportata? Mentionez ca nu era obscena sau spam sau ceva asemanator ci pur si simplu din rautate mi-a fost raportata :|
Am uitat cum sa schimb tonul de sms la samsung corby, cei care aveti ma puteti ajuta va rog? funda :)
..imi puteti spune si mie cum pot baga Masini noi in Test Drive Unlimited? dau funda
Scuzati ca intreb deoarece cred ca sa mai pus dar dati-mi si mie un hack 4story call to arms ca innebunesc cautand multumesc anticipat.
Există carcasă pentru samsung s5230 star, albastră? Sau poţi face comandă?(Nu pe net)Are cineva?(nu de vănzare)
Inscriu reprezentanti, cine doreste ma poate contacta pe mail: feliciaturcu@yahoo.com
Cum downloandez! Funny Morph Maker, please repede?
Cum sa scimb parola de la un cont din windows 7 fara sa am parola si am control parental? va multumesc
Sunt studenta la Universitatea din Pitesti! Vreau sa va intreb daca avem o saptamana de vacanta dupa Anul Nou pentru ca vreau sa iau bilet de avion dus-intors si trebuie sa stabilesc data exacta...? (mai mult)
Hei! Am si eu o problema mare si sper sa ma ajutati. Mi s-a inchis telefonul LG KP 501 in timp ce imi puneam niste jocuri pe el si nu pot sa-l mai deschid. I-am scos cartela, bateria, dar nimic. L-am...? (mai mult)
Joc Fashion World Facebook si am nevoie de vecini, cine joaca sa ma adauge si pe mine. Numele meu este Ramona Gabriela
Cum creez un sv de metin? daca imi raspundeti dau funda
Care stie trickuri cu tzigari? :D Cele mai faine, dau funda :P
am o probleme nu stiu cine crede in farmece sau nu, tin sa va anunt ca de la un timp visesz ca prietenul meu ma inseala mereu cu cineva, asta am visat cam o saptamana la rand seara dupa seara, iar...? (mai mult)
ZCum schimb poza de pe ecran la Samsung Star fara sa'i daw zoom din ala?
Am un sistem 5.1 point ht 200 si se aude mai tara pe partea stanga si nu imi pot da seama dc... are cineva o idee?
Cum se creaza un server pentru mail?
Ce jocuri mai sunt cu chat? in afara de : www.barbie.com www.secredbuldres.com www.pandanda.com Mai exista?:-/
Stie cineva un site pe care pot asculta muzica gratuit.pe mobil!?
Sallz all Tatuajele se pot scoate? Daca da, ramane semn? Funda;)
Deci am vazut la punctaj ca m primit voturi "folositor" si, cum aflu pentru ce raspunsuri am primit? funda!
Hei! Ştiu că TPU nu e un site de făcut temele pentru acasă, dar chiar nu ştiu cum să fac ex. următor şi voi fi ascultată ora viitoare. Exerciţiul e următorul: Choisissez la reponse qui vous...? (mai mult)
Salutare!:D cine imi spune si mie cum fac sa imi apara la status pe mess ce ascult in winamp? am gasit pe google un plugin dar nu e bun...cred ca era pentru alta versiune :P am messenger 10...
Am un iPod Touch de 1 an si nu stiu de ce, dar bateria nu mai e buna.:| Inainte nu aveam treaba, ma tinea ok, dar acum dupa o zi e mort! Daca stiti ceva ce pot face, plz ziceti`mi :o3 :*
Da-ti va rog niste citate frumoase despre prietenie in limba engleza...am nevoie de ele pentru a face un video cu clasa mea
Cum puteti permite asa ceva? Am vazut o intrebare pusa de catre un anume utilizator@Nicotine in care cere intocmirea unei lsite cu prostituate? :| In asa hal a ajuns TPU? http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/pentru-cei-care-vor-dame-de-companie-as-vrea-sa-propun-sa-facem-impreuna-o-lista-cu-locuril
Cine a citit opera de neamul moldovenilor, din ce tara au iesit stramosii lor. funda
FUNDITA! Vreau toate melodiile de la Bambi! FUNDITA!
Stie cineva cum imi adaug prietenii pe barn buddy(detaliat)? Funda:).
Daca comand ceva de pe emag...produsul poate ajunge si sambata?:]
Care este antonimul cuvantului INTELIGENT?
Ce parere aveti ca baieti sa se uite la telenovele e ceva normal...:d?
Cum pot incarca poze pe facebook?
Ce diferenta ese intre google si google chrome? FUNDITA! Daca nu merge Google original si intru pe Google Chrome este prblema?
va rog ajutati-ma si pe mine, ce program de creat muzica stiti? Va rog. Dau Fundaaaa
De ce dupa ce am facut aerisirea la calorifere 2 din 6 sunt mai reci in poartea de jos?
Cum sa schimb Google Chrome in limba romana? il am in limba rusa si ma deranjeaza cu toate ca cunosc limba rusa
Unde pot vedea live pe internet meciul: AC Milan - Real Madrid?
Imi poate spune si mie cineva pretul metrului cub de gaze, in Cluj-Napoca?
Cum intru in istoric pe internet explorer 8?
As vrea si eu niste site. uri online unde pot traduce un text! Am cautat, dar nu am prea fost multumita de ceea ce am gasit! Poate ma puteti ajuta! Voi acorda fundita! :) multumesc o zi placuta!...? (mai mult)
Am si eu o problema puteti si mie pe unde este Hotel Triumf, am inteles ca este pe la arcu de triumf,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?