Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
am si eu de vanzare un Asus P750 ( VAND [100 Euro] sau SCHIMB Asus P750 in stare foarte buna, cu baterie de rezerva, cablu de date, incarcator, casti, are instalat pe el Windows Mobile 6.1,...? (mai mult)
Georgii intreaba: Buna! Va rog din suflet ajutati-ma sh p mine cu ceva la romanaa! Cv legat de Domnul Vucea! Rezumat! Sh nu vreau dupa net! Daca ati facut voi! Dau doua fundee! La intrebari diferite! :*...? (mai mult)
Va rog din suflet ajutati-ma sh p mine cu ceva la romanaa! Cv legat de Domnul Vucea! Rezumat! Sh nu vreau dupa net! Daca ati facut voi! Dau doua funde! La intrebari diferite! :* Fara raspunsuri rautacioase!...? (mai mult)
Un site gen premii.joo? funda cel mai bun raspuns
Care e cea mai vb limba din lume
Imi Ziceti si mie cateva jocuri pentru PC Va rog! ca nu am ce sa joc.:)
Cate albine sunt intr-o familie de albine?
Detin lg kp501 si intr-o zi mi s-a restartat telefonul' si de atunci nu mai merg aplicatiile la net. Ce sa fac sa imi mearga din nou?
Maine adica luni inepe telenovela " fructul optit " normal se traduce pacatul meu dar na ...ati mai vazut telenovela asta vreodata pe acasa?
Se poate sa transferi lucruri dp un server privat de exemplu ( fake perfect world ) iteme, pe un server normal ( perfect world international)? daca exista vreun program plz spuneti-mi
De ce programa am nevoie ca sa pot privi pe mobil un film?
De ce Mozila Firefox imi interzice sa deschid o fereastra popup
Ce poezie considerati ca vor reprezenta peste ani epoca/deceniul actual?
Cei de la RDS vin cu netul prin FIbra Optica si la Tara? Adica stau in olt si as vrea sa stiu :D
Stii cineva cum pot sa dau cadouri gratis pe hi5?
Cine stie cum se cheama melodia de la aniversarea lui chad adica de la petrecere cand incepe cand vin cele 2 fete Sonny si Steluta ei Norocoasa - Episodul 6 - Partea 2/3 -"Din 3 Una E In Plus" http://www.youtube.com/watch?v=nh5MXU9-yfw...? (mai mult)
Buna! va rog daca puteti si aveti ideiajutati`ma si pe mine cu ceva: spuneti-mi va rog niste activitati pe care le-ar puta face elevii unei scolii raman dator mersi mult
Am si eu o problema.mama mea este plecata in afara.de curand mi-am schimbat numarul de tel(sunt pe cosmote) si nu pot primi mesaje de la ea.de ce oare? daca ma suna merge... care ar putea fi problema?? (mai mult)
Nu stiti dc nu imi merge metin2ro?
vreau si eu transeferurile din 2010 pentru fifa 2007 dar nu le gasesc niciunde...ma puteti ajuta si pe mine va rog
Pot sterge intrebarile postate de mine pe acest site?
Cum stergi un profil Twitter?
Mi-am luath un telefon sony ercsson k850i si nu merge sa ascult muzica din cauza difuzorului... ce poth face sa asc muzica?
Http://pinkie-pop-ztarz.hi5.com/friend/p507721431--%E2%80%A2%20M%C7%8Ed%C7%8E%20%E2%84%A2%20%E2%80%A2--html cum pot sa imi pun si pose ca fata asta?;;);;) Fundita;;):X Urgent!:X
Spuneti-mi si mie cum se pun smailurile pe TPU? dau funda
Cum imi citesc raspunsurile? ca TPU mi le trimite si nu le pot citi
Buna:|. Ce intelegeti prin cuvantul "prost/proasta"?:S:|
Cum scot profilul hi5 de pe privat?
Sall cum se foloseste f.lux? :D dau fundoi; x mercii all :* pup
Am un samsung corby gt s3650 si vreau sa il conectez la pc.Pe telefon apare ca sunt conectat dar pe calculatorul meu nu imi arata nimic.Am folosit tot felul de programe(din cele auzite pe net) new pc studio,...? (mai mult)
Cei de la RDS vin cu netul prin FIbra optica si la Tara? Stau in olt si as vrea sa-mi bag si eu :D
Ce este fundita?
Spuneti-mi mai multe informatii despre jocul aliens vs predator. Ofer funda
Cum pot afla urgent propietatile pc-ului, nu optiunea prin care dai click dreapta pe my computer.alta prin care pot afla tot.placa video etc funda!
Saluuut;;). Care stie vreun site cu avatare.Inafara de google imagini si glitter graphics.Care raspuns e mai bun primeste fundita:X
La metin2gx sau alte metinuri, nu toate cand deschid imi apare "Sorry, Your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configeration then try again"... Ce sa fac? Daca zice? (mai mult)
Ce culoare se poartă pentru pereţi anul ăsta?
Ce echipa de fotbal va place?
Unde se afla clubul de dans a lui mihai petre?
Stie cineva cu ce solutie pot sterge ecranul laptopului?
Cum pot sa fac un videoclip de youtube ca acestea? Cu ce program/programe? Daca e greu sa-mi explicati aici pe TPU puteti sa-mi cereti id-ul la privat va rog? Este pentru ceva foarte important.:) http://www.youtube.com/watch?v=0jSq8YPNYg0 http://www.youtube.com/watch?v=rBUfh7mm230&...? (mai mult)
Cum pot pune muzica pe hi5 cu autoplay?
Nu stiti dc nu mai merge metin2tin sau aspire ori universe? daca stiti ziceti-mi plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. va rog mult.
Care imi zice radio online de stiri repedeeeee
Cum poti lua plusuri de la cineva de pe bestwap.ro,sa le spargi contul... exista ceva programe, sau vre0 cale?
Chiar se poate afla parola cuiva de mess? Spuneti-mi sincer!
Stie cineva vreun cod pentru credits in Barn Buddy? Primul... fundita:D
Cine imi poate spune codul la chocolate blue book of ribbon la mu online? adica am un program de auto-pick si nu stiu codul la aceste cutii. Va rog un raspuns cat se poate de repede :D
As vrea sa stiu si eu cum se fac liniile acelea Orizintale pe o poza...Si in ce program...cine stie sa imi spuna si mie please!
AAA moor. Cand deschid counter striku apare asa : COuld not launch game. Only one instance of this game can be run at a time. Ce pot sa fac? Avand in vedere ca nu mai am nici un cs deschis.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!