Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Exista vreun program de clarificat imagini sau video daca da dati-mi un linck de download gratis
De aseara numai merge sa vad pozele din pc. odata ce am dat clik nu imi apare poza.ma intelegeti? oare din ce cauza?:s
Intra cineva care e plecat in spania pe TPU? Daca da, cam cat costa un nokia x6 la liber acolo? De preferat pe orange.
Ce parere aveti de Lg kp500? va place? cum vi se pare camera?
Spuneti-mi si mie cum e faza cu funda pe TPU, ca ori nu imi exlica nimeni, ori sunt prea prost si nu vad eu. Daca sunt prost macar sa-mi deschida cineva ochii. care e treaba ca toti cer funda, numai...? (mai mult)
care ar fi cea mai importanta caracteristica a unei casti? pentru. cs in special...conector Jack 3.5 sau usb; Frecventa de raspuns (Hz) sau Impedanta.
Puteţi să îmi daţi o listă cu toate genurile de programe care sunt la tv? De exemplu reality show, news magazine. Aaa şi vă rog să fie o listă completă. Mulţumesc. Dau fundă! Cine nu ştie...? (mai mult)
Creştinii au o părere bună despre asta? http://www.youtube.com/watch?v=RQjyIw-vG8U =))
Dati-mi un site de unde sa downloadez Cristal?
Deci...am un Samsung gt-s5230 si am pus parola la apeluri, agenda si mesaje si nu o mai tin minte... ce sa fac? URGENT...am telu' asa d 1 luna si am tot incercat parole
Cum pun o melodie la o poza si la profil la hi5?
Hey, Buna :) Stie cineva cum sa-mi pun poza pe hi5 la despre mine? :d XoXo
sunt Delia, si as vrea parerea voastra. Spuneti-mi si mie niste statusuri misto, ca eu sincer nu am idei,
Ce e aia spam? Am vazut si pe Twitter si aici pe site.
FUNDĂCum să cresc în înălţime? Dau fundăă!
As vrea sa editez o poza, si anume sa decupez conturul meu, de exemplu, si sa pun in spate o imagine de fundal, cum as putea face asta? Se poate, sa pun acea poza intr-o tema? (Pentru Nokia 6124.)
Cum pot sa ies dintr-o breasla din Metin2?
Am intrat in ceva pe internet si acum imi apar, o data la catva timp pe ecran, niste desene si ca sa pot sa ies trebuie sa scriu un anumit cod sau sa astept 8 minute.Presupun ca este ceva pentru copii,...? (mai mult)
Nu înţeleg de ce când vreau să imi văd întrebările nu merge. :((Ştie cineva ce pot face in legătură cu asta?
Hello! Help plss!;;) Bateria telefonului LG GS290 Cookie Fresh trebuie formatata?! Dau fundoaieee :X Multumesc!
Cine vrea windows 7 sa intre pe id meu ionescu_adrian14?
Am si eu cateva intrebari referitoare la o poveste:mistretul de bronz -care sunt cele 3 fragmente din povesteSa le scrieti va rog! -niste expresi frumoase din poveste -va placut sau nu povestea? Daca...? (mai mult)
Eu am cumparat acum 2luni telefonul LG GT505 de vreo 2 saptamini mi-a disparut tot din arhiva lui sonerile si imaginile lui proprii.Si mereu imi zice miemorie plina? Ce trebuie sa fac? Cum trebuie sa il...? (mai mult)
De ce nu mai pot da raspunsuri? Cand vreau sa dau un raspuns imi spune ca trebuie sa confirm adresa de e-mail.Am confirmat-o ieri si tot nu pot.Stiti cumva de ce? :)
Stie cineva cum se numeste melodia urmatorului pay-per-view din Wrestling? Pay-per-viewul se numeste Night Of Champions 2010, dau fundita la cine imi da raspunsul impreuna cu un link.
Salutare. Vreau sa vad si eu filmele sau desenele animate de pe laptop la tv. dar nu mai merge.Am bagat cablul in laptop si tv am dat extented la tv dar nu imi apare extensia 2 cand apas pe identity.Mentionez...? (mai mult)
Cum pot asculta radio online gratis? Se poate si in media player?
Cum instalez teme pe nokia 5530 XpressMusic?
As putea sta pe mess pe invizibil si sa nu fiu depistata de detectorul pentru invizibil? sau este necesar sa-mi schimb ID?
Stie cineva in ce an a iesit prima parte a filmului The Descent?
Va rog, daca poate sa ma ajute cineva, nu am sunet la ps, deloc, am bagat zeci de windowsuri, cred ca s-a ars placa de sunet, am luat alta placa de sunet de la alt ps, care era functionabila, dar...? (mai mult)
Cum pot sa transfer internet din telefon pe calculator prin bluetooth?
Sall am si eu o intrebare: ce sa fac sa nu mai ma plictisesc? mereu stau in casa si ma plicti :( de plecat pe afara nu prea am cu cine numa cu unu carei mai non stop la pc pls ajutati-ma :((. A da nu vreau...? (mai mult)
Va rog sa-mi ziceti cum sa iau poze de pe calculator pe telefon sau cum pot sa loghez telefonul la calc. Astept raspuns urgent acum daca se poate
Cum pot castiga pe clopotel.ro "clopotei"?
Stie cineva cum faci sa nu ti se mai duca culoarea papucilor pe sosete? Mi-am luat recent o pereche de papuci in genul tenisilor, dar negri, si cand mi-am scos picioarele cu sosete din ei dupa ce...? (mai mult)
Am gasit pe net un articol despre unele mailuri de tipul admin@yahoo.com cu niste arhive parolate, mailuri de care am primit si eu. Sunt de incredere aceste emailuri? sau sunt periculoase. Articolul este...? (mai mult)
Pentru WII iti trebuie plasma?
Cand incepe scoala? Pe 13 sau pe 15 septembrie?
Exista un hack nedetectabil pentru metin 2? Doresc si un link de download. ------Primul Care Raspunde Primeste Funda------
Cine vrea windows 7 toate versiunile le pret de 30 lei buzz pe id-ul ionescu_adrian14?
Va rog frumos spuneti-mi de ce cind dai sa intri pe severul tau in Counter Strike scrie LAN servers are restricted to local clients (class C)?
Sunt noua pe TPU. Stie cineva unde pot sa gasesc "Intoarcere la laguna albastra" online, cu subtitrare? vreau link'ul. Dau fundaaaaaaa:*
km pot sa-mi pun poza mea ca skin, pe hi5? fundita:P:P
Pot pleca in strainatate cu un copil minor sub 14ani fara pasaport?
Cu ceai de coada soarecului slabesti?
Id blocat. stateam pe mess ca tot omu' si imi apare ca am fost data afara de cineva, imediat eu incerc sa bag parola corecta de cateva ori si imi apare ca a fost blocat contul (81003003 ). Era o parola...? (mai mult)
Ce marca este acest telefon http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5242891038&ownerId=471525530&albumId=361027109? lg...
Caut grupuri yahoo sau platforme online special dedicate adolescentilor. daca stiti, m-ati ajuta foarte mult :) Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!