TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2350
  • 2351
  • 2352
  • 2353
  • 2354
anonim_4396
în 22 August 2010 |

Cum sterg un video clip de pe you tube.am si cont.si in contul mu este videoclipul...cum il sterg?

8
Răspunde Raportează
Viviluka
în 21 August 2010 | Viviluka întreabă:

Buna TPU sunt o mare fana a lui Noni Ene as vrea sa stiu daca are cineva vido reclamele lui cum ar fi 2005 - Prezint spectacolul dedicat lansarii biscuitilor Merlyn in Romania 2004 - Hochland...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Viviluka
în 21 August 2010 | Viviluka întreabă:

Buna sunt o mare fana a lui noni ene vreau si eu sa stiu daca aveti vreun lik cu video reclamele in care a jucat el cum ar fi : 2005 - Prezint spectacolul dedicat lansarii biscuitilor Merlyn in Romania ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gigi_5306
în 21 August 2010 | gigi_5306 întreabă:

Ce materii fac in clasa a patra?

10
Răspunde Raportează
sonia_3318
în 21 August 2010 | sonia_3318 întreabă:

Vreau sa imi fac un nou id de mess si am nevoie de un nume cool ma cheama Sonia ma ajutati dau fundita;)

7
Răspunde Raportează
badnews
în 21 August 2010 | badnews întreabă:

Cum se numea site-ul acela unde vorbeai cu o persoana aleasa la intamplare fara sa stii cine este s. a? [mentionez ca nu era nevoie de cont pentru a putea vorbi cu cineva] Multumesc

7
Răspunde Raportează
Simona_3202
în 21 August 2010 | Simona_3202 întreabă:

am o intrebare despre StrongDC++! Cum se iau jocuri? Am uitat, insa cine mia explicat! Cine stie sa-mi zica.Va rog din suflet!

1
Răspunde Raportează
ruiseg
în 21 August 2010 | ruiseg întreabă:

Buna! Este vreun program care sa afiseze parole salvate in pc? Inafara de "messpass', pentru ca l-am incercat si nu merge. Sau daca stiti un alt mod prin care sa recuperez o parola yahoo(dar nu cea"traditionala",...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
c069526981
în 21 August 2010 | c069526981 întreabă:

Ajutorrr! am facut un server de counter strike. am adaugat pluginuri merg normal. da cind se schimba stadia-mapa nu lucreza nici unu ajutor va rog! 11

1
Răspunde Raportează
c0l0rFuLLSkY
în 21 August 2010 | c0l0rFuLLSkY întreabă:

Hello :)... as vrea sa stiu ce profiluri, de intrare, sunt pentru. liceul Elena Ghiba Birta din Arad? Poti intra doar la real sau uman? Sau mai sunt altele? De exemplu ca limbi straine:engleza, franceza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
lucib
în 21 August 2010 | lucib întreabă:

Dati-mi si mie niste idei de texte pe care sa le scriu pe dog tags(placuta de identificare). Cat mai multe si mai nationalistice, pe 4 randuri.

1
Răspunde Raportează
Pana
în 21 August 2010 | Pana întreabă:

Salut.Stie cineva cand se afiseaza rezultatele admiterii facultatii Hyperion din Bucuresti? Sau daca au fost publicate pe net si unde anume? multumesc.

4
Răspunde Raportează
Rebbbeca
în 21 August 2010 | Rebbbeca întreabă:

Ma puteti ajuta un pic? Cand dau web-ul pe mess ma arata invers(capul e in jos, iar corpul in sus). Am 7 ca windaus.nu stiu cum s-a instalat camera web ca am laptop. Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
TicTacUser
în 21 August 2010 | TicTacUser întreabă:

Deci cand ascunzi niste fisiere.(click dreapta pe ele.proprietati si hidden)... ele dispar.si cum le fac sa apara...sau unde? fundoi

3
Răspunde Raportează
heise
în 21 August 2010 | heise întreabă:

Imi puteti da si mie de unde sa iau imvu, fara virusi? Adica sa imi dati linkul daca puteti...

8
Răspunde Raportează
andreeadragutza22
în 21 August 2010 | andreeadragutza22 întreabă:

Vreau si eu un program de modificat videoclipuri adica pe un video cu melodii si poze sa mai adug eu alt scris sau sa mai pun o poza pot exista asa program imi spuneti si mie

1
Răspunde Raportează
suddent
în 21 August 2010 | suddent întreabă:

Cand intru pe google imi apare asta-> http://img69.imageshack.us/f/54542135.png/ ce sa fac ca sa rezolv?

2
Răspunde Raportează
KULLER
în 21 August 2010 | KULLER întreabă:

.. cine poate sa afle parola la Odnoklassniki.ru?

7
Răspunde Raportează
anonima125
în 21 August 2010 | anonima125 întreabă:

Buna TPU. am auzit ca cei de la orange iti dau 3 euro credit de ziua ta, cu conditia sa intri pe site-ul Orange si sa iti dai toate datele personale(care sunt verificate si procesate in baza de date)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
trabardie
în 21 August 2010 | trabardie întreabă:

Imi spuneti care sint pasii pentru a obtine rezidenta in spania? multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
Iriiiii
în 21 August 2010 | Iriiiii întreabă:

Am antivirusul bit defender 8. dar cand intru in pc nu mi se mai deschide cum se deschidea inainte(adica imi aparea la programele din dreapta barii si imi aparea si un dreptunghii negru care era cred ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2010 |

Hey; ) imi spune si mie cine este tipul acesta: http://img96.imageshack.us/img96/151/locoao.jpg observ ca apare pe foarte multe chestii si screen-ul l-am facut de pe un skin de hi5. Dau fundita:X si daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oranya
în 21 August 2010 | oranya întreabă:

Cu noile reglementari de la Tarom nu mai inteleg nimic.Trebuie sa plec cu avionul in alta tara peste o saptamana si trebuie sa aduc mai multe lucruri de aici. Daca am un bagaj mare care depaseste 20 kg,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
???
în 21 August 2010 | ??? întreabă:

Cum as putea sa vad prietenii din lista unui prieten de al meu? var rog am nevoie urgenta.

2
Răspunde Raportează
oranya
în 20 August 2010 | oranya întreabă:

Poti face scoala de soferi ca sa-ti iei permisul de conducere si in alta tara din UE, decat Romania? Sau trebuie neaparat sa ai cetatenie?

6
Răspunde Raportează
valentinho
în 20 August 2010 | valentinho întreabă:

Cine are conturi metin 2 ro de lvl 25 sau mai mare, sa imi spuna si mie ce vrea pe el sau daca nu mai are nevoie de acel cont sa mi-l dea si mie. Cine vrea sa ma contacteze daca are un cont de metin 2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2010 |

Daca imi sterg contul de pe TPU, vor mai aparea pe google intrebarile/raspunsurile mele daca scrie cineva adresa mea de mail? As putea sa fac ceva sa nu mai ma gaseasca motoarele de cautare? :D Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
catalin_9680
în 20 August 2010 | catalin_9680 întreabă:

Va salut cu respectele meritate! De ceva timp am intampinat o probleme la calculatorul meu si nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de afisarea ecranului cu Welcome atunci cand deschid calculatorul, pur...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonime
în 20 August 2010 | Anonime întreabă:

Stie cineva vreun site unde poti juca tabinet gratis?

1
Răspunde Raportează
Meganos
în 20 August 2010 | Meganos întreabă:

Salutare la toti care este cel mai bun antivirus gratuit? Eu am folosit mult AVG dar acum am norton in perioada de proba. Ce parere aveti de AVG?

3
Răspunde Raportează
boracelcristina
în 20 August 2010 | boracelcristina întreabă:

Va rog sa mi spuneti si mie cum sa fac un jurnal de lectura? Ce trebuie sa contine el?

1
Răspunde Raportează
amc
în 20 August 2010 | amc întreabă:

Unde pot vede serialul "Pacatele Evei"? sau de unde pot descarca?:D

1
Răspunde Raportează
andreig
în 20 August 2010 | andreig întreabă:

Poti vedea cine iti viziteaza profilul de facebook?

5
Răspunde Raportează
fl0r
în 20 August 2010 | fl0r întreabă:

Nu mai primesc notificari pe mail de la facebook X( stie cineva de ce si ce pot sa fac sa primesc din nou? multumesc

4
Răspunde Raportează
pass4pass
în 20 August 2010 | pass4pass întreabă:

Cum pot sa inscriu melodii pe un disc prin NEROStartSmart Essentials dar nu in format mp3 dar ca audio CD?

1
Răspunde Raportează
JuStKid
în 20 August 2010 | JuStKid întreabă:

Salut baieti si fete. Am si eu o problema Am varsta de 16 ani si ceva.am inaltime 1.80 Si 55-60 kg ultima oara cand m-am cantarit doar ca acea greutate nu se vede.nu arat nici rau dar mie nu-mi place mi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
joker50
în 20 August 2010 | joker50 întreabă:

unde pot gasi Rollercoaster Tycoon 2 si dog vs cat dau fundita.

2
Răspunde Raportează
JuStKid
în 20 August 2010 | JuStKid întreabă:

O intrebare pentru baieti dar si pentru fete. EU folosesc gel pentru a-mi aranja parul.Am folosit si fixativ si spuma. cel mai bun mi s-a parut gelul! Dar EL provoaca matreata si cred ca mai cad si cateva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
vladana
în 20 August 2010 | vladana întreabă:

Am un chiosc pe pamintul unei gradinite/si am inteles ca trebuie sa platesc chirie. stie cineva ceva. as vrea sa stiu si ce acte trebuiesc. ma multumesc.

2
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 20 August 2010 | Num3Ascuns întreabă:

Care este cea mai buna meserie? ex Mecanic, electrician, sofer etc?

6
Răspunde Raportează
Dominicc
în 20 August 2010 | Dominicc întreabă:

O sa plec curand in alt judet si o sa ajung ff de dimineata. Apoi trebuie sa ajung la un spital de acolo. Din cate am vazut pe net sambata si duminica orele de vizita incep de la 1. Cum pot face sa intru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xeleur
în 20 August 2010 | xeleur întreabă:

Joe Jonas chiar poarta ochelari in realitate?

15
Răspunde Raportează
Piticaaa
în 20 August 2010 | Piticaaa întreabă:

Unde pot gasi tricouri cu Supernatural in Romania? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Alle15
în 20 August 2010 | Alle15 întreabă:

Buna lume ce faceti? dau fundita persoanei care imi face iq-ul 75-80 la ladypopular, luati user si parola: user:florinaaaa parola:florina Le bagati datele la limba romana nu la engleza ca nu merge,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oODaNeLiNaOo
în 20 August 2010 | oODaNeLiNaOo întreabă:

Hei buna care ma ajuta si pe mine sa ma faca vip pe imvu va rogg mult dau fundita.[:x] mersi mult

1
Răspunde Raportează
IoNyShimotukushichi
în 20 August 2010 | IoNyShimotukushichi întreabă:

Cum pot sa descarc ce vreau in browseul meu?

1
Răspunde Raportează
puddy
în 20 August 2010 | puddy întreabă:

cum pot pune o poza diferita la cineva din lista mea de mess?

2
Răspunde Raportează
danyel_1802
în 19 August 2010 | danyel_1802 întreabă:

Cum se poate afla cine m-a sunat cu privat? sunt pe cosmote

4
Răspunde Raportează
Lexy2609
în 19 August 2010 | Lexy2609 întreabă:

Stie cineva un program prin care as putea decupa o persoana dintr-o poza si sa o adaug in alta poza?

2
Răspunde Raportează
Dominicc
în 19 August 2010 | Dominicc întreabă:

Am si eu o intrebare. am aflat nr centralei spitalului. 0241-662222 sau 0241-503444 acum cand sun la primul nr si ii spun ca vreau sa gasesc o pacienta, ma baga la urgente direct. Cela de la urgente...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 2350
  • 2351
  • 2352
  • 2353
  • 2354
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 11 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 11 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 11 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.607
  • Întrebări: 3.954.607
  • Răspunsuri: 17.664.571
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
H2o: Just add water

H2o: Just add water

Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.384 Conversaţii