Cum sterg un video clip de pe you tube.am si cont.si in contul mu este videoclipul...cum il sterg?
Buna TPU sunt o mare fana a lui Noni Ene as vrea sa stiu daca are cineva vido reclamele lui cum ar fi 2005 - Prezint spectacolul dedicat lansarii biscuitilor Merlyn in Romania 2004 - Hochland...? (mai mult)
Buna sunt o mare fana a lui noni ene vreau si eu sa stiu daca aveti vreun lik cu video reclamele in care a jucat el cum ar fi : 2005 - Prezint spectacolul dedicat lansarii biscuitilor Merlyn in Romania ...? (mai mult)
Ce materii fac in clasa a patra?
Vreau sa imi fac un nou id de mess si am nevoie de un nume cool ma cheama Sonia ma ajutati dau fundita;)
Cum se numea site-ul acela unde vorbeai cu o persoana aleasa la intamplare fara sa stii cine este s. a? [mentionez ca nu era nevoie de cont pentru a putea vorbi cu cineva] Multumesc
am o intrebare despre StrongDC++! Cum se iau jocuri? Am uitat, insa cine mia explicat! Cine stie sa-mi zica.Va rog din suflet!
Buna! Este vreun program care sa afiseze parole salvate in pc? Inafara de "messpass', pentru ca l-am incercat si nu merge. Sau daca stiti un alt mod prin care sa recuperez o parola yahoo(dar nu cea"traditionala",...? (mai mult)
Ajutorrr! am facut un server de counter strike. am adaugat pluginuri merg normal. da cind se schimba stadia-mapa nu lucreza nici unu ajutor va rog! 11
Hello :)... as vrea sa stiu ce profiluri, de intrare, sunt pentru. liceul Elena Ghiba Birta din Arad? Poti intra doar la real sau uman? Sau mai sunt altele? De exemplu ca limbi straine:engleza, franceza...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste idei de texte pe care sa le scriu pe dog tags(placuta de identificare). Cat mai multe si mai nationalistice, pe 4 randuri.
Salut.Stie cineva cand se afiseaza rezultatele admiterii facultatii Hyperion din Bucuresti? Sau daca au fost publicate pe net si unde anume? multumesc.
Ma puteti ajuta un pic? Cand dau web-ul pe mess ma arata invers(capul e in jos, iar corpul in sus). Am 7 ca windaus.nu stiu cum s-a instalat camera web ca am laptop. Ce sa fac?
Deci cand ascunzi niste fisiere.(click dreapta pe ele.proprietati si hidden)... ele dispar.si cum le fac sa apara...sau unde? fundoi
Imi puteti da si mie de unde sa iau imvu, fara virusi? Adica sa imi dati linkul daca puteti...
Vreau si eu un program de modificat videoclipuri adica pe un video cu melodii si poze sa mai adug eu alt scris sau sa mai pun o poza pot exista asa program imi spuneti si mie
Cand intru pe google imi apare asta-> http://img69.imageshack.us/f/54542135.png/ ce sa fac ca sa rezolv?
.. cine poate sa afle parola la Odnoklassniki.ru?
Buna TPU. am auzit ca cei de la orange iti dau 3 euro credit de ziua ta, cu conditia sa intri pe site-ul Orange si sa iti dai toate datele personale(care sunt verificate si procesate in baza de date)...? (mai mult)
Imi spuneti care sint pasii pentru a obtine rezidenta in spania? multumesc anticipat
Am antivirusul bit defender 8. dar cand intru in pc nu mi se mai deschide cum se deschidea inainte(adica imi aparea la programele din dreapta barii si imi aparea si un dreptunghii negru care era cred ca...? (mai mult)
Hey; ) imi spune si mie cine este tipul acesta: http://img96.imageshack.us/img96/151/locoao.jpg observ ca apare pe foarte multe chestii si screen-ul l-am facut de pe un skin de hi5. Dau fundita:X si daca...? (mai mult)
Cu noile reglementari de la Tarom nu mai inteleg nimic.Trebuie sa plec cu avionul in alta tara peste o saptamana si trebuie sa aduc mai multe lucruri de aici. Daca am un bagaj mare care depaseste 20 kg,...? (mai mult)
Cum as putea sa vad prietenii din lista unui prieten de al meu? var rog am nevoie urgenta.
Poti face scoala de soferi ca sa-ti iei permisul de conducere si in alta tara din UE, decat Romania? Sau trebuie neaparat sa ai cetatenie?
Cine are conturi metin 2 ro de lvl 25 sau mai mare, sa imi spuna si mie ce vrea pe el sau daca nu mai are nevoie de acel cont sa mi-l dea si mie. Cine vrea sa ma contacteze daca are un cont de metin 2...? (mai mult)
Daca imi sterg contul de pe TPU, vor mai aparea pe google intrebarile/raspunsurile mele daca scrie cineva adresa mea de mail? As putea sa fac ceva sa nu mai ma gaseasca motoarele de cautare? :D Multumesc...? (mai mult)
Va salut cu respectele meritate! De ceva timp am intampinat o probleme la calculatorul meu si nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de afisarea ecranului cu Welcome atunci cand deschid calculatorul, pur...? (mai mult)
Stie cineva vreun site unde poti juca tabinet gratis?
Salutare la toti care este cel mai bun antivirus gratuit? Eu am folosit mult AVG dar acum am norton in perioada de proba. Ce parere aveti de AVG?
Va rog sa mi spuneti si mie cum sa fac un jurnal de lectura? Ce trebuie sa contine el?
Unde pot vede serialul "Pacatele Evei"? sau de unde pot descarca?:D
Poti vedea cine iti viziteaza profilul de facebook?
Nu mai primesc notificari pe mail de la facebook X( stie cineva de ce si ce pot sa fac sa primesc din nou? multumesc
Cum pot sa inscriu melodii pe un disc prin NEROStartSmart Essentials dar nu in format mp3 dar ca audio CD?
Salut baieti si fete. Am si eu o problema Am varsta de 16 ani si ceva.am inaltime 1.80 Si 55-60 kg ultima oara cand m-am cantarit doar ca acea greutate nu se vede.nu arat nici rau dar mie nu-mi place mi...? (mai mult)
unde pot gasi Rollercoaster Tycoon 2 si dog vs cat dau fundita.
O intrebare pentru baieti dar si pentru fete. EU folosesc gel pentru a-mi aranja parul.Am folosit si fixativ si spuma. cel mai bun mi s-a parut gelul! Dar EL provoaca matreata si cred ca mai cad si cateva...? (mai mult)
Am un chiosc pe pamintul unei gradinite/si am inteles ca trebuie sa platesc chirie. stie cineva ceva. as vrea sa stiu si ce acte trebuiesc. ma multumesc.
Care este cea mai buna meserie? ex Mecanic, electrician, sofer etc?
O sa plec curand in alt judet si o sa ajung ff de dimineata. Apoi trebuie sa ajung la un spital de acolo. Din cate am vazut pe net sambata si duminica orele de vizita incep de la 1. Cum pot face sa intru...? (mai mult)
Joe Jonas chiar poarta ochelari in realitate?
Unde pot gasi tricouri cu Supernatural in Romania? Multumesc!
Buna lume ce faceti? dau fundita persoanei care imi face iq-ul 75-80 la ladypopular, luati user si parola: user:florinaaaa parola:florina Le bagati datele la limba romana nu la engleza ca nu merge,...? (mai mult)
Hei buna care ma ajuta si pe mine sa ma faca vip pe imvu va rogg mult dau fundita.[:x] mersi mult
Cum pot sa descarc ce vreau in browseul meu?
cum pot pune o poza diferita la cineva din lista mea de mess?
Cum se poate afla cine m-a sunat cu privat? sunt pe cosmote
Stie cineva un program prin care as putea decupa o persoana dintr-o poza si sa o adaug in alta poza?
Am si eu o intrebare. am aflat nr centralei spitalului. 0241-662222 sau 0241-503444 acum cand sun la primul nr si ii spun ca vreau sa gasesc o pacienta, ma baga la urgente direct. Cela de la urgente...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!